Verpest seks op de eerste date de kans op een serieuze relatie?

29 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Wat zegt seks op de eerste date?

Je hoort het vaak genoeg. Een vriendin of een vriendin regelt een afspraakje bijvoorbeeld via Tinder

Wat flirterige berichten gaan heen en weer. Ze spreken af, het klikt en ze hebben (wilde, ruige, geweldige) seks - op de eerste date. En omdat ze de eerste avond meteen seks hebben gehad staat de relatie automatisch in het teken van seks.

Wat nu als de één de ander echt leuk vindt, of ontdekt dat ie de ander steeds leuker begint te vinden. Wat dan? Is dat nog een mogelijkheid, of is seks op de eerste date een relatie killer? Zet het de verkeerde toon – en zijn alle kansen op een serieuze relatie meteen verkeken?

Veel mensen zouden zeggen van wel. Maar wat zeg ik? Gelul. Of je seks hebt op de eerste date hangt van allerlei zaken af.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Redenen om geen seks te hebben op de eerste date

Uiteraard zijn er die mannen, die geen relatie willen met een vrouw waarmee ze bij de eerste ontmoeting seks hebben gehad. De vraag is wat hun motieven zijn. Mogen ze zelf wel seks hebben meteen de eerste date, of houden zij het af uit principe. Of mogen ze het bij bepaalde vrouwen niet (de scharrels), en bij andere wel (relatiemateriaal). Hoe consequent is dat?

Vrouwen slaan seks op de eerste date vaak over om niet de verkeerde indruk te wekken. Sommige vrouwen zijn ook wat minder vlot, en hebben wat meer tijd nodig om aan een man te wennen. Het is echter zo dat er maar weinig vrouwen zijn die het nooit is overkomen, een one night stand. Welk gevoel of welke ideeën ze daarbij hebben verschilt van vrouw tot vrouw.

Sociale druk blijft altijd een rol van betekenis – hoewel gelukkig steeds meer vrouwen hun eigen plan trekken.

Redenen om wel seks op de eerste date te hebben

Seks ontstaat uit het moment, vanuit de aantrekkingskracht die er tussen twee mensen is. Als het volkomen willekeurig is met wie deze mensen die avond naar bed gaan is dat iets anders. Het gaat dus om de soort seks, en hoe deze tot stand is gekomen.

Een goed gesprek dat urenlang heeft geduurd en uitloopt op passionele seks is iets totaal anders dan seks in een dronken bui na het uitgaan. Of als het heel snel is gegaan, maar je bent daarna dagen bij elkaar, is ook anders dan dat je met een willekeurig persoon vrijt.

Dat je meteen seks hebt wil niet zeggen dat je geen zelfcontrole hebt. Mensen die vanuit een zogenaamde enorme zelfbeheersing afzien van seks voor een aantal dates of veel langere tijd zijn daarmee niet perse verzekerd van een betere relatie.

Conclusies over seks op de eerste date

Als je een vrouw bent en je geen goede connectie hebt gecreerd voor de seks zou je denken dat een serieuze relatie er niet meer in zit. Toch is dit niet helemaal waar. Het hangt er gewoon van af. Wat wel belangrijk is dat er een band tussen jullie ontstaat. Hier kom je snel genoeg achter. Is hij geïnteresseerd in jou en wil hij jou beter leren kennen om jou?

Ga niet meteen een non uithangen om dit te forceren. Dit is alleen maar een grote turn off. Als vrouw die je bij jezelf te blijven en je open te blijven stellen. Dan ben je het aantrekkelijkst. Blijf verleiden. Zorg er juist voor dat hij zich niet verplicht gaat voelen jou te daten. Je kunt hem niet dwingen met jou om te gaan en zich te committeren. Geef hem vrijheid.

Als man dien je op te passen dat je geen labels gaat plakken op gedrag. Dat ze makkelijk zou zijn omdat ze met jou naar bed gaat. Als je dit doet loop je een grote kans haar meteen voorgoed kwijt te raken. Ga zelf maar na, zou jij geïnteresseerd blijven als iemand zo over jou dacht?

Wat seks op de eerste date vooral betekent is dat de force, de seksuele aantrekkingskracht tussen jullie, sterk is. Niets iets om over in te zitten, zolang de seks een natuurlijk gevolg was van jullie interactie en er een echte connectie was. Geniet van die chemistry. Mocht het niet uitlopen op iets, dan hebben jullie in ieder geval van elkaar genoten.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Afknappers bij vrouwen: Waar vrouwen hard op afknappen
Pijl14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
Pijl10 Leuke WhatsApp Berichten (Grappig / Flirterig / Kopieerbaar)
Pijl10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Hans
Is het niet zo dat je beter een paar dates kan wachten? Dan heb je toch meer een band met elkaar en betekent seks ook wat meer? Draait het dan niet eerder uit op een relatie? Ik denk altijd dat ik het verkeerde signaal af geef als ik meteen met een vrouw naar bed wil….
Reacties
Hans 2
Sex op de eerste date kan. Het enige wat je hoeft te doen is denken dat je nooit door een vrouw kan worden afgewezen en haar een onvergetelijke sex avontuur zal gaan beleven samen.

Blijf elkaar triggeren op gebied van sex op een ongedwongen manier en je zal merken dat de aantrekkingskracht tussen jullie enorm gaat stijgen.

Schroom niet om te zoenen, want dat is een gemiste kans.. de rest volgt zoals jij weet vanzelf ;)

Plaats een Reactie