Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / hoe word je populair bij vrouwen

Hoe word je populair bij vrouwen?

01 May, 2014 door Kayleigh in Flirttips

Hoe word je populair bij vrouwen

Dé checklist om populair bij vrouwen te worden

Misschien vind je het oneerlijk. Misschien neem je het het universum of je ouders kwalijk. Misschien maakt het je ontzettend pissig. Maar het is een objectief feit. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven: De populaire man krijgt niet alleen de leukste meisjes, hij krijgt vrijwel alle meisjes!

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Dat niet alleen, hij doet het ook met stijl. Met een natuurlijke flair, alsof het hem geen enkele moeite kost. Hij is in één woord cool, heeft veel vrienden en alle vrouwen dromen van hem.

Wordt je hier boos van? Down? Gefrustreerd? Dan heb ik een belangrijk inzicht voor je, misschien wel het belangrijkste dat je ooit gaat horen. Namelijk dat populariteit niet is aangeboren! Het is verworven, het is aangeleerd! Er bestaat geen populariteitsgen hoe graag de life sciences industrie dat misschien ook zou willen zodat ze het kunnen patenteren.

Wat is populariteit dan wel, en hoe krijg je het? Populariteit is een verzameling overtuigingen die een bepaalde skill set versterken – en omgekeerd! Iedereen kan populair worden wanneer hij (of zij) deze skillset en overtuigingen eigen maakt - en op de juiste manier leer toepassen.

Niet overtuigd? Dan wil ik jou vragen of je ooit een baby of peuter bent tegengekomen die populair was en eentje die dat niet was. Die zijn er niet! En weet je waarom niet? Omdat dat wat er niet in zit (populariteit) ook niet uit kan komen…! Het zijn allemaal zaken die zijn aangeleerd! En als één mens het kan leren kan ieder mens het leren.

TIP: 7 Must-have tips om dominante vrouwen de baas zijn

Met deze wetenschap in het achterhoofd ga ik je nu dé principes geven – dé skills en overtuigingen – van de populaire man. Hier komen ze.

Populair bij vrouwen principe #1: ontsnap uit de comfortzone

Hier begint het allemaal mee, het is het allerbelangrijkste principe. Eigenlijk is dit op iedere versiertechniek of zelfontwikkelingsconcept wel van toepassing: stap uit je comfortzone. Als je populair wil worden zal je je ballen moeten gebruiken. Reken af met je angsten – niet door ze te ontwijken maar juist door ze op te zoeken! … Dit brengt me meteen op de volgende tip….

Populair bij vrouwen principe #2: ontwikkel je zelfvertrouwen

Wat is kenmerkend aan populaire mannen? Ze stralen een diep zelfvertrouwen uit. Ze voelen zich comfortabel in iedere situatie. Maar ik ga je een geheimpje verklappen. Om zelfverzekerd over te komen hoe je het nog niet altijd te zijn! Er bestaan namelijk alleen gradaties van zelfverzekerdheid. Zelfverzekerheid is niet een absoluut ‘iets’.

Echte zelfverzekerdheid komt van binnenuit, wat ik daarmee bedoel is dat het voorkomt uit je overtuigingen. Die overtuigingen zijn weer het gevolg van je acties en je gedachten (bijv. je interpretatie over die acties). Beide zijn feitelijk acties.

Hoe ontwikkel je dus zelfvertrouwen? Door de juiste acties te nemen. Zelfvertrouwen is iets dat ontstaat uit de interactie met je omgeving. Als mensen het idee hebben dat jij zelfverzekerd bent, als je positieve resultaten krijgt, dan groeit je zelfvertrouwen weer. Als je zelfvertrouwen groeit dan durf je meer.

TIP: 9 Simpele online dating profiel tips: Het ultieme profiel

Durf je meer krijg je meer ervaring. Meer ervaring betekent meer skills, meer skills betekent meer positieve resultaten. Een opwaartse spiraal dus. Het helpt je om deze opwaartse spiraal zelf op gang te helpen. Hoe doe je dat?

Door met veel verschillende mensen te praten. Maak korte praatjes met mensen die je nog niet kent en laat merken dat je plezier hebt. Hierdoor zal je niet alleen populair overkomen, maar is de kans ook nog eens groot dat je tijdens dit proces een leuke vrouw ontmoet.

Een belangrijke tip: stel je niet alleen maar voor aan vrouwen. Ook al is dat de doelgroep waar je graag populair bij wil worden, je zal eerst de mannen voor je moeten winnen. Een populaire man heeft namelijk altijd veel mannen om zich heen en een grote vriendenkring. Veel vrienden betekent weer dat je aantrekkelijker bent voor vrouwen.

Populair bij vrouwen principe #3: zet de ander centraal

Dit is een stukje omgekeerde psychologie, maar om zelf populair te worden (dus centraal te staan bij anderen), moet je juist de ander centraal zetten. Ik zal het even uitleggen met een voorbeeld. Ik ging afgelopen maandag naar een netwerkbijeenkomst met een hoop ondernemers. Mijn doel van de bijeenkomst was om zoveel mogelijke opdrachten binnen te slepen, ook al hadden die mensen mij nog nooit gezien...

