Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / Vriendin vrouwen ontmoeten

Ik zoek een vriendin. Beste plekken voor vrouwen ontmoeten

18 Mar 2015, door Daan in Dating tips

Vriendin vrouwen ontmoeten

Je bent te lang single en zoekt een vriendin? Hoi mijn naam is Daan, welkom, je bent op het juiste adres.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Laten we eerlijk zijn: door thuis te zitten gaat het niet gebeuren, dus wat zijn de beste plekken om vrouwen te ontmoeten voor een relatie?

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten in de avonden

De avonden hebben een paar grote voordelen: veel mensen zijn vrij, sociaal, los en er is alcohol. Dit kan gelijkertijd tegen je werken: een dronken vrouw wil je niet ontmoeten en versieren. Maar laten we eerlijk zijn: vrouwen zijn óók verlegen en alcohol is in kleine hoeveelheden wel een beetje een sociaal glijmiddel. Je leert elkaar iets losser en daarom iets beter kennen, en dat is belangrijk als je een vriendin wilt.

Na vijf jaar eropuitgaan om vrouwen te ontmoeten en te versieren heb ik hier een lijst gemaakt van de beste locaties om vrouwen te ontmoeten voor als je een vriendin zoekt:

  • Theater

Probeer eens uit MITS je van theater houdt. Nooit iets doen waar je 0,0 plezier in hebt. Ga naar de show, alleen of met een vriend, geniet, en ga vervolgens wat drinken. Ga wel naar een show in de grote zaal want anders is er risico dat te weinig mensen blijven hangen voor een drankje. Ga na de show naar de bar, haal een drankje en stap zonder er over na te denken zo snel mogelijk op een vrouw af. “Wat vond jij van de voorstelling?” is hier een prima openingszin.

TIP: 7 Stappen voor de perfecte Tinder date

  • Danscafé

Een mix tussen nachtclub en… café. Vaak een meer losse sfeer dan in een nachtclub. Echte nachtclubs hebben vaak iets serieus over zich heen. Mensen zijn strak gekleed en er hangt een sfeer waarin mensen niet heel gemakkelijk te benaderen zijn soms. Danscafés zijn vaak veel losser. Het nadeel is dat er een veel grotere stroom van in- en uitloop is, waardoor je soms een leuke vrouw ontmoet en dan plots kwijt bent omdat ze naar een andere tent is gegaan. Een ander groot voordeel is dat meestal het geluid iets lager is dan in een nachtclub, waardoor je bij de bar vaak wel redelijk goed kan praten met iemand.

  • Irish pub

Ik weet niet waarom, maar Irish Pubs zitten vaak het meest vol in alle barren. In Utrecht heb je een erg goede, Mick O’Connels. In Amsterdam heb je er meerdere. Er heerst een sfeer waarin het gemakkelijk is om vrouwen te ontmoeten, maar vrouwen doen dit niet zo gemakkelijk vanuit zichzelf. Als jij durft dan kun je hier scoren. Wel handig om een vriend mee te hebben om meisjes in een groepje aan te spreken!

ALs je trouwens tips wilt hoe je een leuke MAN ontmoet, check hier: Leuke man vinden

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten overdag?

Ja overdag is het ook mogelijk, heel goed mogelijk zelfs. Mijn geheime beste locatie om vrouwen te ontmoeten is… het centraal station. Huh? Daar kom je toch alleen om de trein te pakken?

TIP: ChickChat #3: Hoe was je eerste zoen?

Luister eens, op het centraal station staan mensen eigenlijk maar één ding te doen: wachten.

Wachten op vrienden.
Wachten op een trein.
Wachten om opgehaald te worden.

Als vrouwen daar wachten, denk je dan niet dat zij het leuk vinden om een leuke sociale man te ontmoeten? Waarom niet! De meeste mensen raken het zat om steeds in hun telefoon te kijken overal waar ze komen. Daarnaast zijn vrouwen zeer sociale dieren, nog meer dan mannen dat zijn, dus staan zij gemakkelijk open voor een ontmoeting. MITS je dit op de juiste manier doet.

Geef daarom aan dat je ook staat te wachten, of dat je trein te laat is. Zeg dat zij een leuke uitstraling heeft en dat je haar graag wat beter leert kennen. Stel jezelf voor en begin het gesprek!

Ik ontmoet ongeveer 30% van mijn dates op het centraal station. Dat zijn minstens 5 dates per maand. Probeeer het uit, het werkt.

Het werkt een stuk beter dan datingsites.

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten op het werk?

Ik heb hier ervaring mee en om eerlijk te zijn: een vriendin krijgen op je werk is niet ideaal. Dat wilt niet zeggen dat het niet kan! Het kan, zeker, het is me gelukt.

Maar ik ben een dating coach, dus ik optimaliseer jouw dating leven. En om eerlijk te zijn: als je een serieuze baan hebt, raad ik het niet aan. Tuurlijk, in je horeca bijbaantje: geen probleem. Maar dagelijks je vriendin op het werk zijn klinkt leuk als je verliefd bent, maar het wordt hééééél pittig zodra de relatie meer turbulentie krijgt.

Daarom raad ik aan om vrouwen te ontmoeten in cafés, bars, theaters en overdag. Als je daar geen leuke vrouw ontmoet als vriendin ga dan maar voor die collega ;)

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Beantwoord kort deze 3 simpele vragen
en ontvang mijn gratis Transformatie pakket.

Stap 1 vd 3

Wat is je doel met vrouwen?

Door naar Stap 2 ›

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

almaz mehati
ik ben op contant met iemand lief man tot horen
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
14 Jul. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
25 Jul. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland) VOL MEER INFO ›
15 Aug. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland) VOL MEER INFO ›
25 Aug. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
5 Sep. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland)
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek