6 Hete tips om van voorspel je geheime wapen te maken

28 Jan 2022, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Een goed orgasme is durf ik wel te zeggen, het fijnste gevoel in de wereld. Maar hoe bereik je nou zo'n knallend, gonzend, hemel en aarde bewegend top-orgasme? Het juiste voorspel is de key. Hier volgen een aantal seks tips.

Het is voor een vrouw enorm belangrijk om het lichaam klaar te maken en op te warmen voor seks. Na een lange sessie geplaag, gestreel en net niet geven wat ze wil, is het des te intenser als jullie aan het echte werk beginnen. En voor mannen werkt dit precies hetzelfde. Hoe langer je voorspel, des te intenser het orgasme.

Maar vrouwen zijn geen makkelijke wezens. Allemaal vinden ze iets anders lekker en ze weten het vaak zelf niet eens precies. Toch heb ik een paar fouten vast kunnen stellen die veel mannen maken en die wil ik jullie graag meegeven.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Kus haar

Voorspel is behalve opwarmen intimiteit creëren. Je neemt de tijd om elkaar lichaam te ontdekken en leren kennen. Een vrouw vindt het fijn om te merken dat je haar mooi en bijzonder vindt.

Geef complimentjes terwijl je haar bewonderend bekijkt. Laat blijken dat je alles aan haar mooi vindt. Kijk haar diep in de ogen en neem de tijd om uitgebreid te zoenen. Niks zo intiem als een fijne zoensessie terwijl je samen naakt in bed ligt.

2. Ga samen uit de kleren

Uit de kleren gaan is vaak het onhandigste moment van een hele vrijpartij. Met een halve outfit zie je er vaak niet op je charmantst uit en de een naakt de ander volledig gekleed is ongemakkelijk.

Neem de lead en kleed haar met aandacht uit terwijl je zelf ook af en toe iets uittrekt. En maak van tevoren een plan. Als ze een jurkje aanheeft is het handig om eerst haar panty uit trekken, want in alleen panty ziet niemand er leuk uit. In alleen een jurkje wel.

Dus ga strategisch te werk. Dit lijkt voor mannen misschien onzin, maar voor vrouwen maakt het veel verschil of ze zich gemakkelijk voelen bij de situatie.

3. Verken haar hele lichaam

Als jullie beiden uit de kleren zijn is het tijd om elkaars lichaam te verkennen. En heren: het lichaam van een vrouw bestaat uit meer dan borsten en een vagina. Maak haar gek door aandacht te besteden aan alle plekjes van haar lichaam en juist die voor de hand liggende plekken te vermijden.

Kus achter haar oren, in haar nek, rug, schouders, buik, billen, benen en voeten. Hoe langer jij erom heen draait, hoe meer ze wil dat je haar juist daar aanraakt.

4. Bemin haar borsten

Yes indeed, borsten zijn voor vrouwen een erogene zone. Maar alleen als je er goed mee om gaat.

Ze zijn erg gevoelig en bij de hardhandige aanraking gebeurt er weinig of kan het pijn doen.

Wat pornofilms je ook willen doen geloven, geen vrouw wordt er blij van als jij even flink in haar borsten knijpt of hard aan haar tepels draait. Be gentle. Beroer zachtjes haar borsten. Bewonder ze. Kus ze zacht met je lippen of draai rondjes om haar tepels met je tong. Hoe zachter hoe geiler. Trust me.

5. Ga pas richting vagina als ze er helemaal klaar voor is

Als the object of your affection al ligt te krioelen onder je aanrakingen en bijna smeekt om haar daar beneden aan te raken is het tijd om af te zakken.

Maar alleen dan, ga echt niet te snel hoe graag je zelf ook wil.

Neem de tijd om uit te zoeken wat ze fijn vindt als je haar clitoris stimuleert. Dat is voor elke vrouw anders. Als ze goed opgewarmd is, is elke aanraking een genot, dus begin ook hier zacht en niet te hardhandig. Kijk hoe ze op je bewegingen reageert.

Wees zachtjes als je direct de clitoris stimuleert en je kan iets meer druk zetten in het gebied daar omheen. Ook heel gevoelig is het randje van haar vagina. Als je net met een vinger een beetje naar binnen gaat en daar voorzichtig rondjes draait. Af en toe een vinger naar binnen is spannend, maar niet teveel, te snel. Make her wait.

6. Vraag of ze je wil pijpen

Als je wilt dat ze je pijpt, vraag het dan gewoon. Of begin zelf met beffen. Maar met je hoofd naar beneden geduwd worden geeft de gemiddelde geëmancipeerde vrouw geen prettig gevoel en levert je dan ook niet op wat je wil. Misschien wel een pijpbeurt maar geen hete opgewarmde vrouw.

Als je genoeg tijd hebt genomen om beiden helemaal in de stemming te komen en de spanning niet meer te houden is, kun je het afmaken door helemaal in elkaar op te gaan. Letterlijk en figuurlijk.

Als de opgebouwde spanning dan vrijkomt is het alsof de hemel uit elkaar spat. En zeg nou zelf, een vrouw in je armen die je gelukzalig en dankbaar aankijkt, is dat niet the next best thing?

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl110 Gespreksstarters en vragen voor de leukste gesprekken
Pijl33 Lieve en leuke dingen om te zeggen tegen een vrouw
PijlVrouwen versieren met humor: 8 Tips om haar te laten lachen
PijlWat is flirten? Simpele uitleg + kant-en-klare voorbeelden

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie