Afgewezen worden: zo doe je dat!

20 Feb 2015, door datingcoach Arnoud in Sociale angst

Omgaan met de angst om afgewezen te worden

Een hoop mannen (en vrouwen, wat dat aangaat) hebben een houding ten aanzien van afwijzingen en blauwtjes van 'afgewezen worden is voor losers'. Dat afgewezen worden kut voelt, dat klopt. Dat accepteren is stap één. Als je slechts één ding onthoud van de tips die ik je hier ga geven, hoop ik dat dit het is: accepteer dat het pijn doet. De reden daarvan is dat de meeste pijn die we hebben vaak de pijn is van het ontwijken.

Wil je trouwens weten hoe je vanaf nu altijd succesvol vrouwen aanspreekt en een geweldig gesprek voert? Download dan eens mijn Aanspreek Gesprekstemplate gratis, waarin je precies leert hoe je succesvol vrouwen aanspreekt, mét voorbeeldzinnen.

Dat is de reden dat we onszelf liever buitenspel zetten. Dat we daarmee feitelijk de pijn accepteren van het ontwijken nemen we op de koop toe of (willen) we niet zien. Maar om ons ego te beschermen gaan we ook nog eens mensen die afgewezen worden labelen als losers. En dat is jammer. Want we eigenlijk aan het doen zijn, is onszelf af te wijzen. De wereld is namelijk vaak een spiegel. Dat wat in een ander haten, is maar al te vaak iets in onszelf waartegen we ons verzetten.

Of jaloers op zijn in dit geval. Want wees eens eerlijk. De kerel die de clown uithangt, die keer op keer op zijn bek gaat. Die een blauwtje loopt bij de vrouw die jij graag wilt versieren. So far so good, zolang hij maar afgewezen wordt. Wat als die kerel opeens succes heeft en de club vergaat met de vrouw aan het arm – waar jij een arm voor jou geven? Dan ben je vervuld van afkeer en afgunst tegelijkertijd. En die man wil jij niet zijn mijn vriend.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Video

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Omgaan met afwijzingen

De titel van dit artikel is: afgewezen worden, zo doe je dat! Omgaan met afwijzingen is namelijk een kunst. Oké dat gaat misschien wat ver. Maar het is een noodzakelijk ingrediënt van ieder succesverhaal. Noem mij een succesvol persoon die roem heeft vergaard en door iedereen wordt geliefd en bewonderd. En ik zal je een biografie tonen van een levensverhaal vol tegenslagen, uitdagingen en afwijzingen.

TIP: Relatie Loopt Niet Lekker: 10 Oplossingen Van Een Expert

Het incasseringsvermogen om om te kunnen gaan met afwijzingen in verweven met het levensverhaal van iedereen die iets heeft bereikt dat de moeite waard was. Zo ook met mannen die niet van nature goed waren met vrouwen en die deze skill zelf ontwikkeld hebben. En de pijn van afwijzing beste vriend – dat waarvan je hard weg wilt lopen – is juist hetgene dat je wilt ontvangen.

Ik zeg niet dat je het je doel per se moet zijn om het op te zoeken, hoewel dat soms een hele slimme strategie kan zijn.

Ik zeg dat je bereid moet zijn te pijn te accepteren die hoort bij afwijzingen. Pas als je afwijzingen gaat accepteren, ga je zien dat meer dan de helft van de pijn puur de pijn van het verzetten tegen de pijn is! Is dat niet ironisch. Meer dan de helft van de pijn, is contraproductieve pijn. Het kan dus heel nuttig zijn, als je merkt dat het verzetten tegen de pijn jouw grootste drijfveer is – om die pijn op te zoeken.

Het geschenk van afgewezen worden

Misschien zie je het nog niet. Hoogstwaarschijnlijk voelt het nog niet zo. Maar je kunt het feit dat je afgewezen wordt (wanneer je actie neemt richting je doel) als een enorm geschenk zien. Waarom? Allereerst omdat het de belangrijkste indicator is waar je op wilt letten. Wanneer jij iets nieuws gaat leren dat kom je in chaotische situaties terecht. Vrouwen versieren is chaos. Versieren in een club is chaos.

En net als een piloot die zijn vliegtuig door de wolken loods wil jij goed naar je belangrijkste meters kijken. De belangrijkste meter die jij hebt is 'neem-ik-actie-meter'. En die is uitgeslagen, wanneer jij actie onderneemt. Het tweede dat er gebeurt is dat jij een bepaalde immuniteit – een ongevoeligheid – voor afgewezen worden – gaat opbouwen. Je mentale spier. Je wilskracht spier. Je mannelijke kracht spier.

Denk maar zo: veel zaken die mensen die iedereen wel wil, daar zul je hard voor moeten knokken. Het proces van afgewezen worden zorgt ervoor dat de zwakkere broeders worden gescheiden van de mannen die het verdienen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de meest krachtige charismatische versie van jezelf wordt. En vraag jezelf een af: is die persoon iemand die nooit afgewezen wordt? Of is dat iemand die als geen ander om kan gaan met afwijzing?

Dus: zet een glimlach op en ga door naar de volgende (vrouw)! Leer ondertussen wel van iedere approach en iedere interactie, wij zijn natuurlijk niet bezig met falen om het falen. Mocht je hulp willen hebben om je leercurve te verschillen, neem contact op om te kijken of een bootcamp [LINK] een goede keus is voor jou. En remember: als je succes wilt hebben met vrouwen of wat dan ook: ontwijk het niet maar leer ermee omgaan!

Peace.

 

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl9 Simpele online dating profiel tips: Het ultieme profiel
PijlMijn Tinder Ervaringen: 11 Must-Have Tips uit mijn 300+ Tinder Dates
PijlMaakt uiterlijk uit bij vrouwen versieren: De waarheid
PijlJe ex terug krijgen in 7 stappen + Tips om gelukkig te blijven

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Reacties

Plaats een Reactie