Gespreksvaardigheden Geheimen Voor Magische Gesprekken Deel 2

04 Apr 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Meer geheimen voor magische gespreksvaardigheden

In deel I van Gespreksvaardigheden geheimen lieten we je kijken door de ogen van die mooie vrouw daar aan de bar. Hoe zij helemaal murf is gemaakt door alle niet boeiende gesprekken waardoor ze allerlei robot antwoorden begint te geven als jij haar aanspreekt.

Het lijkt misschien lastig, maar dat hoeft niet zo te zijn. Volg deze simpele regels die maar helaas maar weinig mannen weten toe te passen. Probeer ze uit wanneer je kunt totdat ze je ze volledig eigen hebt gemaakt!

Gespreksvaardigheden geheim # 3. Vermijd gesprekken die nergens over gaan

Ga eens in gedachte terug naar de laatste keer dat je bij de tandarts was. Wat voor gesprek had je met je tandarts (je gaat naar de tandarts en mondhygiëniste, toch?!). Wat voor vragen stelde hij? Ik durf te wedden dat het saaie en logische vragen waren, die enkel een ja of nee uitlokten. Hoe voelde dat? Waarschijnlijk saai, saai en nog eens saai.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het NRC Handelsblad vermeldde dat een aantrekkelijke vrouw ongeveer 30 keer wordt benaderd als ze uitgaat. Als je die cijfers in overweging neemt, kun je het haar dan kwalijk nemen dat ze je (keihard) afwijst, wanneer je de vraag stelt of ze vaker in deze club komt?

Een sterke man die sterke gespreksvaardigheden heeft, stelt geen voorspelbare vragen die enkel voorspelbare antwoorden oproepen. Gesprekken met hem zijn dynamisch, interessant en vol emotie. En laat ik voor de zoveelste keer benadrukken: niet saai!

Gespreksvaardigheden geheim # 4. Maak er geen kruisverhoor van

Wat je niet moet doen: het stellen van een vraag, en meteen daarna weer een vraag op haar afvuren. Het is geen sollicitatiegesprek! Wat je wél moet doen is vrij simpel: stel haar een interessante vraag en heb vervolgens het zelfvertrouwen om daadwerkelijk te luisteren naar wat ze antwoordt, zonder meteen paniekerig te reiken naar een volgende vraag die je haar kunt stellen.

Je mond durven houden is van het grootste belang als je wilt laten zien dat je ontwikkelde gespreksvaardigheden hebt.

Houdt je aandacht bij haar en bij het gesprek. Ze zal je namelijk genoeg aanwijzingen geven waarmee je de conversatie kunt sturen. Naar mate je hier beter in wordt, zal je merken dat je geen vragen meer hoeft te stellen.

Wat je dan kan doen is het maken van een statement over haar en vervolgens haar aansporen daar het eens of oneens mee te zijn. Je hoeft niet veel mensenkennis te hebben om hier goed in te worden. Het maakt namelijk niet (heel) veel uit of je statement klopt. Zelfs als je er mijlen naast zit, zal zij je willen verbeteren. En zodra zij begint te praten, begint het pas echt. Je kunt het!

Gespreksvaardigheden geheim # 5. Wees voorbereid. Wapen jezelf met boeiende antwoorden op standaard vragen

Als je deze tips navolgt, zul je merken dat je magische gespreksvaardigheden ontwikkelt. Het is belangrijk om te onthouden dat zij waarschijnlijk niet diezelfde vaardigheden ontwikkelt. Zodra zij zich tot je aangetrokken voelt, ligt het voor de hand dat ze je voorspelbare vragen zal stellen (en dat is een goed teken!). Waar kom je vandaag, wat doe je enzovoorts – vrij algemene vragen.

Je weet dat die vragen eraan zitten te komen, dus doe jezelf een plezier en verzin wat leuke en interessante (en afwijkende!) antwoorden. Als het gesprek saai wordt, dan zal ze jou de schuld geven – ook al komt het door háár saaie vragen. Met deze tip kun je voorkomen dat zoiets gebeurt.

Goed, dat was het weer. Ga nu naar buiten of de club en maak me trots! En ik ben erg benieuwd; welke van deze gespreksvaardigheden werkt voor jou het beste?

Tot de volgende keer!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVrouwen versieren op vakantie: De 10 allerbeste tips
PijlOpen relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie
PijlNeil Strauss The Game: 7 Trucs die Geweldig Werken in Nederland
PijlTreinflirt: 7 Tips om die leuke persoon écht terug te zien

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie