Vrouwen versieren in de supermarkt!

19 Feb 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Waar willen vrouwen het liefst versierd worden?

Als vrouw verwacht je dat mannen op je hitten in de kroeg of op een terrasje (waarom zou ik daar nu aan denken, met dit weer?). Toch hebben maar weinig mannen zich afgevraagd waar een vrouw het liefst versierd wil worden… Niet dat de plek er nou zoveel toe doet (zolang ie het maar op een leuke manier doet), maar we houden er wel van om verrast te worden…

En daarom is de supermarkt bij uitstek een plek om te flirten. Toegegeven het is gebruikelijker als je in een studentenstad woont maar eigenlijk maakt het gewoon niet uit. Sterker nog, hoe meer onverwachts des te groter ‘Hollywood effect’ heb je. Plus mannen, hoe ongebruikelijker het is om mij aan te spreken, des te stoerder ik het vind. Stiekem wel!

Vrouwen versieren in de supermarkt: indirecte aanpak werkt het best

Hoe pak je dat dan aan, als je haar wilt aanspreken in de supermarkt? Tijdens het uitgaan kun je makkelijk op een vrouw afstappen en zeggen: ‘He hoe is het?’, maar in de supermarkt is dat wat raar. Als een man in de supermarkt op mij af zou stappen en zou vragen hoe het met me is, zou ik hem aankijken alsof ie een creep is en snel een ander gangpad betreden.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

In plaats van een vrouw direct aan te spreken, verlangt de supermarkt een meer indirecte aanpak. Je moet er namelijk eerst achter komen of een vrouw wel open staat voor een geprek, voordat je laat merken dat je haar leuk vindt. Anders gezegd: je moet het gesprek openen en als ze met je in gesprek gaat, dan zit je goed.

Je kunt haar ook meteen vertellen dat je haar leuk vindt maar de kans is bestaat dat ze van schrik doorloopt. Uiteraard hangt dat af van hoe je het zegt maar ik bedoel dat je rekening moet houden dat je haar eerst op haar gemak stelt. Daarom wil je wat omzichtiger te werk gaan.

Openingszin om vrouwen te versieren in de supermarkt

Bijvoorbeeld:

Je begint het gesprek dus op een manier die past bij of voortvloeit uit de omgeving. Je stelt een vraag op een toon alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat mensen elkaar in de supermarkt aanspreken. Wat het ook is als je er over nadenkt.  

Je dient nu goed te letten op haar non-verbale communicatie. Als ze zegt ‘Nou succes!’ dan kan dat betekenen dat ze niet geïnteresseerd is of dat ze niet goed weet hoe met deze situatie om te gaan. Als ze daarentegen blijft staan om het gesprek op gang te houden kan dat betekenen dat ze geïnteresseerd is of dat ze erg sociaal is (een leuk persoon dus!).

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Vrouwen versieren in de supermarkt: belang van non-verbale communicatie

Vervolgens is het taak om snel de overgang te maken naar de volgende fase, door je bedoelingen glashelder te maken. Dat kun je doen door ietsjes dichterbij te gaan staan en ietsjes meer in haar personal space te gaan staan. Het kan zijn doordat je iets intenser oogcontact houdt.

Pas wel op dat jij deze zaken gaat doen om een reactie uit te lokken bij haar. Jij hebt haar toestemming niet nodig om haar te proberen te versieren! Jij bent een alpha man dus jij doet dat gewoon because you can. Gewoon omdat je er zin in hebt en omdat het kan. Ongeacht de uitkomst. En je gaat al helemaal niet wachten op haar toestemming.

Niet dat je niet let op hoe ze op je reageert, zeker wel (dat heb ik hierboven beschreven), maar pas nadat je je iets hebt gezegd of gedaan. Omdat het nogal ongebruikelijk is om een vrouw in de supermarkt (of boekwinkel of welke winkel dan ook) te versieren kun je maar beter vrij snel duidelijk maken waarom je juist met haar een praatje aan het maken bent.

Vrouwen versieren in de supermarkt: gewoon doen!

Zelf vind ik het de normaalste zaak van de wereld dan mensen elkaar aanspreken, waar dan ook. Misschien komt dat doordat ik veel gereisd heb en allerlei culturen heb meegemaakt waarin het normaal is.

Daarnaast leidt het tot de leukste en meest spontane ontmoetingen, waar je sowieso leuke verhalen en herinneringen aan overhoudt. Tijdens het uitgaan verwacht iedere vrouw versierd te worden en is er geen enkele sprake van een verrassingseffect.

Wees je je er dus altijd van bewust dat overal om je heen vrouwen zijn, er dus ook overal de kans bestaat om een vrouw te versieren. Iedere omgeving vraagt alleen net een verschillende aanpak. Jij weet deze nu dus go get them tiger!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl31 Spannende ideeën voor een romantische avond thuis
PijlNa de eerste date geen reactie of contact? 9 Redenen
PijlVersieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten
PijlIk zoek een vriendin

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Mikey
tot nu toe heeft het vrouwen versieren in de supermarkt nog niet echt gewerkt bij mij, maar ik blijf proberen!

Reacties
rvgtje
Hoi Mikey,

Zoiets overkomt je , probeer ervan te dromen en daarna los te laten. Wie weet komt er spontaan iets op je pad ?
Harry
is het niet zo dat veel vrouwen er helemaal niet op zitten wachten versierd te worden in de supermarkt? In een discotheek verwacht je het inderdaad en sommige mensen zijn er puur voor het versieren van mensen. In een supermarkt heb je een ander doel namelijk boodschappen doen.

Pieter g.
leuke insteek, ik ga dit zeker een keer proberen. Laat nog wel weten hoe het uitpakt. Groeten Pieter!
Ronnie
Ik heb vaak dat er ene bepaalde spanning is tussen mij en een leuke vrouw in de winkel. We draaien een beetje om elkaar heen, maar dan die volgende stap, hoe ga je dan verder terwijl je niets van haar weet?
Adam
De probleem met mensen in het algemeen is angst...Angst om dingen uit te proberen, angst om te doen en te gaan voor wat ze eigenlijk willen.

En dus bij mannen de angst om een vrouw die zij leuk vinden aan te spreken.

Het verschil tussen mensen die in angst leven en de mensen die nemen wat ze willen en gaan voor wat ze willen, is het verschil tussen succes/zelfverzekerdheid en een leven van saaie middelmatigheid.

Deze manier van leven en denken moet je eerst leren en begrijpen, vooral als het niet vanaf kinds af het hebt....zodra je dit kan, zal de hele kwestie van vrouwen versieren of de ware vrouw vinden voor jou geen moeite zijn en het zal maar een klein onderdeel zijn van je succesvolle leven.
Romy
Ik heb een keer een man gecomplimenteerd over zijn schoenen in de supermarkt gezegd dat ik hem vaker zie(vakkenvuller) en gecomplimenteerd over zijn uiterlijk. Toen meteen gevraagd of ie een vriendin had, had ie🤪 maar was de moeite waard.
Ik vind het zelf ook normaal om mensen zomaar aan te spreken. Ik moet zeggen in een plek als Emmeloord is dat een stuk normaler dan bijvoorbeeld in Almere, daar vind niet iedereen het normaal.

Wish me luck, ik ga het vandaag in Emmeloord proberen, de vorige was in Lelystad. (Afwijzing kan altijd, maar daar deins ik echt niet voor terug. Nee heb je ja kun je krijgen!)

Plaats een Reactie