Eerste keer seks

17 Feb 2016, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heel veel mensen denken dat de eerste keers seks iets magisch en moois is, en dat alles perfect gaat. Echter gebeurt het veel vaker dat de eerste keer een geweldig geklungel is waarbij, helemaal als jullie allebei maagd zijn, de raarste toeren uitgehaald worden. Lees mijn verhaal hieronder bijvoorbeeld...

Ik weet nog heel goed hoe mijn eerste keer ging. Ik was 19 en bijna elke dag aan het trainen, zij was het mooie meisje achter de balie van de sportschool, met een fantastisch lijf, een mooi, lief gezicht, en een spontaan en vrolijk karakter. Voor het gemak noemen we haar Manon.

Mind you, ik had toen nog geen idee hoe ik met vrouwen om moest gaan, en  hoe ik haar kon versieren was me al helemaal een raadsel.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Tips voor een geweldige eerste seks ervaring

Dit artikel is iets voor jouw als je:

Dat en meer ga ik je vertellen. Dit artikel is overigens geschreven voor zowel Hem als Haar.

Elke keer als Manon werkte, en ik klaar was met trainen, bleef ik altijd nog even om met haar te praten. Dit ging vaak over van alles en niets. Elke vrijdag was het stapavond, en regelmatig aan het vroeg ik haar dan mee. Het antwoord was altijd "Nee, ik kan niet, misschien een andere keer".

Na een aantal weken begon ik het inzicht te krijgen dat het nergens heen zou gaan, dus stopte ik ineens met gesprekjes voeren. Ironisch genoeg zorgde dit ervoor dat ze me juist leuk ging vinden. Na een week of 2 vroeg ze of ze het volgende weekend met mij mee mocht stappen. Wat een glorieus moment!

Vrouwen zijn vaak minder naief dan mannen

Als ik er nu op terug kijk, dan zie ik -achteraf- hoe ze alle stappen had uitgedacht. Ze stuurde me namelijk een berichtje, de dag voordat we gingen stappen, dat ze het stuk naar huis liever niet alleen wilde fietsen.

Mijn reactie hierop was "Ik kan je thuis brengen, of je kunt bij mij blijven logeren" -ik durfde het woord "slapen" niet te gebruiken, stel je voor wat ze daar wel niet van zou denken-. Zij reageerde daarop met "Oh, ik wil jou dat stuk niet laten fietsen, ik slaap wel bij jou".

Om aan te geven hoe naief ik nog was (ik was nog maagd, weet je nog?!), ik dacht écht dat ze alleen kwam slapen!

Ik hoor je denken: "Gijs, je snapt toch wel dat ze seks met je wilt?".  Maar zelfs toen ik haar bij mij thuis de optie gaf om, of bij mij, of in de logeerkamer te slapen, en ze zei "Ik slaap wel bij jou", was ik nog niet overtuigd.

Na een avondje stappen kwamen we, zonder überhaupt nog gezoend te hebben (yep, ook dat heb ik gedaan), aan bij mij thuis. Zij ging alvast naar boven, een paar minuutjes later liep ik m'n kamer in en zag haar al in bed liggen, kleding op de grond. Eindelijk drong het tot me door, het ging gewoon écht gebeuren.

Veel van mijn oudere vrienden en neven hadden het er regelmatig over... seks is zo veel beter dan het beste handen werk. Het zou, hadden ze me toevertrouwd, zo veel beter voelen, en het orgasme zou ook nog eens een stuk beter zijn. Eindelijk kon ik ervaren waar zij het zo vaak over hebben gehad. Het voelde zelfs als een opluchting, er viel een soort van sociale druk van me af.

De spanning van ontmaagd worden

Met de grootste moeite wist ik m'n edele deel onder controle te houden, zodat ik niet meteen met een enorme stijve op haar af kwam. Ik ging naast haar liggen, keek in haar ogen, bewoog langzaam naar haar toe, en zoende haar voor het eerst.

Het zoenen werd op hoog tempo intiemer, onze handen bestastten elkaars lichamen, en ook de laatste stukjes kleding gingen rap uit. Tot op dit punt kon ik eigenlijk nog goed met de situatie om gaan.

Het enige voorspel dat ik deed tijdens het zoenen, was dat ik m'n linker hand tussen haar benen liet zakken en m'n vingers heen en weer bewoog, zachtjes penetrerend. Zij was mij ondertussen voorzichtig aan het aftrekken. De condooms had ik nog niet klaar liggen, deze lagen in de kast aan de andere kant van mijn kamer, erg onhandig.

Alvast een tip: Zorg dat je passende condooms hebt, het liefst naast je bed zodat je ze snel kunt pakken. Mocht je niet weten welke maat je hebt, dan kun je kijken bij het merk MySize. Zij hebben condooms met een omtrek in allerlei maten, en een meetinstrumentje die je kunt uitprinten

Van Arnoud weet ik toevallig dat hij fan is van het merk Skyn. Misschien komt het omdat ze latex-vrij zijn, of omdat ze goed om zijn snikkel passen, dat weet ik niet. Als je ze een keer wilt proberen, klik hier.

Hoe verloopt de eerste keer seks meestal?

Eigenlijk, om eerlijk te zijn... best wel matig. Bij mij in ieder geval wel.

De seks was alles behalve goed, we waren allebei dronken, er was bijna geen communicatie, we waren allebei afwachtend, het condoom zat voor geen meter. En ik had bovendien geen flauw benul waar ik mee bezig was.

De volgende ochtend was ook best wel awkward. Nadat ze even snel gedoucht had, en haar kleren had aangetrokken, liepen we samen naar beneden.

Snel wat eten naar binnen gewerkt, om haar vervolgens bij de deur een vlugge zoen te geven. Het zal je niet verbazen dat we daarna geen contact meer hebben gehad. Zelfs niet in de sportschool. Als ik er nu zo over na denk, dan kan het ook best zijn geweest omdat ik te verlegen was om nog een berichtje te sturen...

Tip: De eerste keer is een bijzonder intieme ervaring voor beide partijen. Als je, net als ik, veel in je hoofd zit, weet dan dat je eigenlijk alles kunt bespreken, zolang je het maar chill brengt. Ga er niet vanuit dat zij jouw jouw gedachten kan lezen.

Maar gelukkig hoeft jouw eerste keer niet erg of awkward als die van mij te zijn, want jij leest nu dit artikel...

Seks begint niet in de slaapkamer

Je denkt vast, eindelijk is het zo ver, na al die tijd breekt het meest magische moment voor je aan... de eerste keer seks.

Nu kun je eindelijk al die porno en zelf-hulp spelletjes aan de kant schuiven en genieten van het échte werk. Maar wat houdt dat échte werk nou eigenlijk in?

Voordat je begint met de daad is het belangrijk dat je het een en ander hebt voorbereidt. Sfeer en communicatie zijn één van de belangrijkste aspecten van seks, en dat is niet vanzelfsprekend.

Lees de volgende stappen om meer controle te krijgen over je eerste ervaring.

Je voorbereiden op de eerste keer

Creëren van de juiste sfeer. - Mannen hebben sneller dan vrouwen het idee dat sfeer overbodig is. Heel simpel zou je kunnen denken dat je eigenlijk alleen een bed of bank nodig hebt, en een penis en een vagina (of penis en anus, of vagina en vagina, wij discrimineren niet), that's it. Niets is minder waar.

Prikkelen van de zintuigen - Bij het creëren van sfeer is het belangrijk dat je rekening houd zo veel mogelijk zintuigen. Hoe meer zintuigen er geprikkeld worden, hoe beter...

Geur - Volgens wetenschappers hebben vrouwen een scherper reukvermogen dan mannen, en daar wil je handig op inspelen. Zorg dat je lakens schoon zijn en fris ruiken, die oude zweetlucht wil niemand.

Daarnaast reageren mensen nog steeds op feromonen (signaalmoleculen), deze kunnen een zeer sterke vorm van aantrekking creëren, deze feromonen vind je in vers zweet (daarom wel eerst douchen natuurlijk)

Zicht - Waar je als man vaak globaler kijkt, kijkt een vrouw sneller naar details. Beiden houden echter van mysterie. Zorg dus voor gedimd licht, misschien speciaal licht of kaarsjes en andere sfeermakers.

Voor de vrouwelijke lezers - Een man kun je ontzettend opwinden door een mooi lingerie setje aan te trekken die op een sierlijke wijze de intieme plekjes bedekt, zo geef je zijn fantasie de ruimte. Maak bewegingen met jouw billen en borsten die je curves benadrukken.

Dit kun je doen door bijvoorbeeld over de vloer of het bed te kruipen en je rug hol te maken. De contouren van jouw lichaam zijn erg opwindend voor een man.

Voor de mannelijke lezers - Jouw gezichtsuitdrukkingen zijn uitermate boeiend voor een vrouw. Een betekenisvolle blik is voor veel vrouwen belangrijker dat de inhoud van je boxer.

In bed wil ze daarom niets missen. Wat je kunt doen is haar op haar rug leggen met opgetrokken benen, om vervolgens tussen haar benen te knielen zodat zij van het uitzicht kan genieten.

Je gebruikt ook nog eens veel zichtbare spieren waar ze ook van kan genieten, terwijl ze ziet hoe jij haar penetreert.

Voor jullie allebei - Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar als ik vriendinnen spreek hoor ik té vaak dat mannen niet goed verzorgd zijn wanneer ze uit de kleren gaan (omgekeerd soms ook)

Zorg dat alle haren ofwel geschoren ofwel getrimt zijn. Bij orale seks is het meer dan vies als je met een mond vol haar terug weer naar boven komt. Terwijl een goedverzorgde vagina daarentagen vráágt om gelikt te worden...

Wil je weten hoe dit moet, dan kunnen de vrouwen hier klikken (of hier als je durft) en de mannen hier (let op, dit kan ook met scheerschuim). 18+ content.

Tip: bij mannen lijkt het, wanneer je geschoren bent, of 'hij' een paar cm langer is. Heb je nu anno nu nog steeds een oerwoud, dan raad ik je aan om meteen het grootste deel weg te trimmen.

Geluid - Dat ik een vriendin naar haar eerste ervaring vroeg vertelde ze me dat ze veel liever herrie tijdens de seks heeft. Ze hoort namelijk van alles als het stil is, de hond die op de achtergrond heen en weer loopt, haar eigen gedachten... het twak twak van zijn ballen tijdens het stoten.

Tegenwoordig zet ze gewoon een CD op met lounge muziek, dit kan natuurlijk van alles zijn en is geheel smaak afhankelijk. Deze verschillende compilaties zou je bijvoorbeeld kunnen proberen; Lounge, Pop, Romance of R&B.

Heb je al een lijst die wonderen voor jouw verricht? Voel je vrij om het in de comments achter te laten, we zijn erg benieuwd naar wat voor jou werkt!

Naast de muziek is de versnelling van jullie adem, wanneer je dat speciale plekje raakt, ook ontzettend opwindend. Iedereen heeft zijn of haar voorkeur voor geluid, experimenteer er lekker op los.

Kies je locatie slim. - Het maakt nogal een verschil of je de eerste keer seks hebt op de achterbank van een auto of in je slaapkamer terwijl je het huis voor jezelf hebt.

Het spreekt misschien niet voor zich, maar toch denken veels te veel mensen hier niet goed over na... Jij doet dat wel, omdat je geen gemiddelde man bent (je leest immers dit blog)... Goed bezig!

Zorg dat je huis netjes en schoon is - Een vriendin vertelde mij ooit eens dat, toen ze een leuke jongen had gescoord en met hem mee naar huis ging, ze meteen afknapte toen ze zijn kamer zag. Overal lag ongewassen kleding, op de wc zat vieze gele aanslag, en zelfs de douche was te vies voor woorden.

Stel je voor hoe hij er zelf dan wel niet bij loopt. Bah! Lang verhaal kort, ze wist niet hoe snel ze weer weg moest zijn.

Pas op voor 'sfeerbedervers'! - Zie je het voor je? Je bent in de woonkamer samen met je liefdespartner, alle kleding ligt verspreid over de vloer en jullie zijn flink bezig op de bank. Komt ineens je kamergenoot binnen stormen met een groep vrienden, klaar om die voetbal wedstrijd te kijken.

Zorg er voor dat de personen met wie jij je kamer of appartement deelt op de hoogte zijn van jouw leuke bezoek, dan voorkom je zulke awkward momenten.

Wat mij pas geleden nog gebeurde terwijl ik net met een leuk meisje intiem bezig was, is dat ik herhaaldelijk berichtjes kreeg en gebeld werd door iemand* die dacht dat we die dag een afspraak hadden.

Die afspraak stond echter voor de volgende dag (*No hard feelings Arnoud ^^). Voorkom dat dit jouw gebeurt door je telefoon uit of op stil te zetten, zo kun je ongestoord plezier maken.

Communicatie is alles

"Gijs, wat als die leuke jongen/ dat leuke meisje mij naar mijn seks ervaring vraagt, terwijl ik helemaal geen sekservaring heb?!"

