Dating tips: Ik Zoek Een Vrouw Voor Een Relatie

02 Jan 2015, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Singles Ontmoeten: Hoe En Waar

Voor wie zijn deze tips?

- Als je een nieuwe relatie zoekt met een vrouw omdat je vorige relatie is uitgegaan

- Je bent op zoek naar een vrouw voor een relatie en je ben er een tijdje uitgeweest

- Als je nog nooit een relatie hebt gehad en niet zeker weet hoe je moet beginnen met single vrouwen ontmoeten

Regelmatig komen mannen naar me toe met de specifieke vraag hoe ze een vrouw moeten versieren, specifiek voor een relatie. De nadruk ligt dan op dat ze een vrouw willen voor een relatie, omdat ze niet uit zijn op een snelle onenightstand met een halve onbekende. Prima denk ik dan. Hoe is vrouwen versieren voor een onenightstand anders dan een vrouw verleiden voor in een relatie?! In dit artikel vind je alle antwoorden.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Waar Single Vrouwen Te Ontmoeten Voor Een Relatie?

De eerste vraag die naar bovenkomt is 'waar ontmoet ik single vrouwen die relatie minded zijn?’. Veel mannen doen dit online op dating sites. Dat is prima en het voordeel is dat je gemakkelijk tussendoor daar even een half uurtje aan kan werken. Maar als dat de enige 'vijver' is waaruit je 'vist' dan doe je jezelf wel tekort.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het grote voordeel van online dating is dat je vaak weet van elkaar wat je wilt, maar het is een langdurig proces van honderden profielen checken en tientallen berichtjes sturen. Bovendien kom je hier weer andere types tegen dan in 'real life'. Je wilt dus dat dit niet je enige vijver is!

Op de Bootcamps leiden we studenten op van verschillende leeftijden die verschillende dingen willen. Toch krijgen ze vrijwel identieke informatie en zijn ze in soortgelijke omgevingen vrouwen aan het ontmoeten. Hoe kan dit? De grote grap is dat de beste plek om vrouwen te ontmoeten voor een relatie dezelfde plek is als de beste plek om vrouwen te ontmoeten voor een onenightstand! Namelijk: overal!

Vrouwen ontmoeten voor een relatie beperkt zich niet tot singlefeestjes, online dating of bepaalde kroegen. Het kan overal! Ik heb meerdere relaties overgehouden aan vrouwen aanspreken in de trein of op het centraal station. Ik heb één relatie overgehouden aan een snoeihard techno feest en ééntje via een cocktail avond georganiseerd door een vriendin.

Oftewel: er zijn geen regels hiervoor. Hoe meer vrouwen je ontmoet je meer kans dat je er een tegenkomt voor een relatie is mijn gouden tip. Ik zou zelfs durven stellen: hoe  origineler de plek – hoe groter de kans op een relatie! Niemand wil op de bruiloft vertellen dat je elkaar kent via een dating site of Tinder.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Als Jij Een Vrouw Zoekt Voor Een Relatie Dan Zijn Dit De Stappen

Wat je wilt leren om een vrouw te veroveren voor een vaste zijn dezelfde stappen als de vrouwenversierder die uit is op een one night stand! Het zijn namelijk universele eigenschappen en gedrag dat jou aantrekkelijk maakt. Het verleiden van een vrouw is namelijk de moeilijkste stap. Als dit gelukt is dan is het een stuk makkelijker om met haar een relatie op te bouwen.

De tip is hier dan ook: zorg dat je haar zo snel mogelijk in je bed krijgt. Zogenaamde ‘dating regels’ over dat het geen relatie kan worden als je al seks hebt na één of twee dates slaan nergens op. Hoe sneller ze met je naar bed is geweest hoe gemakkelijker je er een relatie van kan maken. Zij heeft namelijk al de grootste stap en grootste investering gemaakt, namelijk: seks.

Langzamer en veel dates betekend meestal alleen maar een grotere kans dat het fout gaat. Aarzelen maakt dat vrouwen meer gaan nadenken. Als vrouwen meer gaan nadenken gaan ze analyseren en is er altijd wel een reden waarom het tijdstip/jij/zij niet toe is aan seks of een relatie.

Als sidenote: het hoeft niet super snel te gaan als jij dat echt niet wilt, hou je eigen tempo aan als jouw tempo wat langzamer ligt.

Dit is dus de grote reden waarom de versier kunde wat betreft onenightstands en relaties zo gelijk aan elkaar is. Een perfecte handleiding kun je vinden in het eBook dat  Arnoud hier speciaal voor heeft geschreven.

Hoe Ga Je Van Seks Over Tot Een Relatie?

We fast forwarden naar jouw toekomst. Je hebt je doelen gesteld (https://www.attractiongym.nl/je-gaat-er-nooit-komen-zo/), aandachtig versierliteratuur bestudeerd over verschillende dating tips (https://www.attractiongym.nl/Dating-tips/). Je weet wat een seksueel aantrekkelijke man is (ebook) [LINK]. Je begint goed te worden met vrouwen en je hebt nu af en toe een vrouw in je bed. Hoe maak je de overgang van seks (een onenightstand of scharrel) naar een relatie?

Dit antwoord zal misschien simpel klinken, omdat dat  in 95% van de gevallen ook is: Je hebt seks met haar. De volgende keer ga je wat leuks doen overdag. Je hebt seks met haar. De volgende keer ga je eens uit eten. Je hebt seks met haar. Je zorgt dat ze je vrienden ontmoet. Je hebt seks met haar.

BAM!

Waarom: ze heeft de belangrijkste stap al gezet. Wanneer jij haar in jouw wereld meer en meer meeneemt, en ook een man blijft buiten de slaapkamer, is een relatie bijna onvermijdelijk. Ze heeft niet voor niets seks met je. Onthoud dat het voor veel vrouwen frustrerend is dat zij gemakkelijk seks kunnen hebben en maar moeilijk een relatie kunnen krijgen. Wanneer je dit ritme aanhoudt toon jij meer interesse dan alleen seks, en groei je samen de relatie op een natuurlijke wijze in. 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl50 Gespreksonderwerpen voor een fantastische Date (Lijst)
Pijl9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen
Pijl11 Pickup Artist (PUA) Methodes die WEL werken in Nederland
PijlWat vinden vrouwen fijn in bed? 7 Dingen waar vrouwen wild van worden

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Matthijs
Top!
Petervanlommmel
ik ben op zoeknaareen liefiemand een vrouw voor een laasie opbouwenVoor aldeit van mein leefvenik ben 46jaar ik woon in Brecht77

Plaats een Reactie