Tantra Massage for Dummies: De Top 3 Beginners Tips

05 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Je wilt je partner een tantra massage geven maar je weet in godsnaam niet waar te beginnen. Gebruik deze tips alvast voor een flitsende start! 

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Voordat je Begint: De Tantra Massage Basics

Wil je jouw partner echt laten genieten dan zijn een paar simpele stappen vooraf essentieel. Een goed begin is het halve werk!

Het meest belangrijke: creëer een veilige, ontspannen en intieme sfeer!

Check. En dan..?

Er bestaan zoveel technieken voor een sensuele, tantrische of erotische massage en het is erg leuk om je wat kneepjes & greepjes eigen te maken. Handiger om daar een workshop of cursus in te volgen. Maar uiteindelijk gaat het minder om de massage technieken en vooral om het gevoel en de overgave waarmee je het doet. Als jij zelf ontspannen bent en ervan geniet om te geven, is de kans dat je partner het kan ontvangen en ervan geniet ook groter.

2. Aan de slag! Tantrische Massage Tips & Tricks

De olie aanbrengen is al het begin van de massage dus doe dit met aandacht. Eerst in je eigen handen warm smeren dus. Dan leg je je beide handen op de onderrug en laat je je partner even aan je aanraking wennen. Als je een diepe ademhaling voelt, is dat je teken om te beginnen.

De basis technieken

Als je eenmaal zo’n relaxede sfeer hebt gecreëerd en zelf ook al helemaal zen bent, kun je meer en meer op je intuitie gaan vertrouwen. Probeer maar!

Tantra massage: het belang van genotsgeluidjes

Wat is het belangrijkste van tantra massage? Dat de ander geniet. Vaak geven mensen zichzelf echter niet de ruimte of toestemming om te genieten, en letten ze meer op de ander. Met als jij degene bent die leidt, let hij of zij op jou. Wat is een goede techniek om de ander te helpen ontspannen? Door zelf constant en hoorbaar in- en uit te ademen geef je de ander ook toestemming om zich te laten gaan. Als je iets verder bent maak dan geluid op je uitademing, zucht of kreun; dan nodig je je partner uit ook genotsgeluidjes te maken.

Tantra massage: stay in touch...

Omdat je partner in de wereld der zintuigen is, is constant lichaamscontact belangrijk. Laat dus continue één hand rusten op hem of haar. Zorg dat je partner warm blijft door delen die niet gemasseerd worden te bedekken met handdoeken. Vermijd praten tijdens de massage maar maak af en toe contact door bijvoorbeeld te vragen “Hoe is dit voor je?” of “Op een schaal van 1-10, hoe voelt dit?” of “Wil je meer of minder druk, sneller of langzamer?”

Tantra massage: time for the Sunny Side Up...

Als je de achterkant van het lijf gemasseerd hebt en je partner lekker ontspannen is, kun je hem/haar uitnodigen om te draaien. Nu is het tijd om meer erotische massagetechnieken toe te passen. Masseer de nek en basis van de schedel, de oren, geef haar een sensuele borstmassage en streel haar onderbuik en dijen, of plaag hem door eerst zijn lies en dijen te masseren voordat je naar de hoofdprijs gaat.

Tantra massage: de hete knopjes...

Dan is het tijd voor de genitale massage. In tantra wordt de penis de ‘lingam’ genoemd en de vulva heet de ‘yoni’. Voor mannen is de lingammassage vaak het hoogtepunt van de tantra massage en soms vergeten ze alles wat daarvoor kwam. Maar juist door de ontspanningsmassage vooraf is hij langzaam opgewarmd en hoeft hij niet direct naar hete seks en de finish line, maar kan hij veel langer zijn erectie behouden en veel intenser genieten.

Voor vrouwen is de yonimassage pas echt een succes als ze zich daarvoor helemaal heeft kunnen overgeven en openen. Als je dan aan de hete knopjes komt, zowel van binnen (oh baby, die G-spot…) als buiten (tuurlijk, die clitoris, maar ook haar binnenste- en buitenste schaamlippen zijn uber gevoelig!) stroomt het genot pas goed… Neem je tijd voor de genitale massage, ontdek alle plekjes alsof je op avontuur bent op onbekend terrein.

3. Happy Ending?

Bij een tantra massage wil je wel seksuele energie opwekken maar gaat het niet om de ander beregeil te krijgen en daarna boem boem dingen te doen. In plaats van dat je je naar de eindstreep haast, leer je te genieten en bewust te worden van de golven van seksuele energie en spanningsopbouw. Wanneer je een behendige 'surfer' wordt kun vele malen meer van de seks genieten dan het gemiddelde stel. Probeer dus je partner te laten genieten van de opwinding zonder dat er iets mee moet gebeuren.

Beëindig de massage geleidelijk,  als een soort van ‘fading out’ van je favo muziek nummer zeg maar waarbij je heel langzaam je handen terug trekt. Dek je partner af met handdoeken en laat hem/haar even in stilte liggen en nagenieten. Laat hem of haar rustig terugkeren op de bewoonde wereld, bied wat te drinken aan. Vraag hoe het was, wat lekker was en wat het een volgende keer nog lekkerder zou maken. Je krijgt de beste antwoorden als je partner de antwoorden op je vragen vanuit zijn of haar gevoel vertelt.

Wil je de tantra massage je eigen maken, doe dan meer kennis op over de filosofie van tantra, de tantrische levensstijl, tantra massage en tantra seks. Belangrijker nog; doe ervaring op! Doe een massage workshop, volg een tantracursus of training of boek lekker massages voor jezelf. Door zelf tantra massages te ondergaan ervaar je wat wel en niet fijn is en doe je inspiratie op voor wanneer het jouw beurt is om het geleerde door te geven.

Succes en vooral: geniet!

At your service, Mandy Selina Ronda

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlBeste 11 Tips Voor Tinder Sex - Hoe je vanavond nog tinderseks krijgt
Pijl60 Gekke vragen om te stellen aan je crush
PijlWel appen maar niet afspreken: 10 Redenen + Hoe je 't NU verandert
Pijl7 Tips als je te hard van stapel loopt in de liefde

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Anemoon
Als je helemaal geen onnatuurlijke troep door de poriƫn wilt laten sijpelen; biologische olijfolie is ideaal voor een gezonde massage!

Plaats een Reactie