- Dit is iets wat je zomaar zou kunnen gebeuren... In dit geval is het belangrijk dat je zelf de keus maakt om te zeggen dat je maagd bent of niet. Ik zou me namelijk best goed kunnen voorstellen dat je dit niet zou willen vertellen, dat deed ik namelijk ook niet buiten m'n vriendengroep.

Voor de mannen is het vrij simpel, hier geldt een variant op het Engelse spreekwoord "Avoid it, till you make it", doe vaag totdat je het daadwerkelijk gedaan hebt.

In plaats van het beantwoorden van de vraag, geef je haar een mysterieuze glimlach en een veel betekende blik (waarvan jij ook niet weet wat deze betekent), om het vervolgens te negeren en te wisselen van onderwerp. Zo heb je niets toegegeven, noch ontkent.

Voor onze vrouwelijke lezers is het wat minder makkelijk. Bij een eerste keer is het in de meeste gevallen namelijk vrij gevoelig daarbinnen. Ik raad je aan om niet zomaar een wildvreemde man op te zoeken. Veel vrouwen verkiezen iemand die ze vertrouwen, en die weet waar hij mee bezig is. Lees door, dan vertel ik je o.a. wat er bij jouw eerste keer komt kijken

Je kunt natuurlijk wel gewoon reageren met de simpele "mwah", om vervolgens op een ander onderwerp over te schakelen, of de zelfverzekerde versie "Ja, geen idee, ik ben nog maagd".

"Wat zullen mijn vrienden/vriendinnen wel niet denken?" - Een vriendin van mij heeft me verteld dat er in de studenten-vereniging waarin zij zat behoorlijk hardhandig werd omgegaan met iemand die nog maagd was.

Zij vertelde mij dat een vriendin van haar ontzettend vernederd en gepest werd om het feit dat ze nog maagd was. Wat je hier aan kunt doen is een verhaaltje als deze op internet opzoeken en daarover praten.

Een verhaal van iemand anders kun je altijd gebruiken als afleidingsmanoeuvre mocht je dat willen. Mijn vriendenkring ging er een stuk makkelijker mee om dan haar studenten vereniging, het enige wat ik te horen kreeg was "het word hoog tijd dat je er eens aan begint".

Iedereen zal anders reageren, het komt er op neer dat jij zelf bepaald wie je wat verteld.

Handige weetjes bij de eerste keer

Voordat je seks kunt hebben is het wel handig om rekening te houden met de volgende dingen
Bij seks komen een aantal risico's kijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld SOA's, pijn tijdens het vrijen, of eventueel bloedverlies bij het doorbreken van het maagdvlies. Het is daarom erg belangrijk dat je van tevoren hebt bepaald wat je nodig hebt.

Condooms - Zorg er altijd voor dat je condooms bij je hebt, zo blijf je vrij van SOA's en zwangerschap. Seks voelt zoveel fijner als je zeker weet dat je er geen nare gevolgen aan over houdt.

Glijmiddel - Je denkt misschien "pff, glijdmiddel, heb je toch niet nodig. Ze is al nat als ze m'n ontblote bovenlijf ziet, zo sexy ben ik". Toch is dit vaak geen overbodige luxe.

Ik zeg niet dat je niet sexy bent, maar de waarheid is echter dat sommige vrouwen uit zichzelf niet genoeg lichaamsvocht aanmaken, of, helemaal bij het ontmaagden van een vrouw, dat het beetje extra glijmiddel een wereld van verschil in comfort maakt.

 Zorg er daarom voor dat je altijd glijmiddel bij je hebt wanneer je denkt seks te hebben. Let er op dat de glijmiddel die je aanschaft wel toepasbaar is bij het type condoom dat je gebruikt.

Maagdenvlies - Is het jouw eerste keer als vrouw, of weet je als man dat je vrouwelijke partner nog maagd is, houd er dan rekening mee dat er bij de eerste vorm van penetratie (vingeren of seks) bloed vrij kan komen. Wil je die nieuwe bank, of je lievelings bed overtrek graag mooi houden, dan is het aan te raden om een handdoek neer te leggen.

Bij die eerste keer hoeft er overigens geen bloed vrij te komen, het maagdvlies kan bijvoorbeeld al stuk zijn gegaan door intensieve sport en beweging, of simpelweg weining bloedvaten bevatten.

Tijd voor seks

Je hebt alle voorbereidingen getroffen, je weet hoe je omgaat met ongewenste intieme vragen, en je bent op de hoogte van de praktische dingetjes die bij seks komen kijken. Je bent eindelijk met je partner op de seks locatie van je keuze beland. Wat nu?

"Is voorspel nodig? Zelfs orale seks?" - Het antwoord is een volmondig ja J. Voorspel is niet alleen belangrijk, het is zelfs héél belangrijk.

Het zorgt er namelijk voor dat jullie lichamen zich klaarmaken voor de seks. Bij een vrouw ontstaat het zogenaamde 'ballon effect'. Dit wil zeggen dat het vaginale kanaal opzwelt zodat penetratie mogelijk word. Doe je dit niet, dan zou de seks pijn kunnen doen.

Voor jullie allebei geldt: hoe beter het voorspel, hoe sterker het klaarkomen. Bij voorspel bouwt er namelijk nog meer seksuele spanning op in jullie lichamen. Deze spanning word tijdens het orgasme in één keer losgelaten.

Orale seks is vaak een hele goede opwarming, bij mannen omdat de mond een vagina simuleert, en bij vrouwen omdat de gevoelige zenuwuiteinden op een andere manier geprikkeld worden. Fun fact: de binnenkant van je wangen zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de binnenkant van een vagina.

"Hoe ga ik te werk bij voorspel?" - Bij de eerste keer wil je het voorspel nog lekker simpel houden, maar ook hier geldt dat je het voorspel focust op de erogene zones, daar zitten namelijk de gevoeligste zenuwpuntjes.

Op het plaatje hieronder zie je dat deze zones bij de vrouwen flink verspreidt liggen. Je hoeft niet bij al deze plekjes op visite, maar breng wel een bezoekje aan een paar (en bewaar de tepels en vagina voor het laatst).

Voor de mannen gelden eigenlijk dezelfde plekken. Deze zijn alleen een stuk minder gevoelig bij hen. Mannen zijn een stuk minder complex, vaak is stimulatie bij de penis voldoende om hem warm te krijgen.

Eerste keer seks

Ik vertel het vanuit het mannelijk perspectief, maar voor vrouwen geldt natuurlijk hetzelfde ‘systeem’.

Het voorspel begint al met zoenen, tegelijk kun je met je handen je haar haar strelen of in haar billen knijpen. Verplaats het zoenen langzaam van de mond naar haar nek, en van haar nek naar haar schouder. Zoen haar nu weer op d'r mond en maak je klaar voor het volgende deel.

Vanaf haar mond wil je nu langzaam naar beneden gaan. Begin bij haar nek, ga langzaam naar onder terwijl je beide kanten van haar lichaam zoent. Haar tepels sla je nog even over, ga rustig door naar haar buik en de binnenkant van haar dijen. Volg deze weg weer terug naar boven tot aan haar tepels.

Note; ik leg in deze tekst de nadruk op 'langzaam' en 'rustig', dit doe je om de seksuele spanning op te bouwen. Een vriendin vertelde me dat ze seks met een jongen heeft gehad die nogal gehaast was. Hij ging bij het voorspel met zijn tong als een raket over haar lichaam om er maar snel vanaf te zijn, en te kunnen penetreren. Hier werd ze dus alles behalve geil van...

Haar tepels neem je in je mond, en met je tong kun je er zachtjes omheen draaien. Vanaf haar tepels ga je langzaam weer naar haar buik, dan de binnenkant van haar benen, en tot slot kom je bij de vagina.

Hier kun je een filmpje vinden om te leren hoe je goed kunt pijpen, en hier vind je hetzelfde over beffen.

Troubleshooting tijdens de eerste keer

Help! Ik krijg hem niet omhoog, wat doe ik nu? - Het zou je zomaar eens kunnen gebeuren. Het kan  zijn dat je te veel aan het denken bent en niet geniet van het moment, of dat je bang bent voor wat de ander wel niet van je zal denken. Misschien is het wel de vrouw van je dromen en ben je te zenuwachtig.

Wat je hier het beste kunt doen is je volledige aandacht verleggen naar het genot van je partner. Als al jouw aandacht bij haar is, dan kun je niet meer stressen over jouw slappe deel. Vaak zorgt dit alleen al voor het opschieten van jouw genotsknuppel.

Lukt het niet, laat het dan gewoon. Volgende keer, of misschien zelfs als je er besluit mee te stoppen, zal hij vanzelf weer rechtop komen te staan. Ontspanning is de sleutel hier.

