Hoe Maak Je Een Vrouw Gek? (Vrouwelijk Perspectief)

26 Dec 2012, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Haar gek maken met de juiste woorden

Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken.

De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik het er met mijn vriendinnen over heb, wat ik vaak heb gedaan de afgelopen jaren, wordt er het meest geklaagd over dat de meeste kerels doof, dom en blind zijn als het gaat over het oppikken van onze nonverbale signalen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Zeldzame mannen

En laat me je vertellen mannen, het is frustrerend om het altijd te moeten uitleggen. Een man ontmoeten aan wie je jezelf niet hoeft uit te leggen is zeldzaam, en als gevolg daarvan erg aantrekkelijk.

Laat me je een voorbeeld geven. Afgelopen avond werd ik verleid door mijn eigen vriend. Het was net na het eten, ik stond in de keuken, op het punt om aan de afwas te beginnen. Plotseling liep hij naar me toe, nam mijn hand en trok me dicht naar zich toe.

Hij begon in mijn oor te fluisteren. Ik kan me niet eens herinneren wat hij zei, ik geloof dat hij vertelde wat hij voor ontbijt had gehad, maar het maakte niet eens uit. Ik was in de ban van zijn toon, hij sprak met een langzame, lage stem. Het voelde alsof hij ieder woord proefde terwijl hij het uitsprak.

En het gaf me het gevoel alsof hij me wilde opeten.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Andere delen van je lichaam zoenen

Met ieder woord dat hij sprak voelde ik hoe mijn lichaam meer open ging en zachter werd, en mijn adem dieper. Hij begon mijn nek te zoenen. Ik begon te verlangen naar meer. Toen sprak hij de perfecte woorden: “Ik krijg het gevoel dat er andere delen van je lichaam zijn die ook graag gezoend zouden willen worden”.

Op dat moment voelde ik hoe ALLE gebieden van mijn lichaam die dat zouden kunnen zijn, reageerden en begonnen te trillen.

Mijn hele lijf zei “JA!”.

Wat deed hij nou precies dat mij helemaal gek maakte?

De essentie van haar gek van verlangen maken

Laten we het bekijken: DE ESSENTIE is om het volgende te begrijpen: Een man hoort woorden, een vrouw voelt intonatie en energie! Dit betekent dat het belangrijker is hoe je spreekt dan wat je zegt.

En wat nog belangrijker is, hij voelde me echt.

Wat betekent dit? Terwijl hij praatte, reageerde ik. Hij voelde mijn reactie en BRACHT HET ONDER WOORDEN. Omdat hij helemaal bij me was, daar in dat moment, bracht hij het perfect onder woorden.

Hij was dus niet aan het raden. Hij vroeg niet:”Zijn er andere delen van je lichaam die gezoend willen worden?”. Dat zou een enorme afknapper geweest zijn.

Hoe deed hij het dan? Hij luisterde naar mijn adem. Ademde ik dieper of niet? Hij keek in mijn ogen. Keek ik vrolijk of gespannen? Hij lette op mijn lichaamstaal. Ging mijn lichaam open of dicht? Door me op die manier te observeren, kon hij iedere kleine reactie aanvoelen en begon hij mij meer te voelen. Dit elimineerde al het giswerk.

Vertrouwen om all the way te gaan

Wat betekent het voor mij als hij dit doet? Wat het betekent is dat als hij me op dat moment kan voelen, ik hem vertrouw om mij ook als geliefde te voelen. Dat is het soort man die ik vertrouw om me all the way te nemen.

Als een kerel moet vragen of ik gezoend wil worden, zal 'ie moeten blijven vragen en raden tijdens sex – en mannen, wij vrouwen hebben daar echt geen zin in!

De bottom line: Ik wil niet met een man zijn die beleefd genoeg is om te vragen wat ik wil, maar ik snak ernaar om met een man te zijn die precies kan voelen wat ik verlang – zonder dat ik het hoef te zeggen.

Voel haar – en je bent de droom van iedere vrouw.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder Nederland: 10 Tips voor 5+ dates per week
PijlIs zij verliefd op mij? Test het met 7 specifieke signalen
Pijl10 One Night Stand Tips om nooit meer alleen naar huis te gaan
Pijl6 Manieren Om Je Date Af Te Zeggen Zonder Drama

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


;:l=mù

huj
jerry de boer
Begrijp er niets van. Volgens mij denk jij dat hij je aan voelt maar in werkelijkheid ben jij op dat moment ontvankelijk.
Mick
Dit maakt me weer een stapje dichterbij mijn doel. Ik begrijp wat je bedoelt en wat een vrouw naar verlangd. Het mooiste dat Ik mijn eigen fouten begin in te zien.
Nameless
Een man hoort woorden, een vrouw voelt intonatie en energie...
Jij hebt nog veel te lerenn over wat mannen voelen

Plaats een Reactie