Massage

Door datingcoach Daan de Ram

Masseren is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling – manueel of met mechanische hulp – op de zachte weefsels van het lichaam ter verhoging van enigerlei aspect van het welzijn van de massee (dat is: degene die wordt gemasseerd). Dit kan met of zonder massageolie worden gedaan.

Klopt, dat klinkt behoorlijk saai.. Maar het masseren van een mooie vrouw of in sommige gevallen nog beter, gemasseerd worden door een mooie vrouw is alles behalve saai. Masseren kan heel goed als voorspel gebruikt worden. Door haar te masseren beginnend bij haar nek om vervolgens langzaam naar beneden te gaan naar haar benen. Zorg er tijdens de massage wel voor dat er seksuele spanning wordt opgebouwd. Anders zal ze te veel ontspannen om uiteindelijk in slaap te vallen.

Ook in de kroeg, tijdens het versieren van vrouwen, is het mogelijk om te masseren. Dit is een zeer krachtige manier om seksueel te excaleren. Als je merkt dat ze het lekker vind kan verder excaleren door in haar oor te fluisteren over wat je nog meer met haar wil doen.

Daarnaast kan je je seksleven opleuken met allemaal ‘massage-speeltjes’. Bijvoorbeeld kaarsen waarvan het kaarsvet als massageolie gebruikt kan worden of tijdens de massage met een veer afwisselen om een beetje te teasen.

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: