Ik zoek een vriendin. Beste plekken voor vrouwen ontmoeten

18 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Je bent te lang single en zoekt een vriendin? Hoi mijn naam is Daan, welkom, je bent op het juiste adres.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Laten we eerlijk zijn: door thuis te zitten gaat het niet gebeuren, dus wat zijn de beste plekken om vrouwen te ontmoeten voor een relatie?

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten in de avonden

De avonden hebben een paar grote voordelen: veel mensen zijn vrij, sociaal, los en er is alcohol. Dit kan gelijkertijd tegen je werken: een dronken vrouw wil je niet ontmoeten en versieren. Maar laten we eerlijk zijn: vrouwen zijn óók verlegen en alcohol is in kleine hoeveelheden wel een beetje een sociaal glijmiddel. Je leert elkaar iets losser en daarom iets beter kennen, en dat is belangrijk als je een vriendin wilt.

Na vijf jaar eropuitgaan om vrouwen te ontmoeten en te versieren heb ik hier een lijst gemaakt van de beste locaties om vrouwen te ontmoeten voor als je een vriendin zoekt:

Probeer eens uit MITS je van theater houdt. Nooit iets doen waar je 0,0 plezier in hebt. Ga naar de show, alleen of met een vriend, geniet, en ga vervolgens wat drinken. Ga wel naar een show in de grote zaal want anders is er risico dat te weinig mensen blijven hangen voor een drankje. Ga na de show naar de bar, haal een drankje en stap zonder er over na te denken zo snel mogelijk op een vrouw af. “Wat vond jij van de voorstelling?” is hier een prima openingszin.

TIP: Een onverwacht inzicht van Tony Robbins dat inslaat als een bom

Een mix tussen nachtclub en… café. Vaak een meer losse sfeer dan in een nachtclub. Echte nachtclubs hebben vaak iets serieus over zich heen. Mensen zijn strak gekleed en er hangt een sfeer waarin mensen niet heel gemakkelijk te benaderen zijn soms. Danscafés zijn vaak veel losser. Het nadeel is dat er een veel grotere stroom van in- en uitloop is, waardoor je soms een leuke vrouw ontmoet en dan plots kwijt bent omdat ze naar een andere tent is gegaan. Een ander groot voordeel is dat meestal het geluid iets lager is dan in een nachtclub, waardoor je bij de bar vaak wel redelijk goed kan praten met iemand.

Ik weet niet waarom, maar Irish Pubs zitten vaak het meest vol in alle barren. In Utrecht heb je een erg goede, Mick O’Connels. In Amsterdam heb je er meerdere. Er heerst een sfeer waarin het gemakkelijk is om vrouwen te ontmoeten, maar vrouwen doen dit niet zo gemakkelijk vanuit zichzelf. Als jij durft dan kun je hier scoren. Wel handig om een vriend mee te hebben om meisjes in een groepje aan te spreken!

ALs je trouwens tips wilt hoe je een leuke MAN ontmoet, check hier: Leuke man vinden

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Video

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten overdag?

Ja overdag is het ook mogelijk, heel goed mogelijk zelfs. Mijn geheime beste locatie om vrouwen te ontmoeten is… het centraal station. Huh? Daar kom je toch alleen om de trein te pakken?

TIP: Waarom gaypride de plek is om vrouwen versieren (en hoe je dat doet)

Luister eens, op het centraal station staan mensen eigenlijk maar één ding te doen: wachten.

Wachten op vrienden.
Wachten op een trein.
Wachten om opgehaald te worden.

Als vrouwen daar wachten, denk je dan niet dat zij het leuk vinden om een leuke sociale man te ontmoeten? Waarom niet! De meeste mensen raken het zat om steeds in hun telefoon te kijken overal waar ze komen. Daarnaast zijn vrouwen zeer sociale dieren, nog meer dan mannen dat zijn, dus staan zij gemakkelijk open voor een ontmoeting. MITS je dit op de juiste manier doet.

Geef daarom aan dat je ook staat te wachten, of dat je trein te laat is. Zeg dat zij een leuke uitstraling heeft en dat je haar graag wat beter leert kennen. Stel jezelf voor en begin het gesprek!

Ik ontmoet ongeveer 30% van mijn dates op het centraal station. Dat zijn minstens 5 dates per maand. Probeeer het uit, het werkt.

Het werkt een stuk beter dan datingsites.

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten op het werk?

Ik heb hier ervaring mee en om eerlijk te zijn: een vriendin krijgen op je werk is niet ideaal. Dat wilt niet zeggen dat het niet kan! Het kan, zeker, het is me gelukt.

Maar ik ben een dating coach, dus ik optimaliseer jouw dating leven. En om eerlijk te zijn: als je een serieuze baan hebt, raad ik het niet aan. Tuurlijk, in je horeca bijbaantje: geen probleem. Maar dagelijks je vriendin op het werk zijn klinkt leuk als je verliefd bent, maar het wordt hééééél pittig zodra de relatie meer turbulentie krijgt.

Daarom raad ik aan om vrouwen te ontmoeten in cafés, bars, theaters en overdag. Als je daar geen leuke vrouw ontmoet als vriendin ga dan maar voor die collega ;)

Blijf Awesome

Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe Ultieme Vierde Date Gids: 10 Date Ideeën, 5 Tips, Meer...
Pijl29 Dates Met Slecht Weer: De Beste Waterdichte Date Ideeën
Pijl5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen
Pijl7 Tips Om Een Awesome Indruk te Maken Op Vrouwen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Reacties

almaz mehati
ik ben op contant met iemand lief man tot horen
A dekker
Ik man van 76 jaar
zoekt vrouw om samen te wonen
om samen gelukkig te zijn die jaren die nog komen

Plaats een Reactie