Vrouwen versieren aan de telefoon

07 Feb 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwelijk schoon versieren en bellen: 7 praktische tips

Hee Casanova! Leuk dat je hier (weer) bent! In het versierproces speelt de telefoon een belangrijke rol. Of je nu chat of belt, beide manieren hebben hun valkuilen en voordelen. Door de tijd heb ik persoonlijk heel veel fouten gemaakt tijdens mijn versierpogingen via de telefoon. Aan de hand van 7 praktische tips geef ik je nu mijn zeven grootste doorbraken.

Vrouwen versieren bel tip #1: Zeg ‘mazzel’ tegen de 3 dagen regel

Vergeet de drie dagen regel. Niet meer eerst drie dagen wachten voordat je haar belt. Je hebt haar nummer vandaag gekregen? Morgen bellen!

Vrouwen weten net zo goed als mannen dat je haar gaat bellen de derde dag nadat je haar nummer hebt gekregen. Het is een oud trucje om 'niet al te geinteresseerd' te lijken. Doordat vrouwen ook blogs als deze lezen gaan deze trucs ‘helaas’ minder op. Het lijkt dan meer op een zielige poging in plaats van een mannelijke houding. Een echte man doet wat hij wil. Als hij de volgende dag wil bellen dan doet hij dat!

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Vrouwen versieren bel tip #2: Manage je vibe

Zenuwen hebben voordat je haar gaat versieren is goed! Je moet een balans – de juiste hoeveelheid – zenuwen of opwinding hebben wanneer je een mooie dame opbelt. Te weinig zenuwen maakt dat je te mat bent, te veel zenuwen laten je te geïnteresseerd klinken.

Zelf gebruik ik een superhandig trucje om de juiste balans te vinden: ik bel een maatje of ik ren een paar honderd meter:

Vrouwen versieren bel tip #3: Gebruik je lichaam

Vrouwen versieren via de telefoon kan tricky zijn omdat enkele belangrijke facetten van de verleiding wel aanwezig zijn - zoals intonatie, geluid van gelach of (on)bedoelde stiltes - terwijl andere belangrijke facetten ontbreken - zoals aanraking, de glimlach of andere lichaamstaal. Althans, dat denkt een beginner. Iemand met bovengemiddelde communicatie skills weet beter!

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Lichaamstaal klinkt wel degelijk door in je stem. Of je zit, staat, gebaren maakt, een bepaald gezicht trekt etcetera – het is allemaal hoorbaar ;-).

Vrouwen versieren bel tip #4: Je goed voelen

Wanneer je haar belt, zorg dan dat er een glimlach op je mond staat. Ze zal niet alleen horen, zoals ik net heb uitgelegd. Het gaat nog verder: wanneer je (glim)lacht worden je hersenen geprikkeld blij te voelen omdat dit gekoppeld is glimlachen. Denk aan een keer hiervoor dat je je goed voelde, zodat dat gevoel terugkomt. Wanneer jij haar met deze goede gevoelens in je lichaam bent, is dat wat zij zal voelen!

Je klinkt vrolijker wanneer je glimlacht en tegelijkertijd praat, iets dat vrouwen sneller herkennen dan mannen! En vrouwen houden van positieve en blije mannen! Niet vergeten dus: veel (glim)lachen wanneer je die schoonheid belt!

Vrouwen versieren bel tip #5: Kies de juiste omgeving

Een drukke ruimte kan een fijn achtergrondruis geven maar ook de reden waardoor je drie keer moet vragen wat haar reactie was toen je haar mee uitvroeg. Wel een beetje een sfeerdoder.

Persoonlijk heb ik heel wat rare momenten meegemaakt, daardoor let ik altijd heel goed op mijn omgeving. Vermijdt bijvoorbeeld haar te bellen wanneer je vrienden in de buurt zijn bijvoorbeeld omdat dit namelijk grandioos verkeerd kan lopen. Bel niet in de supermarkt want dan voel je je toch wat minder vrij als het gesprek om een wat intiemere toonvraagt, met al je boodschappen in je hand. Of haar bellen wanneer je over 5 minuten een belangrijke meeting hebt. Ales loopt dan in de war wanneer ze jou heel enthousiast iets vertelt (wel een positief teken!).

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Vrouwen versieren bel tip #6: Maak de afspraak en blijf even kletsen

Versieren over de telefoon is een kunst, prachtig wanneer iemand er goed in is. Een echt verleider weet ook dat hij belt met een reden. Hij belt om met haar te flirten en om een afspaak met haar te maken. Doe dit dus ook, een beetje kletsen en dan bijvoorbeeld "... Ja, vind ik ook (iets positiefs). Even wat anders, ik bel omdat ik je een leuke meid vind en het lijkt me leuk een drankje, of twee, met je doen. Hoe zit je dinsdag rond half acht?".

Ook is het belangrijk dat je nog even blijft praten na de gemaakte afspraak. Een voorbeeldje hierbij is: “Is dat een drukke dag voor je?”. Dit geeft haar een vertrouwder gevoel (minder kans op afbellen) en is daarnaast wel zo netjes! Een beetje hoffelijkheid doet het altijd goed!

Vrouwen versieren bel tip #7: De date is een logisch gevolg

Zoals in tip #6 ook al is aangegeven: voer een ontspannen gesprek maar geef de touwtjes niet uit handen! Je kunt altijd het initiatief terugpakken, of bepalen waar het over gaat door een vraag te stellen. Als je belt voor de date, wacht dan niet te lang met het gesprek te leiden naar een afspraak. Zorg voor een goede vibe, en vraag dan om de afspraak op een manier alsof dit vanzelfsprekend is. Wat het ook is, als jij de tips die ik je heb gegeven in de praktijk brengt Casanova!

Zo, zeven tips verder. Bel haar op, scoor die date en like ons op Facebook casanova!

Good hunting!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlIk Zoek Een Vrouw: In 9 Tips Gelukkig In Een Relatie
PijlDe #1 gesprekstechniek voor dates & kroegen
Pijl14 Allerleukste date ideeën en romantische uitjes in Zwolle
PijlVrouwen versieren op festivals in 7 simpele stappen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Hjalmar
ik vind tip 2, een vriend opbellen, is echt een goede ik heb dit geprobeerd en was een stuk relaxter aan de telefoon. Ik merkte echt het verschil (en zij ook) we hebben een date, ik heb er zin in!
Groeten Hjalmar
Wim
meer lichaamstaal gebruiken zou voor mij wel eens kunnen werken. Mijn gesprekken met een vrouw willen nog wel eens wat awkward worden doordat ik iets zeg en zij dit verkeerd (of op een andere manier) opvangt dan ik bedoelde.


haha wie heeft het niet meegemaakt, je vrienden die een telefoongesprek vreselijk verpesten..
Wesley
communicatie via telefoon gaat tegenwoordig steeds vaker via sms of whatsapp. Hebben jullie hier misschien ook tips voor?
Greets Wesley
jazan
leuk

Plaats een Reactie