Wat deed ik? Wanneer ik eenmaal in gesprek was met iemand, wat het enige dat ik deed alleen maar interesse tonen..! Ik stelde een hoop vragen en luisterde aandachtig naar wat ze te zeggen hadden. Ik had de hele tijd een enthousiaste gezichtsuitdrukking en vroeg als laatste het visitekaartje van diegene. Als automatische reactie vroeg mijn gesprekspartner altijd om mijn visitekaartje.

TIP: Je ex terug krijgen in 7 essentiële stappen

Vervolgens zei ik alleen maar: “Ik vind het echt super interessant wat je doet en ik weet zeker dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mail me maar!” Ik gaf diegene een hand en liep vervolgens door naar een ander persoon. Het resultaat? Zonder ook maar een moment over mezelf te praten, had ik de volgende dag al tientallen mailtjes in mijn mailbox.

Allemaal mensen die met me wilde afspreken omdat ze nieuwsgierig naar me waren geworden. Dit is een goed voorbeeld wat mogelijk is als het gaat om nieuwe klanten krijgen. Maar met vrouwen werkt het precies hetzelfde. Probeer het volgende experiment eens. Toon volledige interesse in een ander persoon en vergeet jezelf volledig.

Trek op geen enkel moment het gesprek naar jezelf toe, ook al zijn er misschien raakvlakken. Mensen zijn er namelijk dol op om te praten over zichzelf en dit geldt vooral voor vrouwen (ik kan het weten). Vrouwen raken op deze manier – indirect – ontzettend geïnteresseerd in jou - en willen bij jou in de buurt zijn. Een belangrijke populariteitsprincipe..!

Populair bij vrouwen principe #4: probeer niet te hard

Ook al wil je het misschien heel erg graag – je populariteit bij vrouwen vergroten – het is van essentieel belang dat je het niet te hard probeert. Populariteit is namelijk niet iets wat van de een op de andere dag ontstaat. Het is een lange termijn verhaal.

TIP: 5 Brute Tips om je Mannelijkheid te Vergroten: Mannelijker Worden

Bovendien is iets te graag willen uitermate onaantrekkelijk. Als je ergens te hard achteraan gaat bereik je juist het tegenovergestelde. Zorg er hoe dan ook dus voor dat je altijd relaxed blijft. Als je eenmaal gewend bent aan het sociaal zijn met een hoop andere mensen, dan wordt het steeds makkelijker de juiste toon te vinden.

Populair bij vrouwen principe #5: werk aan je lifestyle

Dit is misschien een beetje obvious, maar toch wil ik het even vermelden. Een deel van populair zijn is ook aandacht besteden aan je uiterlijk. Vrouwen vinden het belangrijk dat een man verzorgd is. Verzorgd, niet knap. Begrijp ook vooral dat verschil. Denk dus niet dat als je geen standaard hunk bent, vrouwen je niet aantrekkelijk kunnen vinden want dat is onzin. Knappe mannen zijn vaak populair bij vrouwen, maar dat is van korte duur. Knappe mannen weten namelijk dat ze knap zijn en hebben dus vaak een enorm ego. Zij tonen geen interesse in de vrouw, waardoor vrouwen nooit bij ze terug willen komen. Knap zijn is dus niet belangrijk, uiterlijke verzorging wel. Veel vrouwen vinden een verzorgd gebit belangrijk. Check dus altijd voor je uitgaat of je tanden goed gepoetst zijn en neem altijd een pepermuntje of kauwgompje mee, zodat je ook zeker weet of je adem fris is. Een keer toen ik uitging, wilde er een hele knappe man met me praten. Het was een standaard uitgaansavond dus je kon elkaar moeilijk verstaan. Hij was dus vooral in mijn oor aan het praten. Toen ie op een gegeven moment gewoon mij aankeek tijdens het praten, rook ik ineens een verschrikkelijke adem. Ik ben nog nooit zo afgeknapt op een man en dat terwijl ie echt heel leuk was. Dat geeft dus al aan dat je altijd iets paraat moet hebben.

Naast dat je gebit je uitstraling grotendeels bepaald, is je huid vaak ook belangrijk. Mocht je dus een keer een puistje hebben (ja mannen dat gebeurt nu eenmaal) wees dan niet zo’n typische man om het te laten zitten, maar knijp hem uit. Een verzorgde huid geeft je nu eenmaal een betere uitstraling. Naast het gebit en je huid zijn je nagels en lichaamshaar ook dingen om goed bij te houden.

Inmiddels heb je een enorme checklist van dingen die je kan doen om populair te worden. Ga met mijn tips aan de slag en voor je het weet ben jij het middelpunt van alle vrouwelijke aandacht. Zet ‘m op!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Wat ik als deelnemer meemaakte tijdens deze geweldige vakantie
Hoe Flirt Je? Beste 19 Tips om met Vrouwen te Flirten
Beste 15 Tinder Hacks in 2019 (meer matches, meer chats, meer dates)
Workshop Versieren op Tinder & WhatsApp: 14 april in Amsterdam

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)