3 Belangrijke tips om meerdere vriendinnen tegelijkertijd te krijgen

07 Oct 2012, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Overvloed met vrouwen

Of je nu beginnend bent, intermediate of gevorderd, als je zorgt dat je blijft groeien kom je telkens nieuwe ‘tipping points’ tegen. Op een gegeven moment ervaar je overvloed, abundance, aan vrouwelijke aandacht en vrouwen in je leven. Dit brengt weer nieuwe uitdagingen, luxe problemen, met zich mee…

Ik besef dat deze blogposts gelezen worden door mannen met allerlei verschillende achtergronden. Als je in het begin van je ontwikkeling staat, kun je dit misschien moeilijk voorstellen. Maar wanneer je dat punt bereikt kom je voor de keuze te staan, ga je voor één vriendin of wil je meerdere vriendinnen naast elkaar?

Een keuze die je meteen moet maken bij het daten van meerdere vrouwen, MLTR genaamd (Multiple LongTerm Relationships), is wil ik integer zijn of niet. Voor mij is deze keuze een no brainer. Een man speelt open kaart, is niet achterbaks en is eerlijk. Het gaat er niet om of het je lukt vrouwen voor een tijdje vrouwen aan het lijntje houden. Het gaat er niet om of je wel of niet door de mand valt.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Meerdere vrouwen tegelijkertijd daten

Je wilt gewoon vanuit je eigen waardensysteem met mensen omgaan. En bij een MLTR, meerdere vriendinnen naast elkaar dus, gaat het allemaal om de juiste verwachtingen neerzetten.

Verwachtingen worden gecreëerd door het juiste frame. Wie zet het frame neer? Jij of de vrouwen om je heen? Het traditionele frame betekent dat je al snel richting een relatie wordt geleid. Vrouwen willen jou exclusief. Het is aan jou om leiding te geven aan de situatie en daarom die je jezelf af te vragen ‘welk frame wil ik neerzetten?’

Met niet-exclusief daten gaat het erom dat je samen met de vrouwen geniet van de tijd die je samen hebt en je simpelweg niet-exclusief wilt zijn. Het is heel gemakkelijk om je authenticiteit en eerlijkheid te verliezen en bijv. een frame neer te zetten zoals “ik weet het nog niet wat ik wil” frame. “Ik ben nog niet over mijn ex heen” frame. Dit zijn bullshit frames.

Authentiek zijn

Met meerdere vriendinnen weet je precies wat je wilt. Je wilt ze om je heen houden, maar niet-exclusief zijn. Dus wees hier eerlijk over. Een frame dat authentiek en eerlijk is is dat je tegen vrouwen zegt dat je niet open staat voor een exclusieve relatie. Dat dat gewoon niets voor jou is. Eventueel kun je zeggen dat je het prima vindt dat zij andere mannen kunnen zien.

Seks is normaal. We kunnen daar heel moeilijk over doen, maar ik doe dat in ieder geval niet. En niet exclusief daten is meer dan alleen seks. Vrouwen willen bij jou zijn omdat je met hun op een zelfde frequentie zit en je plezier en intimiteit met hen deelt. Je biedt hen waarde die verder gaat dan enkel het ‘fysieke gedeelte’. De juiste gedachte hierin, het frame, is dat seks gewoonweg een natuurlijk gevolg is. Niets meer en niets minder.

Niet iedere vrouw zal open staan voor niet-exclusief daten. Bij sommige vrouwen zal het niet goed voelen of kunnen ze de sociale druk niet aan. Daar wil je altijd rekening mee houden. Niet iedereen hoeft te weten hoe jullie je relaties vormgeven, dat gaat andere mensen niet aan. Zie je vrouwen uit dezelfde uit dezelfde social circle, dan speelt dit zeker mee. Als ze daadwerkelijk je andere vriendinnen kennen, nog voordat jij iets met ze had, dan maakt dat zaken ingewikkeld. Vaak te ingewikkeld ;-).

Een niet exclusief frame neerzetten

Het belangrijkste is echter timing. Zorg ervoor dat je vanaf het begin het juiste frame neerzet. Wacht hier niet te lang mee! Anders nemen je vriendinnen aan dat je uitgaat van exclusiviteit, omdat zij vaak geneigd dit te doen. Als je eerlijk en authentiek bent wil je duidelijk maken waar jij voor staat.

 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlMijn Vrouw / Vriendin Heeft Nooit Zin: 9 Slimme Tips die Haar Opwinden
PijlRelatietest: 7 tips om je relatie te testen en te verbeteren
PijlDe Valentijnsdag Survivalgids om Valentijn zonder kleerscheuren door te komen
Pijl11 Subtiele tips om een vrouw te versieren via Instagram

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Eva
Dit soort man hoeft zich bij mij niet aan te bieden! Denkt die nu dat hij zoooooo goed is? Ik ben speciaal en wil ook zo behandeld worden. Ben geen nummer op een lijstje!
Kelvin
Jaja jij wel ja maar vrouwen doen dit andersom ook gewoon hoor. Ze zijn sluwe wezens die super goed kunnen liegen manipuleren. Dus ga nu niet oordelen over mannen als vrouwen dit ook doen.
Reacties
Sebas
Precies!

Plaats een Reactie