Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / Werkt De Mystery Method In Nederland

Werkt De Mystery Method In Nederland?

11 Feb 2015, door Daan de Ram in Dating tips

Werkt De Mystery Method In Nederland?

Mystery de grote inspiratie van Neil Strauss in zijn boek The Game.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Hij kwam als eerste met een super gestructureerd systeem om vrouwen te versieren. Door middel van technische codes legt hij uit hoe je een versierder word. Maar werkt de ‘Mystery Method’ ook in Nederland?

Laat ik van start gaan met iets simpels. Jaren terug ging ik op een versiercursus bij mannen tructjes leerde van de Mystery Method aan hun deelnemers. Zo leerde ik een van hun trucjes, ik was nieuwsgiergig en probeerde iets uit.

Ik sprak een vrouw aan en na een paar minuten deed ik de ‘Best Friends Test’.

Wat je dan doet is dat je zegt tegen twee twee vrouwen:

Volgens mij kennen jullie elkaar goed, we doen de Best Friends Test. Zeg me eens, welke shampoo gebruiken jullie?

Wat vrouwen vervolgens doen, is dat ze elkaar even kort aankijken voordat ze antwoord geven. Nog voordat ze antwoord geven zeg jij:

Ahh nu kan ik het zien, jullie zijn beste vriendinnen! Wat beste vriendinnen doen is elkaar even kort aankijken voordat ze antwoord geven, alsof ze een soort van telepatisch contact maken in dat kleine moment.

TIP: 7 Must-Have Tips om je Non-Verbale Communicatie te Verbeteren

Toegegeven, het is goed gezien. Vrouwen doen dit inderdaad vaak, en het is best origineel.

Hoewel het ook weer niet zo baanbrekend is, kom je best interessant over... als het lukt.

Ik probeerde het dus.

Eén vrouw keek inderdaad haar vriendin aan, tenminste dat probeerde ze. Want haar vriendin bleef me keihard aanstaren. Ze kende de versiertruc en ik stond keihard voor lul.

De Best Friend Test: AFGEKEURD

Wat Werkt WEL Van De Mystery Method?

Eén ding waar wel een waarheid achter zit, is de 3-seconde-regel. Wanneer je een vrouw ziet waartoe je aangetrokken bent is het beste tijdstip om op haar af te stappen:

NU!!!!!

Ik zeg wel eens voor de grap "van denken... komt wanken". Want toegegeven: wanneer je 20 minuten staat te twijfelen om die ene mooie vrouw aan de bar aan te spreken... dan is de spontaniteit ver te zoeken.

De Mystery Method is inmiddels meer dan 10 jaar oud en daarom zijn veel aspecten inmiddels flink verouderd. Want deze mindset gaat wel héél erg uit van 'nu of nooit'.

Want wij aan deelnemers leren op versiercursussen is juist iets heel anders. Namelijk brute eerlijkheid.

Zo sprak ik laatst een vrouw aan op straat. Dit ging ongeveer zo:

Hey, dit klinkt vast idioot, maar ik sta al 2 minuten te twijfelen om je aan te spreken. Ik zie dat je op iemand staat te wachten ook, en ik dacht: waarom eigenlijk geen praatje maken? Hoe heet je?

TIP: Versieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten

Ik kreeg haar nummer en over 2 weken staat onze date gepland. Terwijl ik dus ruim 40x langer erover deed dan de voorgeschreven 3-seconde regel.

Dat komt omdat ik omarm wat in mij omgaat. We zijn overal eerlijk in. Als ik me zenuwachtig voel, dan zeg ik dat. Als ik me aangetrokken voel, dan zeg ik dat. Geen trucjes. Geen manipulatieve verleidingstechnieken.

De 3-Seconde-Regel: Okay, maar oud.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Mystery Method: Moet je DHV’en?!

Een DHV is een Demonstation of Higher Value. Je laat dus zien dat je van waarde bent voor een meid. De manieren die Mystery beschrijft in zijn boek de Mystery Method is door dit te doen door middel van verhalen. Hij heeft een verhaal waarin hij zogenaamd zit te chillen met allemaal vrienden, plots is er een probleem en ze springen allemaal in de auto om het op te lossen. Het komt erop neer dat hij de leider van zijn groep mannen is en er op uit gaat om een vriendin te beschermen. Dit bevat allemaal elementen die biologisch aantrekkelijk zouden zijn voor een vrouw. Een andere methode die Mystery beschrijft is om te vertellen dat je met strippers hebt gedate. Omdat jij iemand bent die een stripper als vriendin heeft gehad moet de vrouw aannemen dat jij van hoge waarde bent.

De grote vraag is hier, werkt DHV als deel van de Mystery Method??

Dit was iets waar ze in het boek The Game van Neil Strauss al tegenaan liepen. Het is namelijk vrij bizar als een nerdy kerel op begint te scheppen hoe al zijn maten in de auto sprongen om een of andere kerel te lijf te gaan. Hetzelfde geld als een kerel met een ontzettend dikke buik en weinig versier skills plots begint op te scheppen over zijn ex-vriendin de zogenaamde stripper.

TIP: Tinder Boost: Hoe het werkt, en de beste tijden onthult voor je boost (+De beste Tinder tips!)

Het is niet authentiek en de vrouw die je wilt versieren gaat vroeg of laat je bullshit doorzien.

Probeer waarde te bieden door oprecht plezier te hebben in een club. Als ik zie dat iemand aan het ‘DHV’en’ is volgens de Mystery Method dat kan ik met gemak zijn meisje afpakken door meer lol te hebben. Lol en plezier zijn namelijk van grootste waarde in een club. Ik til haar op, ga met haar dansen, gedraag me als een idioot, verzin allemaal belachelijke beroepen die ik zogenaamd doe, geef haar idiote bijnaampjes en leidt haar rond door de club. Dit is wat een vrouw 100 maal interessanter vindt dan een beetje opscheppen.

Demonstrating Higher Value: NEE (tenzij je het doet door middel van lol hebben)

Mystery Method In Nederland: De Neg

Het meest controversiele van de Mystery Method is ongetwijfeld de neg. De neg is een kleine belediging, soms iets wat na een compliment komt, altijd over de keuzes die de vrouw maakt. Bijvoorbeeld: leuke oorbellen, jammer dat ze niet goed staan bij je jurk.

Dit zijn manieren om vrouwen een soort van weg te duwen. Je disst ze een beetje en het zorgt voor emotie. Het zorgt ervoor dat de vrouw meer haar best gaat doen, omdat haar zelfbeeld word graakt gaat ze haar best doen zodat jij haar zelfbeeld weer repareerd.

Deze technische manier volgens de Mystery Method werkt half. Vrouwen plagen en het een beetje tot zwaar met ze ONEENS zijn, is namelijk één van de beste dingen die je kan doen. Vrouwen willen niet een lieve puppy jongen die het altijd met ze eens is. Vrouwen willen een man en een man is soms een botte lul.

TIP: 19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)

Echter zijn vrouwen vandaag de dag ook wat wijzer geworden na 10 jaar Mystery Method en doorzien ze soms door de standaard zinnetjes van de Mystery Method heen. Ik raad dus af om deze zinnen te gebruiken maar meer op speelse wijze een vrouw te leren plagen. Maak haar belachelijk met een grijns op je gezicht. Zeg dat ze je doet denken aan een tekenfilmfiguur. Maar vooral:

Ga er niet van uit dat je een vrouw moet dissen zodat ze je leuk gaat vinden.

Deze gedachte komt voort uit een heel fucked-up laag zelfbeeld.

Natuurlijk, meisje plagen en kusjes vragen, dat werkt inderdaad. Maar plagen en neggen zijn twee verschillende dingen. Plagen doe je met een glimlach, het is speels. Neggen is haar serieus onzeker maken.

Als je iedere vrouw altijd gaat dissen om haar zelfbeeld 'gelijk met die van jou te maken', dat betekent dat je echt super onzeker bent. Leer liever TE GEVEN aan vrouwen, in plaats van sneaky ze te manipuleren.

Wel wil ik zeggen dat neggen in 'uitgevonden' in Los Angeles. Daar heb je wel een bepaald type vrouw wat je in Nederland gelukkig niet zoveel ziet. Denk aan een vrij oppervlakkig en iets meer bitchy type. Neggen komt dus uit de mindset om bitchy vrouwen tegen te kunnen gaan. Maar waarom zou je een vrouw willen die aanvankelijk niet eens vriendelijk tegen je is?

Neggen: NOPE

Mijn advies is om de nieuwe stijlen door te nemen die je leest op blogs zoals deze, je vind hier manier om op een natuurlijke manier aantrekkelijk te zijn.

In de onderstaande video geef ik je mijn mindset mee over versieren:

Op dit evenement kwamen 150+ mannen opdagen, ik deel de belangrijkste mindset om succesvol een vrouw te versieren. Zonder de gekke trucjes.

Adios amigos!

Je bro,
Daan de Ram

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Complimenten voor vrouwen: 5 Tips om haar dag te maken
Relatie Loopt Niet Lekker: 10 Oplossingen Van Een Expert
Hoe Krijg Je Een Vrouw In De Stemming: 7 Beste Tips
5 Brute Tips om je Mannelijkheid te Vergroten: Mannelijker Worden

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)