Ik zoek een vriendin. Beste plekken voor vrouwen ontmoeten

18 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

e bent te lang single en zoekt een vriendin? Hoi mijn naam is Daan, welkom, je bent op het juiste adres.

Laten we eerlijk zijn: door thuis te zitten gaat het niet gebeuren, dus wat zijn de beste plekken om vrouwen te ontmoeten voor een relatie?

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten in de avonden

De avonden hebben een paar grote voordelen: veel mensen zijn vrij, sociaal, los en er is alcohol. Dit kan gelijkertijd tegen je werken: een dronken vrouw wil je niet ontmoeten en versieren. Maar laten we eerlijk zijn: vrouwen zijn óók verlegen en alcohol is in kleine hoeveelheden wel een beetje een sociaal glijmiddel. Je leert elkaar iets losser en daarom iets beter kennen, en dat is belangrijk als je een vriendin wilt.

Na vijf jaar eropuitgaan om vrouwen te ontmoeten en te versieren heb ik hier een lijst gemaakt van de beste locaties om vrouwen te ontmoeten voor als je een vriendin zoekt:

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Probeer eens uit MITS je van theater houdt. Nooit iets doen waar je 0,0 plezier in hebt. Ga naar de show, alleen of met een vriend, geniet, en ga vervolgens wat drinken. Ga wel naar een show in de grote zaal want anders is er risico dat te weinig mensen blijven hangen voor een drankje. Ga na de show naar de bar, haal een drankje en stap zonder er over na te denken zo snel mogelijk op een vrouw af. “Wat vond jij van de voorstelling?” is hier een prima openingszin.

Een mix tussen nachtclub en… café. Vaak een meer losse sfeer dan in een nachtclub. Echte nachtclubs hebben vaak iets serieus over zich heen. Mensen zijn strak gekleed en er hangt een sfeer waarin mensen niet heel gemakkelijk te benaderen zijn soms. Danscafés zijn vaak veel losser. Het nadeel is dat er een veel grotere stroom van in- en uitloop is, waardoor je soms een leuke vrouw ontmoet en dan plots kwijt bent omdat ze naar een andere tent is gegaan. Een ander groot voordeel is dat meestal het geluid iets lager is dan in een nachtclub, waardoor je bij de bar vaak wel redelijk goed kan praten met iemand.

Ik weet niet waarom, maar Irish Pubs zitten vaak het meest vol in alle barren. In Utrecht heb je een erg goede, Mick O’Connels. In Amsterdam heb je er meerdere. Er heerst een sfeer waarin het gemakkelijk is om vrouwen te ontmoeten, maar vrouwen doen dit niet zo gemakkelijk vanuit zichzelf. Als jij durft dan kun je hier scoren. Wel handig om een vriend mee te hebben om meisjes in een groepje aan te spreken!

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

ALs je trouwens tips wilt hoe je een leuke MAN ontmoet, check hier: Leuke man vinden

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten overdag?

Ja overdag is het ook mogelijk, heel goed mogelijk zelfs. Mijn geheime beste locatie om vrouwen te ontmoeten is… het centraal station. Huh? Daar kom je toch alleen om de trein te pakken?

Luister eens, op het centraal station staan mensen eigenlijk maar één ding te doen: wachten.

Wachten op vrienden.
Wachten op een trein.
Wachten om opgehaald te worden.

Als vrouwen daar wachten, denk je dan niet dat zij het leuk vinden om een leuke sociale man te ontmoeten? Waarom niet! De meeste mensen raken het zat om steeds in hun telefoon te kijken overal waar ze komen. Daarnaast zijn vrouwen zeer sociale dieren, nog meer dan mannen dat zijn, dus staan zij gemakkelijk open voor een ontmoeting. MITS je dit op de juiste manier doet.

Geef daarom aan dat je ook staat te wachten, of dat je trein te laat is. Zeg dat zij een leuke uitstraling heeft en dat je haar graag wat beter leert kennen. Stel jezelf voor en begin het gesprek!

Ik ontmoet ongeveer 30% van mijn dates op het centraal station. Dat zijn minstens 5 dates per maand. Probeeer het uit, het werkt.

Het werkt een stuk beter dan datingsites.

Vriendin gezocht: Vrouwen ontmoeten op het werk?

Ik heb hier ervaring mee en om eerlijk te zijn: een vriendin krijgen op je werk is niet ideaal. Dat wilt niet zeggen dat het niet kan! Het kan, zeker, het is me gelukt.

Maar ik ben een dating coach, dus ik optimaliseer jouw dating leven. En om eerlijk te zijn: als je een serieuze baan hebt, raad ik het niet aan. Tuurlijk, in je horeca bijbaantje: geen probleem. Maar dagelijks je vriendin op het werk zijn klinkt leuk als je verliefd bent, maar het wordt hééééél pittig zodra de relatie meer turbulentie krijgt.

Daarom raad ik aan om vrouwen te ontmoeten in cafés, bars, theaters en overdag. Als je daar geen leuke vrouw ontmoet als vriendin ga dan maar voor die collega ;)

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlMannelijke en vrouwelijke energie: De 7 grote verschillen
PijlMeer dan vrienden maar geen relatie: 7 Tips voor meer
PijlGaat je vriendin vreemd? De 3 redenen, 9 tips en 13 signalen
Pijl5 Must-have tips om een scharrel / fuckbuddy te krijgen en houden

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

almaz mehati
ik ben op contant met iemand lief man tot horen
A dekker
Ik man van 76 jaar
zoekt vrouw om samen te wonen
om samen gelukkig te zijn die jaren die nog komen

Plaats een Reactie