Vrouwen versieren op festivals in 7 simpele stappen

16 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Video

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Festivals zijn een waar Mekka voor iedereen die houdt van feesten en seks. Daarom vind je mij vaak 4 tot 6 weekenden in een zomer op festivals. Weekenden ja, want een één-dags-festival is géén festival. Een festival is een feest van minimaal 2 dagen, waar mensen slapen in tenten en waar sommige mensen helemaal niet slapen. Al die andere 'festivals' zijn slechts uitgebreide feestjes.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Waar je wilt zijn is een echt festival dus. De voordelen zijn eindeloos. Maar de belangrijkste is deze: je slaapt praktisch op de plek waar je feest. Dit maakt een festival dus als een mix van hormonen, drank en drugs in je eigen voortuin! Festivals zijn een logistiek wereldwonder voor vrouwen versieren en iedereen weet het, ook vrouwen zelf.

Daarnaast kunnen vrouwen ook niet thuiskomen en tegen hun vriendinnen zeggen dat ze niet iemand naar bed zijn geweest, heb je daar wel is over nagedacht?

Hier volgt het 7 stappenplan dat vrouwen in je (lucht)bed krijgt op ieder festival.

Vrouwen meenemen naar je tent in 7 stappen

Stap 1
Vind een festival waar je werkelijk heen wilt gaan. Ik hou van elektronische muziek, dus ga altijd naar Melt, BOOM, Lowlands en soms Paaspop. Ga niet alleen om vrouwen te versieren, want niemand gaat naar een festival om te flirten.

TIP: Ze Wil Geen Relatie: Dé 11 Redenen (Zodat je het kan repareren)

Festivals zijn zo leuk dat er toch wel gesekst word, seks is een bijproduct van de extase die er heerst. Als je krap bij kas zit kun je vaak werken/vrijwilligen. Ieder jaar werk ik betaald op Lowlands 10 uur per dag, gratis kaartje + gratis eten. OK, ik slaap maar 3 uur per nacht maar het scheelt me makkelijk 400 euro.

Stap 2
Ga met de meest gestoorde vrienden die je kan vinden. Neem die ene gast mee met een goede dronk, adrenaline-verslaving en een te hoog libido. Prima wingman. Als je geen vrienden hebt ga dan vrijwilligen, zoals ik zei het scheelt geld en je maakt ook super makkelijk vrienden.

Hoe groter de groep hoe beter zolang je maar niet bang bent elkaar kwijt te raken want dat gebeurd als het goed is toch wel.

Stap 3
Neem vette shit mee waarmee je jezelf kan vermaken. Super essentieel en je zult me bedanken als je het wel doet – of jaloers zijn op anderen als je dit vergeet. Voor als je niet weet wat vette shit is, dit is vette shit:

Stap 4
Zet je tent op.

TIP: Trio regelen: 3 regels, 4 manieren en 5 tips om een trio te regelen

Stap 5
Loop van het festival terrein terug naar je tent. Zometeen is het NACHT. Je bent niet meer in je eigen stad, waar je de weg weet. Ben je ZEKER dat je je tent zometeen terug gaat vinden? Kijk naar duidelijke landmarks om je tent heen.

Ik heb mezelf tot twee keer toe gecockblockt door niet te weten waar mijn tent was. Sinds een ezel zich kennelijk 2 keer stoot aan dezelfde steen pas ik STAP 5 altijd nuchter en met grote zorg toe.

Stap 6
GA FUCKING LOS!!! Doe alles wat in je opkomt en meer. Ga stage-diven. Til een vrouw over je schouder en begin te rennen terwijl je roept "IEDEREEN AAN DE KANT IK HEB ER EEN!!!".

Maak mensen belachelijk in slechte outfits. Stap de pit in of begin er een. Verzin nieuwe spellen en maak oneindig veel grappen met je vrienden.

Enkele voorbeelden:

Stap 7
Get laid. Serieus, als je de vorige 6 stappen goed hebt doorlopen is het vrijwel onmogelijk om geen seks te hebben. Samengevat is het een kwestie van goede voorbereiding en echt los gaan. Dan komt het goed. Zo niet dan hoor ik graag van je!!!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl12 Tips Om Je Crush Te Versieren Zonder Afwijzing
PijlHoe ik van 0 naar 12 Tinder dates ging in 1 maand
Pijl7 Dingen Om Op Te Letten Tijdens de Eerste Ontmoeting
Pijl7 Eenvoudige Stappen van Daten naar Relatie

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Reacties

EddyPUA
Nu heb ik wel fukkin veel zin in festivals nog 4 maanden tot paaspop die trapt het seizoen af. Ga dan echt los met de vrouwtjes, super veel versieren en flirten
Johan
Droogkloot Tip 4....
Utrecht
wel ideale omstandigheden weet jij te creeeren Daan voor het vrouwen versieren op een festival, heb je tips voor nog meer festivals waar flirten / versieren lekker gaat? ik bedoel ik hoef geen hardrock vrouwen te versieren ofzo
Alexander vd M
Dit ga ik sowieso toepassen als ik ga versieren op Lowlands en Fusion

Plaats een Reactie