Flirten zonder neediness

23 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Flirten zonder neediness uitgelegd

Het is een bekend woord met betrekking tot flirten: neediness. Moeilijk met een vertaling te komen. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk is het niet te vertalen. 'Behoeftigheid' vind ik klinken als een of andere aandoening waar je hond aan lijdt.

Onderdanig verliefd klinkt vreselijk maar komt nog in de buurt. Het geeft namelijk aan dat wanneer je met haar flirt je je opstelt als niet gelijkwaardig aan haar. Maar omdat onderdanig verliefd niet klinkt houd ik het op de termen neediness en needy. Hoe je het ook noemt, het is een gevoel wat iedere man kent.

Het kan naar boven komen wanneer je met een leuke vrouw aan het praten bent, of wanneer je actief aan het flirten bent in een kroeg. Je kan je needy voelen op de eerste date, of zelfs in je relatie kun je needy zijn. Je komt maar niet echt los en je zit te wachten tot zij leuk reageert op jou.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Wat is flirten zonder neediness?

Om te beginnen, schrijf dit voor jezelf op want dit is belangrijk. "Neediness is emotioneel afhankelijk zijn van de reacties van een vrouw." Wat houdt dit in? Dat jij NIET los komt, dat jij je NIET goed voelt, TOTDAT je de bevestiging van een vrouw hebt.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Hoe komt dit bijvoorbeeld tot uiting?
- Je tikt haar aan in de kroeg en zegt je flirtzin. In plaats van haar zelfverzekerd aankijken, ben je haar aan het 'scannen' op haar reactie. Je vraagt je af of jij / je flirtzin wel leuk genoeg is.
- Je staat in een club maar hebt het niet echt naar je zin. Je hebt geen leuke flirts met vrouwen en dus zit je de omgeving te scannen en veel na te denken.

Hoe flirt je zonder neediness?

De ultieme remedie tegen neediness is het volgende. De snelste oplossing voor needy zijn is PLEZIER. Veel mannen gaan uit en proberen positieve reacties van vrouwen los te krijgen om in de stemming te komen. Dit kan meehelpen en dat is prima.

Maar je bent te needy als je van hun reacties afhankelijk bent. Waar jij afhankelijk van wilt zijn is je eigen plezier. Op jouw plezier heb je ALTIJD 100% invloed. Op vrouwen zul je dit nooit hebben.

Plezier is super aantrekkelijk wanneer je met iemand flirt. Als je enthousiast bent heb je geen interessante openingszinnen nodig en volstaat een simpel: "Hey! Alles goed?" Alles wat je doet is leuk en jij bent een bron van goede gevoelens.

Plezier en neediness kunnen ONMOGELIJK tegelijkertijd ervaren worden!! En vrouwen voelen dat donders goed aan.

Waarom is plezier essentieel bij het flirt?

Omdat plezier heel natuurlijk is voor een alpha man bij het versieren van vrouwen. Een alpha man weet dat hij waarschijnlijk een vrouw meeneemt die avond. Als het niet de één is, dan is het wel de ander. Het maakt niet uit, vrouwen begeren hem toch wel.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het is dus alleen maar logisch om lol te maken in de tussentijd. Waarom zou een Don Juan zijn tijd onplezierig doorbrengen? Daar is zijn tijd toch veel te waardevol voor?

Tips voor plezier krijgen wanneer je flirt

De vraag is dus: Waar krijg jij het meeste plezier van? Beantwoord dit voor jezelf. Denk aan type muziek, leuke plekken, activiteiten voor en tijdens het uitgaan. Hieronder volgen een aantal tips die het uitgaan plezierig maken voor jou.

Flirt tip 1: Beweging creëert plezier

Mensen die veel lol maken bewegen vaak enthousiast. Het grappige is dat wanneer jij meer gaat bewegen jij je ook beter gaat voelen. Je lichaam en emoties staan in een direct verband met elkaar. Ook al heb je een standaard gesprek: maak meer handgebaren en zet een dikke grijns op je gezicht. Zet door als het ongemakkelijk voelt.

Wanneer je alleen staat klap dan mee op de muziek of ga even helemaal los. High five willekeurige mensen die langslopen wederom met een grote smile. Vraag (s'avonds in een uitgaansgebied) iemand om de weg en zeg: "Jij bent echt vriendelijk. Dankjewel, je krijgt een knuffel!"

Al snel merk je dat jij je meer AAN voelt, je plezier is neemt toe en jouw plezier is niet meer afhankelijk van haar reactie.

Flirt tip 2: Ontwikkel en gebruik je eigen stijl

Als jij meer weet op welke manier jij graag met vrouwen praat, dan weet je van welke soort gesprekken jij enthousiast wordt. In andere woorden, neem haar mee jouw wereld in!

Hou jij van filosofie? Praat over filosofie. Vind jij het leuk om lekker direct te zijn? Vraag dan al vroeg in het gesprek of ze single is. Ben je creatief en houd je ervan je ideeën te delen? Schets dan een wereldreis voor je die je met haar gaat maken. Leer jezelf AAN te zetten en enthousiast te maken!

Flirt tip 3: Plezier is aanstekelijk

Stel dat jij en ik worden een maand lang opgesloten in een gesticht. Hoe komen wij er dan uit? Fucking maf natuurlijk.

Stel dus dat jouw maten altijd compleet los gaan, dan is het altijd een stuk gemakkelijker om meer lol te hebben. Ik heb wel eens meegemaakt dat in een club een stel gasten aan een stuk door stonden te juichen om helemaal niks. Zij trokken alle aandacht naar zich toe en hadden duidelijk de beste vibe.

Ik dacht fuck it, ik doe gewoon mee! Ik ben erbij gestaan om net zo hard mee te doen, en als snel deed ik net zo gek als zij. En had ik net veel plezier als zij! Neem vrienden mee en zoek mensen op in de club waar je blij van wordt!

Flirten is leuk, en hoe meer plezier je daarbij hebt, hoe meer vrouwen je mee naar huis neemt.

OK tot later PLAYER!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlSingle zijn: Zonder eenzaamheid blij in het leven staan
PijlTop 10 Beste Vrouwen Versieren Boeken
PijlBumble review - De ultieme gids: Review van een datingcoach
Pijl15 Vrouwen Geheimen: Vrouwen willen NIET dat jij dit weet

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie