Neil Strauss: Flirt tips van een charmante, kale womanizer

25 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

The Game

“The Game”, het boek van Neil Strauss (ook wel bekend als Style) is de start voor veel mannen die beter willen worden in de magische wereld van de verleiding vol flirt tips. Het boek is naast vermakelijk ook nog eens leerzaam. Zelf ben ik ook begonnen met dit boek en het heeft mij zeker een aantal dingen geleerd die mij meer zelfvertrouwen heeft gegeven wanneer ik rondom vrouwen ben.

De tips die door het boek heen te staan alle aspecten van versieren en verleiden zoals: een gesprek openen, gedachte aannames of wat te doen tijdens je gesprekken met vrouwen. De tips zijn wat old skool maar wel onmiddellijk toe te passen.

Neill Strauss tips # 1: een mooie vrouw zien = actie nemen

Zie je een vrouw die je intrigeert? Spreek haar aan! Als je bijvoorbeeld meer dan één keer kijkt naar een vrouw, dan is er geen excuus meer. Dit is nog te algemeen, dus laat ik duidelijker zijn. Wanneer je een vrouw ziet en je denkt iets zoals: “Ja, die vind ik leuk. Haar wil ik leren kennen!” dan stap je er op af!

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het maakt hierbij niet uit waar je bent of met wie je bent. Starbucks, een bar, Bijenkorf, met je beste maat, met je moeder of alleen mag geen invloed hebben. Wanneer je ogen op een dame vallen… gaan, gaan, gaan!!

Bij deze tip of richtlijn hou ik persoonlijk aan dat niet meer dan twee a drie dames per dag aan dit ‘wow, jou wil ik’-criteria voldoen – op extreme situaties na, zoals dat ik een modeshows bezoek dan ;-). In de Game lees je ook over de 3-seconden regel: binnen drie seconden dat je de dame in kwestie ziet, stap je op haar af. Dit werkt vooral goed wanneer je nieuw bent en nog wat zenuwachtig rondom vrouwen.

Neil Strauss tips # 2: Temporaliteit

Zelf hou ik van mooie woorden en daarom dat ik deze tip bestempel als temporaliteit – de tijdelijkheid van alles op de wereld. Na het lezen van boek van Neil Strauss zat: het doet nooit lang pijn, het is nooit lang moeilijk en het zal niet altijd slecht (blijven) gaan.

Om dit wat meer toe te lichten: wanneer je een gesprek hebt met een mooie dame en het gaat compleet kut, dan zal het niet lang kut blijven. Of ze kapt het gesprek af, wat eventjes vervelend voelt, of je herpakt jezelf en het gesprek gaat leuk verder. Wanneer je slecht bent met vrouwen, dan zal je beter worden tenzij je stopt met flirten en aanspreken van vrouwen.

Uit elke interactie leer je iets nieuws en na genoeg gesprekken, genoeg blunders en genoeg afwijzingen wordt je beter en soepeler rondom vrouwen. Dit is een wetmatigheid, als je ook maar een greintje intelligentie en leervermogen hebt. Kleine foutjes zijn de volgende keer verdwenen, grotere fouten duren wat langer om af te leren, maar uiteindelijk kan je alle mindere aspecten ombuigen naar redelijke goede tot zeer sterke aspecten

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Neil Strauss tip #3: Meisjes plagen, zoentjes vragen

Een lieve en aardige vent hoeft het op zich niet slecht te doen met de vrouwen. Alleen missen vrouwen bij dit type mannen vaak spanning en uitdaging. Daarom is het van belang dat je haar je in je interacties op een speelse manier plaagt.

Hier zijn meerdere goede redenen voor: (1) ze word zelfbewuster waardoor ze vaak even niet weet of je aan het plagen bent of dat je ‘eerlijk’ bent (creëert spanning), (2) je laat zien dat je een man van een bepaalde waarde bent, dat je haar niet ophemelt en haar wanneer dat nodig is op haar plek kan zetten (uitdaging). Doordat je haar plaagt (3) geef je ook aan dat jullie gelijken zijn en dat je een waardige man bent.

Naast deze meer psychologische redenen is het gewoon leuk om vrouwen te plagen, en uit ervaring als ‘serial-plager’ kan ik zeggen dat vrouwen er enorm van genieten als ze geplaagd worden!. Het leuke is dat je haar kan plagen vanaf de eerste ontmoeting tot na een hevige sekspartij. Ze zeggen niet voor niets: Meisjes plagen, zoentjes vragen!

Neil Strauss tip #4: Uiterlijk is belangrijk

Sommigen zeggen: “Uiterlijk doet er niet toe”. Mijn reactie: “Het ligt wat genuanceerder. Uiterlijk doet er wel toe”. Je uiterlijk laat al aardig wat zien over jou en wat een dame van je kan verwachten.

Tijdens de aankoop van je kleding heb je keuzes gemaakt op basis van wie je bent. Je kleding geeft een deel van jouw persoonlijkheid weer. Je haarstijl, manier van combineren en accessoires, of lichamelijke onderhoud (gespierd, fit etc.) werken precies hetzelfde. Je uiterlijk laat zien wie je bent en vrouwen beoordelen hier (on)bewust op.

Dit wil je voor je laten werken. Zo heb ik een haarlengte gekozen waarbij ik formeel en netjes voor de dag kan komen. Maar tegelijkertijd op een ander moment, met bijvoorbeeld een leren jas aan, kan ik een ‘bad boy’-vibe laten zien. Het is maar net wat op dat moment uit wil stralen.

Neil Strauss, hoe goed hij ook was, had nooit het succes kunnen bereiken met vrouwen dat hij beschrijft, als hij niet een paar wijzigingen in zijn uiterlijk had aangebracht. Een mooie kale kop in plaats van een paar plukjes haar. Lensen of laseren in plaats van een suffe bril. Fitness en goede outfit. Neil Strauss noemt zichzelf niet voor niets ‘Style’ in The Game.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWel appen maar niet afspreken: 10 Redenen + Hoe je 't NU verandert
PijlMaakt uiterlijk uit bij vrouwen versieren: De waarheid
PijlVrienden Blijven na Afwijzing: 10 Redenen om NIET Vrienden te Blijven
PijlTinder Plus: Alles over Tinder Plus + 7 tips om alles eruit te halen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie