Dating dilemma's: Hoe weet ik of ze me echt leuk vindt

22 Apr 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Dating tips om te weten of ze je echt leuk vindt

Goed nieuws als je deze blog aan het lezen bent, want waarschijnlijk heb je nu een vrouw ontmoet waar je een oogje op hebt. Jullie zijn aan het daten en voor je het weet is het daar: het make or break punt. Wordt het iets of niet?

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Nou heren, dit hoef je je na deze tips nooit meer af te vragen, want ik geef voor eens en voor altijd antwoord op de vraag: ‘Hoe weet ik nou of een vrouw mij leuk vindt?’

Ik begin maar meteen met het goede nieuws: als ze met op date is of een volgende date met je wilt vindt je leuk! Zo, dat was simpel hè?

Hoe kan ik dat weten? Dat komt doordat dat een vrouw vaak vrijwel direct weet of ze een man leuk vindt. Op basis van de eerste indruk zal ze wel of niet akkoord gaan met een eerste date met jou. Ze is met jou op date geweest dus ze vindt je leuk genoeg voor een volgende date. En dat is niet niks!

Weten of ze je leuk vindt: gouden dating regel no. 1.

Er zijn namelijk een miljoen manieren om het af te ketsen, en dat heeft ze niet gedaan. Dit is de vuistregel die je door al je dating vraagstukken gaat heenleiden: Als een vrouw je leuk vindt gaat ze je helpen ;-).

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Dus als ze na een eerste date nog steeds contact met je heeft en vaker met je uit is gegaan, dan vindt ze je sowieso leuk!

Maar in geval je twijfelt ga ik hierbij nog een aantal situaties met je doornemen zodat je je nog duidelijker hebt weet aan toe bent met de vrouw die je date.

Dating dilemma: Ze zoekt telkens contact maar houdt de boot af

Jij weet net zo goed als ik dat vrouwen graag berichtjes sturen. Soms te veel zodat het mannen weer afschrikt. Laat me je uitleggen waarom dat is. Niks maakt een vrouw namelijk gelukkiger dan wakker worden en een berichtje zien van een man waar ze een oogje op heeft.

Als je gek wordt van zoveel berichtjes maar haar wel leuk vindt, dan moet je actie ondernemen. Zeg gewoon: ‘Al die berichtjes maken me een beetje gek, ik zie je veel liever in real life. Wat doe je vanavond?’. 99% kans dat ze je dan nóg leuker vindt!

Weten of ze je leuk vindt: gouden dating regel no. 2

Hier komt de tweede gouden dating regel als het aankomt op weten of ze je leuk vindt.

Let op haar daden in plaats van haar woorden. Beoordeel haar op basis van haar acties, niet op basis van wat ze zegt. Non-verbale communicatie is hét middel om erachter te komen of een vrouw je ziet zitten.

Zoekt ze de hele tijd oogcontact met je in een ruimte met andere mensen? Dan wil ze dat je naar d’r toe komt! Als je met d’r praat, wordt ze dan ineens verlegen- speelt ze bijvoorbeeld met d’r haar of kijkt ze af en toe zenuwachtig naar de grond? Dan zit je goed! Als een vrouw je leuk vindt, dan zal ze verder ook regelmatig jouw gedrag ‘spiegelen’.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

mirroring

Obama mirroring

Wanneer ze je af en toe aanraakt of met haar lichaam zo dicht mogelijk bij jouw lichaam probeert te komen dan kan dat maar één ding beteken. Dat ze geïnteresseerd is!

Mega aanwijzing: ze stelt je voor

Jij denkt er misschien niets van maar als een vrouw je voorstelt aan anderen, dan is dit een mega aanwijzing dat ze je leuk vindt. Met deze kanttekening, dat het aan een voor significant persoon is, zoals een goede vriendin bijvoorbeeld of collega’s. Niet aan een wildvreemde, dat wil eerder zeggen dat ze van je af wil.

Ze wil dan namelijk dat anderen weten wie je bent in relatie tot haar. Als ze je niet voorstelt dan kan het haar blijkbaar niks schelen of mensen weten wie je bent. Het voorstellen aan haar close friends is vaak een cruciaal moment. Een vrouw vindt het namelijk super belangrijk hoe jij klikt met haar vriendengroep.

Vrouwen nemen namelijk graag hun partner mee naar vrienden wanneer ze eenmaal een relatie heeft. In tegenstelling tot mannen. Mannen spreken over het algemeen liever alleen af met vrienden en laten hun vriendin thuis. Vrouwen willen nu eenmaal graag pronken met hun man en laten zien hoe sociaal hij wel niet is.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Als je haar vrienden voor het eerst ontmoet en je ziet haar na een tijdje smoezelen met haar vriendinnen? Reken dan maar dat ze wil weten wat ze van je vinden.

Lange termijn focus of niet?

Je weet pas echt dat ze je leuk vindt als ze langzaamaan wat meer gaat praten over familieleden of als ze je wil voorstellen aan haar broer/zus. En je mee wil nemen naar een gelegenheid waar ook familie aanwezig is, bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag. Zodra de familie voorbijkomt, is zij klaar om een echte relatie te beginnen. De volgende stap is waarschijnlijk het ontmoeten van de ouders.

Als laatste weet je dat zeker een vrouw je leuk vindt als ze vraagt naar je plannen op de lange termijn. Wanneer ze vraagt hoe je je toekomst ziet, dan wil zij eigenlijk weten hoe zij dat zij in dat plaatje past. Ze wil met je op een lijn zitten wat betreft carrièreplannen, ambities, kinderwens en ga zo maar door.

Ze probeert te kijken of jullie echt een shot at love hebben in de toekomst. Naast de grote lange termijn planning, kan ze ook vragen naar wat je bijvoorbeeld deze zomer gaat doen. Hoe dan ook zodra ze samen plannen wil maken, weet je het echt zeker: ze wil je!

That’s it my friends. Na het lezen van deze blog hoef je je nooit meer af te vragen of ze je ziet zitten of niet. En mocht dat laatste nou het geval zijn, denk dan het volgende: jij verdient beter en er zwemmen meer dan genoeg vissen in de zee!

Liefs,

Kayleigh

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder introduceert Music Mode - De nieuwste functie van Tinder en Spotify
Pijl33 Beste Date Ideeën in Breda (Eerste date of met je vriendin)
PijlAlleen uitgaan en vrouwen versieren
PijlOpen relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie