Van One-Night Stand Naar Scharrel Of Relatie

05 Apr 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Van one-night stand naar ‘multi-night stands’

Stel je de volgende situatie eens voor: je ontmoet tijdens het uitgaan je droomvrouw , je bent volledig in de flow. Je neemt haar mee naar huis om vervolgens seks met haar te hebben. Je voelt je helemaal de MAN en kan niet wachten om haar weer te zien…. maar je hoort vervolgens nooit meer wat van haar!

En stel je nu eens voor dat dit meerdere keren achter elkaar gebeurt…  Iedere man zou aan zichzelf gaan twijfelen. Deed ik het niet goed in bed? Is mijn apparaat misschien te klein?

Laat me je geruststellen: of de seks nou goed of slecht was, dat is meestal niet de reden. Ga er maar van uit dat je geen vervolg kunt geven aan je one-night stand niets te maken heeft met je prestaties in bed. Het heeft veel waarschijnlijker te maken met de verwachtingen die je gecreëerd hebt.

Psychologisch risico van een one night stand

Voor vrouwen is seks hebben met een man niet iets dat ze zomaar doet. Het is een actie die risico’s met zich meebrengt. Niet alleen biologisch oogpunt: zwangerschap of eventuele geslachtziektes (gebruik altijd een condoom). Maar er is ook een psychologisch risico.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Een vrouw haar sociale status kan beschadigd raken als haar ‘peer group’ haar keuze afkeurt. Een van de grootste angsten van veel vrouwen kan zijn dat ze het stempel ‘slet’ opgeplakt krijgt, de nachtmerrie voor elke vrouw. De emancipatie beweging heeft nog niet gezorgd voor ‘gelijke rechten’ voor vrouwen als het op de expressie van je seksualiteit aankomt.

Als een vrouw seks met je heeft gehad en ze gaat terugdenken wat ze heeft gedaan, dan moet ze het voor zichzelf ‘goed kunnen praten’. Je bent de ‘rebound’ guy, of dit mag ze van zichzelf, of ze had gewoon heel behoefte aan. Voor sommigen is het dat ze denkt dat jullie relatiepotentieel hebben. Hoe dan ook, als het gevoel krijgt dat ze zich sletterig heeft gedragen zal ze het contact met je verbreken.

De sleutel tot multi night stands

Het kan zijn dat jij als man na de eerste nacht de optie wilt hebben om haar vaker te zien en seks mee te hebben. De oplossing is simpel en ligt in het managen van verwachtingen.

En het managen van verwachtingen begint bij het eerste moment. Als jij je presenteert als de gast die gewoon een leuke tijd wilt hebben, alles is gewoon gezellig en je bent er niet  uit op iets serieus, dan komt het heel ongeloofwaardig over als je na de seks opeens aanhankelijk wordt en vraagt of ze snel weer wil afspreken.

Andersom zal een vrouw het ook niet kunnen waarderen als je voor de seks zegt dat je van haar houdt en na de seks zegt dat je je niet wilt binden.

Van meer naar minder commitment?

Gedurende jullie contact kun je de verwachtingen nog bijstellen in de richting van meer commitment. Bijstellen in de richting van minder commitment is een stuk lastiger. Als je in het begin de indruk hebt gegeven van de vrije ongebonden gast met wie ze een leuke tijd kan hebben en die uit is op seks en het evolueert tot een serieuze relatie, dan kan dat.

Als je na de seks besluit om het casual te houden dan zal de vrouw daar begrip voor hebben, maar als je besluit serieuzer te worden dan komt dit voor haar ook niet als een volslagen verrassing. Maar als de insteek is dat jullie gaan daten, maar jij blijft andere vrouwen zien dan zal dat minder goed ontvangen worden.

Het is te vergelijken met  physical escalation tijdens night game. Waarom is het  belangrijk om een vrouw fysiek aan te raken vanaf het allereerste begin? Het heeft te maken met het management van verwachtingen. Als je dit doet vanaf het begin van de interactie dan vindt ze het later normaal. 

Wat zijn jouw ervaringen?

Wat zijn jouw ervaringen met one night stands? Zie je elkaar nooit meer of juist nog een tijdje? Waarop besluit je om elkaar vaker te zien? Hoelang duurt een scharrel relatie meestal bij jou? Laat je reactie hieronder achter.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOnbereikbare liefde? Vijf stappen om haar te daten
Pijl E-Matching review - Alle ins en outs: Review van een datingcoach
PijlHoe Flirt Je? Beste 19 Tips om met Vrouwen te Flirten
PijlHoe Versier Je Een Meid? 19 Beste Tips Hoe Je Haar Krijgt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie