Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / hard to get spelen

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

26 Feb 2015, door Daan de Ram in Flirttips

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Hoe Moet Je Hard To Get Spelen

Dit is typisch één van die dingen die ik al wel wist toen ik 15 was, maar geen idee had van hoe je dat in hemelsnaam nou moet doen. Hard to get spelen, hoe doe je dat? Een vriend van me zei al wel dat hij dat deed, hij had ook veel succes met vrouwen waar ik ongeveer één keer per jaar met een meisje zoende. Als ik hem vroeg om flirt tips dan kon hij het me slecht uitleggen, logisch, bij hem ging het erg vanzelf.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Nu ben ik datingcoach geworden uit deze krochten van frustratie. Vandaag kan ik je wel uitleggen hoe je hard to get kan leren spelen. Dus le’ts go!

Tips Voor Flirten En Hard To Get Spelen Als Man

Als vrouw heb je het maar makkelijk, dat dacht ik vroeger altijd. Mannen stappen wel op jou af en als je de boot een beetje afhoudt dan willen de mannen alleen maar meer. Nu weet ik beter, vrouwen hebben hun eigen issues in flirten en zij zoeken net zo vaak de flirt tips op onze site op.

Hoe dan ook is hard to get spelen iets wat veel mannen niet kunnen of waar ze niets van weten. Hoe leer je dus hard to get spelen?

Het zit hem in de mentaliteit. Laten we eerlijk zijn: als man zul je alsnog op de vrouw moeten afstappen. Dat zal altijd zo zijn en dat is prima. Maar het feit dat je op haar afstapt betekend nog niet dat je haar wil.

Zie het zo, stel dat je een nieuwe flatscreen gaat kopen dan ga je naar winkel. Je loopt de winkel in, bekijkt de modellen en praat met de verkoper. Maar het geld zit nog in jouw zakken. De fout die de meeste mannen maken is dat ze een vrouw benaderen op een manier waarom ze meteen alles op tafel leggen. Meteen maken ze duidelijk aan haar (de TV-verkoper) dat ze het willen. Wat denk je dat zij doet? De buit is al binnen, hier is dus niets te winnen voor haar! Ze haakt af en zoekt naar een uitdaging, iemand die hard to get is…

TIP: Wat te Sturen Naar Iemand Die Je Leuk Vindt: 12 Voorbeeld Berichten

Hard to get spelen doe je zo!

Je benaderd haar dus niet met de gedachte:

“oooohhhh wauw ze is zoooo knap, ik hoop dat ze me leuk vind”

Of:

“zij is echt super leuk, wauw, als ik haar versier ben ik echt blij!”

 Maar wat je doet is het volgende. Je spreekt haar aan met interesse, misschien wil je de TV wel kopen maar je bent kritisch, het geld is nog in je zakken. Ik bedoel haar uiterlijk kan leuk zijn maar dat is toch niet alles? Er zijn toch meer eisen die je hebt aan een vrouw?

Denk liever:

“Hmmm zij lijkt me wel leuk, maar laten we even uitzoeken of dat écht zo is. Is ze grappig? Creatief? Spontaan?”

“Oké zij lijkt me echt niks aan, maar laten we haar toch een kans geven. Wie zou zij zijn?”

Één van de meest succesvolle versierpogingen die ik heb gedaan ging zo. Ik zat in de trein en ik zag een meisje. Ze leek me echt een beetje een barbie, wel heel knap maar vet oppervlakkig. Ik dacht: “oké, nou laten we maar eens kijken wie DIT dan is…”

Wat bleek? Ze was super cool! Maar omdat ik met een kritische hard to get houding het gesprek in ging was het helemaal niet voor haar alsof ik haar 100% zeker al wou. Sterker nog, op de 3e date sliep ze bij me en even later werd ze verliefd op me. Helaas was ik toen niet meer verliefd op haar, jammer als je elkaar daarin misloopt maar het bewijs was duidelijk: hard to get spelen werkt.

Hard to get spelen op Tinder & WhatsApp

Dit is een belangrijke. Jij als man stuurt waarschijnlijk het eerste berichtje. De belangrijkste flirt tip voor WhatsApp of Tinder is dat je niet meteen allemaal dingen begint te vragen.

De eerste vraag in een gesprek stel ik zelfs altijd zonder vraagteken, zo komt het meer sterk en minder needy over. Sterker nog: ik stel geen vraag aan haar tot ze een vraag aan mij heeft gesteld. In andere woorden: meer hard to get.

Een andere belangrijke dating tip is dat je (bijna) altijd net iets meer kort-af bent dan haar. Kort af zijn is een belangrijk kenmerk van hard to get zijn. Zowel in real life als op WhatsApp of Tinder. Dit is geen 100% regel, eerder 80% van de tijd. Je moet het een beetje op gevoel doen.

Dit zijn de belangrijste flirt tips die ik heb over hard to get spelen. Heb jij er meer? Wat vond je van het WhatsApp voorbeeld? Laat het me weten in de comments!

Blijf Awesome

Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

71 Tinder vragen & zinnen die ALTIJD reactie geven
9 Must-Have Tips om Simpel en Snel Nieuwe Vrienden te Maken
Tongzoenen als een Pro in 5 stappen + 9 Heerlijke tongzoen-tips
Ze Negeert Me Opeens: Waarom & Hoe je haar laat reageren

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)