Van One-Night Stand naar Scharrel of Relatie: Zo doe je dat

06 May 2023, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips
Vrouwen, let op!
Dit artikel is voor mannen. Ben je een vrouw? Bekijk dan eens dit artikel:
One night stand gehad? 13 Belangrijke tips helpen je verder

Je hebt een one-night stand gehad. Maar nu realiseer jij je dat je meer wilt...

Je zou de ander best vaker willen zien. Misschien puur voor de fun als scharrel, of misschien wel als relatie.

Maar hoe doe je dat? Zit de ander daar wel op te wachten?

In dit artikel gaan we dieper in op hoe je een one-night-stand ombouwt naar een scharrel of relatie.

De one-night stand begrijpen

Laten we eerst eens kijken hoe een one-night stand zich relateert aan een scharrel of een relatie.

Want om iemand om te zetten in een scharrel of een relatie heb je meer nodig dan wat je nodig had voor de one-night stand.

Bij AttractionGym praten we over Radicale Aantrekkingskracht. Dit zijn 4 ingrediënten die je nodig hebt om uiteindelijk een relatie te krijgen.

Je one-night stand heb je waarschijnlijk vanuit het nachtleven geregeld. Of misschien tijdens een late-night Tinder-sessie.

Wat daarvoor nodig was, was fysieke aantrekkingskracht. Ze vond je fysiek aantrekkelijk, zowel uiterlijk als in je gedrag, en werd opgevonden van je.

Hoogstwaarschijnlijk was er ook enige mate van oppervlakte connectie: Jullie hadden de lol samen.

Dit resulteerde in een nachtelijke 'horizontale gymnastieksessie'.

Maar meer dan dat is het waarschijnlijk nog niet. Wil je meer, dan zal je haar ook op andere manieren moeten prikkelen. Daar komen we nu op.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

One-night stand omzetten in een scharrel

Om een one-night stand om te zetten in een scharrel, zijn er een aantal voorwaarden.

Je zult namelijk de dunne lijn moeten bewandelen tussen aantrekkelijk voor haar zijn, en zorgen dat ze niet verliefd wordt en meer verwacht.

Allereerst wil je zorgen dat de seks fantastisch is. Als het allemaal draait om de seks, dan moet dat immers goed zijn.

Zorg dus dat je haar verwent en zorgt dat je al haar seksuele fantasieën waarmaakt. Je wilt dat ze continu terugverlangt naar dat bed met jou erin.

Vrouwen hebben over het algemeen veel opties als het aankomt op seks. Dus waarom zou ze juist voor jou gaan? Juist, jij moet een fantastische minnaar zijn.

Daarnaast wil je heel duidelijk de verwachtingen managen. Er zit niet meer in met jou dan seks.

Dat is niet iets dat je alleen tegen haar zegt... Het moet ook blijken uit je gedrag. Daarvoor kijken we weer naar het Radicale Aantrekkingskracht-model:

Wat maakt dat een vrouw verliefd op je wordt is Diepe Connectie. Een diepe connectie krijg je door verder te gaan dan oppervlakkigheden in jullie gesprekken. Je praat niet alleen over fluf en flirt, maar je gaat ook dieper. Je vertelt van alles over je leven en bespreekt meer emotionele dingen.

Als je dit gaat doen is de kans aanwezig dat ze verliefd op je wordt.

Houd het dus heel oppervlakkig. Praat niet onnodig veel met haar. Het draait bij jullie alleen om de seks. Houd het daarbij. Zo voorkom je dat jullie je teveel aan elkaar gaan hechten.

Andersom geldt dat ook: als zij helemaal content is met een scharrel-relatie, dan houdt ze juist van de vrijheid. Dat betekent dat ze niet het gevoel wil hebben dat jij haar claimt. Of dat je teveel contact zoekt. Want als ze dat wil, dan neemt ze wel een echte relatie.

De praktische kant: Hoe zet je de one-night stand om in een scharrel?

In de praktijk ziet dat er als volgt uit.

Na jullie one-night stand app je haar. Je houdt het heel oppervlakkig en flirterig. Je wilt dat er een continue seksuele spanning in jullie gesprekken aanwezig is.

Je geeft aan dat je echt genoten hebt. Ook geef je subtiel aan dat je niet toe bent aan iets serieus, maar dat je de spannende avond best nog eens wil herhalen. Let op, dit is geen serieus gesprek waarin je samen 'beslist' dat jullie gaan scharrelen. Alles wat je zegt is om (A) aan te geven wat ze van je kan verwachten en (B) om haar op te warmen voor meer van hetzelfde.

Houd dit allemaal speels en flirterig. Je wilt dat ze jou ziet als die sexy man met wie ze plezier kan hebben. Zonder dat ze zich een slet of veroordeeld hoeft te voelen. Dit laatste is belangrijk, want het is een angst die veel vrouwen hebben.

App vervolgens niet teveel. Je wilt immers niks serieus. Maar als je wat appt, houd het dan sexy. Warm haar steeds op voor de volgende ontmoeting.

Verplaats je in haar. Als zij iets ziet in dit scharrel-gebeuren dan wil ze een los en vrij contact zonder verwachtingen waar ze heet van wordt. En waarmee ze zo nu en dan van bil kan gaan.

Maar pas op. De kans bestaat dat ze op een gegeven moment toch meer wil en je echt leuk begint te vinden. Misschien zelfs vanaf het begin al.

Ze gaat mee in het hele one-night stand gebeuren in de hoop dat jij bijdraait en uiteindelijk ook iets meer wilt.

Hou je voelsprieten dus continu uit voor signalen dat ze meer wil. Als jij dat echt niet wilt, bespreek dit dan als je het merkt. En indien nodig, kap het contact af.

Een echte man houdt een vrouw niet aan het lijntje. Alles dat jij doet moet ook een positief effect voor haar hebben uiteindelijk.

Wil je weten hoe je steeds die seksuele aantrekkingskracht weer opwekt? Lees dan dit artikel:

Om vrouwen beter te begrijpen en geen blunders te maken in het contact, bekijk deze video eens die ik voor je gemaakt heb:

One-night stand omzetten in een relatie

Oké, je hebt een one-night stand gehad, maar wilt haar eigenlijk wel serieus daten. Want ze is écht leuk.

Wederom kijken we naar het Radicale Aantrekkingskracht model.

Je hebt al fysieke aantrekkingskracht en een oppervlakte connectie.

Om haar geïnteresseerd te krijgen in meer heb je nog twee dingen nodig:

Allereerst diepe aantrekkingskracht. Dit houdt in dat ze jouw waarde inziet en jou in zekere zin bewondert.

Ze moet jou zien als een 'waardige' man die ze dolgraag aan haar zijde zou hebben.

Dit doe je bijvoorbeeld door haar een kijkje te geven in jouw leven en te laten zien hoe awesome jouw leven is. Tegelijk dat jij je dingetjes voor elkaar hebt.

Minstens net zo belangrijk is om juist niet te behoeftig te zijn. Hoe meer needy je naar haar bent en je best voor haar doet, hoe meer ze automatisch denkt dat je kennelijk niet zoveel opties hebt en kennelijk niet zo aantrekkelijk bent.

Naast die diepe aantrekkingskracht wil je ook een diepe connectie opbouwen. Je wilt elkaar op een diep niveau leren kennen. Wat zijn jouw waarden, welke gebeurtenissen hebben je gemaakt tot wie je bent en wat vind je belangrijk in het leven.

Tegelijk gaat het er bij een connectie om dat je laat blijken dat je de ander ook begrijpt.

De praktische kant: hoe ga je van one-night stand naar relatie?

De kans bestaat dat ze al open staat voor meer contact. Anderszijds kan het zijn dat ze gewoon dronken met je het bed deelde en verder niet zoveel van je vindt.

Wanneer je haar gaat appen, houd het in eerste instantie luchtig. Het contact was vooral fysiek en er gelijk serieus induiken schrikt haar waarschijnlijk af.

Maak wat grapjes, laat blijken dat je haar aantrekkelijk vindt, en zorg voor een goede sfeer. Maar het hoeft niet per se superseksueel te zijn.

Let op, je hoeft nu NIET duidelijk te maken dat je op zoek bent naar iets serieus. Dat haalt alle spanning eruit en geeft alles een hele zware lading.

Vervolgens kan je kijken of ze openstaat voor een ontmoeting op een normaler tijdstip dan de late avond. Nogmaals, houdt het luchtig: een simpel koffietje doen overdag is goed genoeg. Je wilt nu juist niet de indruk wekken dat je hoopt dat het weer in bed eindigt.

Gebeurt dat overigens wel, dan is dat prima natuurlijk. Zolang je maar zorgt dat je meer aan jullie connectie bouwt en het niet alleen seksueel blijft.

Gefeliciteerd, nu zijn jullie aan het daten!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl17 Tips voor eeuwig gespreksstof (Date, WhatsApp, Tinder)
PijlJulien Blanc: Wat je wel en niet van hem aan wilt nemen
PijlEeuwig vrijgezel? 8 Tips om daar verandering in te brengen
Pijl31 Date Ideeƫn in Alkmaar Die Succes Garanderen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie