Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / hoe maak je haar gek? (vrouwelijk perspectief)2

Hoe Maak Je Een Vrouw Gek? (Vrouwelijk Perspectief)

26 Dec, 2012 door Ronja in Flirttips

Maak maak je haar gek

Haar gek maken met de juiste woorden

Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik het er met mijn vriendinnen over heb, wat ik vaak heb gedaan de afgelopen jaren, wordt er het meest geklaagd over dat de meeste kerels doof, dom en blind zijn als het gaat over het oppikken van onze nonverbale signalen.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Zeldzame mannen

En laat me je vertellen mannen, het is frustrerend om het altijd te moeten uitleggen. Een man ontmoeten aan wie je jezelf niet hoeft uit te leggen is zeldzaam, en als gevolg daarvan erg aantrekkelijk.

Laat me je een voorbeeld geven. Afgelopen avond werd ik verleid door mijn eigen vriend. Het was net na het eten, ik stond in de keuken, op het punt om aan de afwas te beginnen. Plotseling liep hij naar me toe, nam mijn hand en trok me dicht naar zich toe.

Hij begon in mijn oor te fluisteren. Ik kan me niet eens herinneren wat hij zei, ik geloof dat hij vertelde wat hij voor ontbijt had gehad, maar het maakte niet eens uit. Ik was in de ban van zijn toon, hij sprak met een langzame, lage stem. Het voelde alsof hij ieder woord proefde terwijl hij het uitsprak.

En het gaf me het gevoel alsof hij me wilde opeten.

TIP: 17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen

Andere delen van je lichaam zoenen

Met ieder woord dat hij sprak voelde ik hoe mijn lichaam meer open ging en zachter werd, en mijn adem dieper. Hij begon mijn nek te zoenen. Ik begon te verlangen naar meer. Toen sprak hij de perfecte woorden: “Ik krijg het gevoel dat er andere delen van je lichaam zijn die ook graag gezoend zouden willen worden”.

Op dat moment voelde ik hoe ALLE gebieden van mijn lichaam die dat zouden kunnen zijn, reageerden en begonnen te trillen.

Mijn hele lijf zei “JA!”.

Wat deed hij nou precies dat mij helemaal gek maakte?

De essentie van haar gek van verlangen maken

Laten we het bekijken: DE ESSENTIE is om het volgende te begrijpen: Een man hoort woorden, een vrouw voelt intonatie en energie! Dit betekent dat het belangrijker is hoe je spreekt dan wat je zegt.

En wat nog belangrijker is, hij voelde me echt.

Wat betekent dit? Terwijl hij praatte, reageerde ik. Hij voelde mijn reactie en BRACHT HET ONDER WOORDEN. Omdat hij helemaal bij me was, daar in dat moment, bracht hij het perfect onder woorden.

Hij was dus niet aan het raden. Hij vroeg niet:”Zijn er andere delen van je lichaam die gezoend willen worden?”. Dat zou een enorme afknapper geweest zijn.

Hoe deed hij het dan? Hij luisterde naar mijn adem. Ademde ik dieper of niet? Hij keek in mijn ogen. Keek ik vrolijk of gespannen? Hij lette op mijn lichaamstaal. Ging mijn lichaam open of dicht? Door me op die manier te observeren, kon hij iedere kleine reactie aanvoelen en begon hij mij meer te voelen. Dit elimineerde al het giswerk.

Vertrouwen om all the way te gaan

Wat betekent het voor mij als hij dit doet? Wat het betekent is dat als hij me op dat moment kan voelen, ik hem vertrouw om mij ook als geliefde te voelen. Dat is het soort man die ik vertrouw om me all the way te nemen.

Als een kerel moet vragen of ik gezoend wil worden, zal 'ie moeten blijven vragen en raden tijdens sex – en mannen, wij vrouwen hebben daar echt geen zin in!

De bottom line: Ik wil niet met een man zijn die beleefd genoeg is om te vragen wat ik wil, maar ik snak ernaar om met een man te zijn die precies kan voelen wat ik verlang – zonder dat ik het hoef te zeggen.

Voel haar – en je bent de droom van iedere vrouw.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Relatie Loopt Niet Lekker: 10 Oplossingen Van Een Expert
19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)
De #1 gesprekstechniek voor dates & kroegen
9 Subtiele Lichaamstaal Signalen om te zien of ze verliefd op je is

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties


;:l=mù
Reageer op deze reactie

huj
Reageer op deze reactie
jerry de boer
Begrijp er niets van. Volgens mij denk jij dat hij je aan voelt maar in werkelijkheid ben jij op dat moment ontvankelijk.
Reageer op deze reactie
Mick
Dit maakt me weer een stapje dichterbij mijn doel. Ik begrijp wat je bedoelt en wat een vrouw naar verlangd. Het mooiste dat Ik mijn eigen fouten begin in te zien.
Reageer op deze reactie
Nameless
Een man hoort woorden, een vrouw voelt intonatie en energie...
Jij hebt nog veel te lerenn over wat mannen voelen
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)