Kun je niet klaarkomen met seks (misschien wel door het condoom), vraag je partner het dan op een andere manier te doen. Oraal of met de hand, beiden zijn hier prima voor.

"Wat moet ik doen als ik te snel klaarkom?" - Ja, dit gebeurt zelf de besten onder ons wel eens. Seks is nieuw voor je, dus kom gewoon lekker klaar. Wat je vooral niet moet doen is het proberen tegen te houden, dit maakt niet alleen de ervaring een stuk minder leuk, maar het kan er ook voor zorgen dat je helemaal niet meer klaar komt.

Als je van jezelf weet dat je erg snel klaar komt, besteed dan juist meer tijd aan voorspel. Zo maak je het voor haar ook de moeite waard.

"Wat zijn nou goede standjes die ik zou kunnen doen?" - Met seks kun je heel wat posities uitvoeren, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een voorbeeld van. In het begin raad ik jullie aan om het simpel te houden. Bekijk dit fimpje voor ideeën.

Communicatie is hier erg belangrijk, geef aan wat je lekker vindt zodat jullie beiden optimaal genieten.

"Ik heb al ervaring maar mijn vriendin is maagd, hoe pak ik dit aan?" - Het is heel belangrijk dat je een comfortabele plek opzoekt, zodat ze in ieder geval op haar rug kan liggen. In dit geval heb jij de volledige leiding en hoeft ze alleen jouw aanwijzingen op te volgen.

Wat je nu gaat doen is haar vooraf de stappen vertellen, zodat ze zich kan voorbereiden op wat er komen gaat. Vertel dit op een zelfverzekerde toon, je hebt tenslotte al ervaring met seks. Als alles helder is begin je met het voorspel. Het is belangrijk dat je haar goed nat maakt.

Voordat je met je penis naar binnen gaat wil je haar eerst al gepenetreerd hebben met je vingers. Begin eerst met één vinger, voeg er, wanneer dit soepel gaat, een tweede bij. Pas als dit oke is kun je gaan penetreren. Op sommige condooms zit al glijmiddel, toch kan het verstandig zijn om extra glijmiddel aan te brengen.

Breng je penis niet in één keer helemaal naar binnen, maar doe steeds kleine stukjes, langzaam dieper (luister goed naar je partner wanneer je bezig bent). Hou het tempo rustig totdat ze hieraan gewend is, daarna kun je eventueel het tempo verhogen als dit oké voor haar is.

Ga er niet vanuit dat ze klaar zal komen. De eerste keer is vooral een ontdekking voor haar en de penetratie maakt dat alles nogal gevoelig word. Maak dit ook duidelijk aan haar, zij denkt mogelijk dat het hoort dat ze klaarkomt en dit kan voor ongewenste druk zorgen.

Wat doe je na de seks?

Na zo'n geweldige ervaring liggen jullie zwetend naast elkaar in bed. Alle spanning die jullie opgebouwd hebben vanaf het moment dat jullie elkaar ontmoette tot het klaarkomen is er in een spectaculair gevoel uit gekomen.

Communicatie na de seks  - Veel vrouwen vinden het fijn dat je na de seks nog met je aandacht bij haar bent. Knuffel haar en praat over wat luchtige dingetjes die jij interessant vindt. Laat vooral duidelijk merken dat je de tijd met haar als speciaal hebt ervaren.

Opfrissen en afscheid nemen - Na zo'n heftige zweetpartij is het lekker om jezelf op te kunnen frissen. Dit kun je doen met een washandje (als je van plan bent nog een keer te gaan) of je kunt onder de douche stappen. Samen douchen is iets wat ik persoonlijk erg lekker vind omdat ik dan nog haar lijf kan strelen en bekijken.

Bij het afscheid nemen komen veel persoonlijke voorkeuren kijken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om wel of niet een ontbijtje te doen samen. Wil je hem of haar nog vaker zien, kijk dan of je alvast een afspraak kan maken voor een volgende keer.

Tot slot

Met al deze kennis kun je er een geweldige eerste keer van maken, ik wens je heel veel plezier en maak er iets moois van!

Ik ben benieuwd hoe het gegaan is, laat het me vooral weten in de comments J
- Gijs

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlNog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe
Pijl10 Afknappers bij vrouwen: Waar vrouwen hard op afknappen
PijlOngemakkelijke stiltes voorkomen & overwinnen in 7 tips
PijlHoe weet je of zij of hij je leuk vindt via WhatsApp: 15 Signalen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie