Haar Versieren Door Indruk Te Willen Maken? Doe dit vooral niet

04 Sep 2012, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Je wilt haar versieren door indruk te maken?

In elke verkoop-interactie is er een koper en een verkoper. Bij het aanspreken en omgaan met vrouwen kan deze analogie ons veel leren.

De meeste mannen zien zichzelf namelijk als “verkoper”... en zien de vrouw als “koper”. Het houdt in dat de man zichzelf ziet en opstelt alsof:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Verborgen agenda van het versieren

Hierdoor is de man eigenlijk niet langer een man... Maar een gluiperd VERMOMD als een persoon met de juiste intenties. Want eigenlijk ben je dan alleen maar waarde aan het NEMEN.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Vrouwen voelen dit HEEL goed aan. Ze voelen instinctief aan wat je intenties precies zijn, hoe jij je over jezelf voelt bij en tegenover haar, en of je wel of geen “verborgen agenda” hebt!

Bezig zijn met "goede reacties"

De grootste en meest voorkomende “verborgen agenda” is dikwijls ook verborgen voor de man en speelt zich dus ONBEWUST af:

 1. Bang zijn voor slechte reacties:  en hierdoor dus niet op haar afstappen
 2. Goede reacties zoeken: wanneer je op haar afstapt ben je niet bezig met haar, maar met wat zij van jou vindt. Met als gevolg dat je een onaantrekkelijke blik in je ogen en een gespannen gevoel in je lichaam krijgt.

Hoe VOORKOMEN we dit? Door onszelf te zien als de KOPER.

In het algemeen stap ik op een mooie vrouw omdat ik haar sexy, interessant, of leuk vindt. Niet omdat het mij uitmaakt wat zij van me vindt. Ze kent mij niet. En ik ken haar niet.

Het heeft allemaal niet veel te betekenen vanuit de dimensie van ‘elkaar kennen’. Haar reactie KAN mij dus ook niet veel zeggen.

Ik ben bezig met HAAR. Hoe ze eruit ziet. Hoe ze ruikt. Hoe ze uit haar ogen kijkt. Wat ze voelt, welke emoties door haar heen gaan.

Daarna stap ik op haar af, zeg iets basaals om haar te laten weten dat ik er ben. Eerst wordt ze wakker uit haar gedachtestroom en kijkt ze me aan. Onze ogen ontmoeten elkaar.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Geen doorsnee gesprek

Er is een blik van herkenning. Haar ogen zijn mooi, groot en helder. Ik moet er om glimlachen want ik ben blij dat ze zo mooi is en dat ze me zo weet te raken. Zij lacht ook.

Ik GEEF haar die glimlach. Ik zeg er iets leuks bij, een compliment. Ik wil geen doorsnee gesprek zijn dus ik zeg iets als “Je ziet er leuk uit” terwijl ik geniet en naar haar lach.

Ze lacht terug, kijkt flirterig en zegt iets terug. Misschien wel “jij ook.” Nice...hookpoint bereikt. We hebben een klik.

Wat gebeurt er? Ik ben niet bezig MIJZELF te verkopen aan haar... maar ik stap op haar af met het potentieel verlangen om te “kopen.” Ik “open” dus met iets heel BASAALS. Niet om indruk te maken. 

PROBEREN INDRUK TE MAKEN is JUIST NIET waar ik mee bezig ben.

Ultieme eigenwaarde

Je moet haar laten weten dat jij het type man bent die ZO’N SOLIDE zelfvertrouwen heeft, dat hij het geen probleem vindt om complimenten te geven. Een man die zoveel waarde heeft dat hij alleen maar bezig is met WAARDE GEVEN.

Denk aan Brad Pitt ofzo... Denk je nou echt dat hij problemen heeft om een mooie vrouw een compliment te geven? Nee. Hij doet het gewoon. Omdat “ultieme eigenwaarde” zijn vertrekpunt is, dat is zijn universum.

Ook JIJ kan leren dit te ontdekken in jezelf. Oefen met de dingen die je hier leest, doe een Bootcamp, ga uit, verleg je grenzen.

Benader iedere interactie vanuit de mindset “Ik heb het niet nodig. Misschien ga ik iets kopen, misschien niet!”

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDatingcoach Daan de Ram Deelt 10 Beste Tips (flirtzinnen in tip 8)
PijlDroog staan als man: 14 Tips om je dry spell nu te doorbreken
Pijl9 Simpele online dating profiel tips: Het ultieme profiel
PijlHard to get spelen: 12 Tips die haar niet afstoten (ook online)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie