De 2 belangrijkste tips om vrouwen te verleiden

06 May 2016, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Vrouwen verleiden. Het is een onderwerp waar de meeste mannen A) vastlopen of B) veel over te denken te weten maar eigenlijk niet zoveel over weten. En als ze het al denken te weten, dan klopt wat ze denken vaak niet.

Veel mannen leren namelijk door de samenleving hoe ze vrouwen moeten verleiden en versieren. Ze zien hun voorbeelden van casanova’s door bijvoorbeeld televisie en films.

Het nadeel van het leren vrouwen versieren op de manier van de samenleving is dat de mannen achter de relames en films ook vrouwen hebben leren verleiden met films en televisie uit hun tijd.

Vaak hebben deze scenarioschrijvers ook maar slechts een handjevol vrouwen in hun leven (en hun bed) heeft gehad. En dat is prima, maar het maakt je niet echt een expert.

De boodschap is uit de films is dat ze moeten hopen op een ‘Hollywood moment’ waarbij ze letterlijk tegen hun droomvrouw aanbotsen. En dat het vervolgens vanzelf gaat, wanneer ze vooral maar lief doen tegen de vrouw.

En laten zien dat ze succesvol zijn... Er zijn zelfs mannen die dit zo ver doortrekken dat ze zeven jaar studeren om dokter te worden, alleen om dan eindelijk aantrekkelijk voor vrouwen te zijn!

Maar er zit wel een kern van waarheid in: mannen doen bijna alles wat ze doen in dit leven om succes met vrouwen te krijgen.

Denk er maar eens over na: Wat is jouw primaire doel van jouw leven als man je op aarde?

Dat is niet geld verdienen, dat is niet een prestigeus diploma halen, zelfs niet voor je familie zorgen (die kunnen tegenwoordig makkelijk voor zichzelf zorgen of voor gezorgd worden als het moet).

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Jouw natuurlijke taak als man is voortplanting. En instinctief is dat ook wat de meeste mannen het liefst de hele dag doen. En natuurlijk het liefst met de mooiste vrouwen ;)

Maar door de samenleving  zijn wij als mannen een beetje een rare bocht in geslagen als het gaat om het succes krijgen met vrouwen.

Want ookal doen zoveel mannen zoveel moeite om hun aantrekkelijk tegenover vrouwen te “verdienen”, er zijn maar bar weinig mannen die zich in het spel van verleiding verdiepen om een aantrekkelijke man te worden.

Maar aangezien je bij deze blogpost bent gekomen ben ik er al van overtuigd dat jij niet een van deze mannen bent! Je wilt leren hoe je op een authentieke en effectiënte manier vrouwen kunt verleiden.

Je wilt jezelf loskoppelen van de taktieken die de maatschappij je probeer aan te smeren om vrouwen in jouw leven te krijgen. Je wilt een aantrekkelijk vrouw op straat kunnen aanspreken en binnen een paar minuten in jouw ban hebben.

Door deze keuze gemaakt te hebben voorkom je al een van de grootste fouten die je maar kan maken: Doen wat andere kerels om je heen ook doen.Dit is al een grote stap die je daar zet, want de meeste mannen blijven hun hele leven onwetend over hoe verleiding nou eigenlijk in elkaar zit.

Naast het ontwijken van deze grote fout zijn er binnen het verleidingsspel nog veel meer cruciale foutjes die je het beste maar kan ontwijken. Vaak zijn het maar kleine foutjes zoals per ongeluk wat doms zeggen of doen.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Dit zijn fouten waar je opzich nog wel makkelijk onderuit kan komen of die de vrouw met wie je praat door de vingers ziet.

Maar soms zijn het ook fouten die de interactie vanaf het begin al de mis in laten gaan. En het zijn ook nog eens fouten die je één, twee, drie bij jezelf kan merken.

Het is zonde om te zien als je weet dat dit soort dingen voorkomen kunnen worden.

Als ik met gasten die het verleidingsspel willen leren op stap ga zijn er twee fouten die ik het vaakst zie. En die ga ik in dit artikel met je delen J.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Te veel inleunen

Ergens snap ik het wel. Ze willen graag dichtbij de vrouw zijn en willen dat het liefst al vanaf het eerste moment.

Maar door vanaf het eerste moment in te leunen kom je voor veel vrouwen te snel in haar persoonlijke ruimte en maak je haar alleen maar nerveus.

En om een vrouw te verleiden moet je haar juist relaxed laten voelen. Dat is de basis voor het hele verleidingsproces.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Het laat ook aan haar zien dat je te needy bent. Met andere woorden: Je komt uit een plek van schaarste als het gaat om vrouwen en je hebt haar nodig om dat te compenseren.

Daarnaast is inleunen ook nog eens een teken van onderdanigheid. Je laat dan met jouw lichaamstaal zien dat je de chick boven je stelt qua waarde en dat is niet aantrekkelijk.

Door met je bovenlichaam naar achter te leunen laat je aan de chick zien: ‘Hey, ik vind je leuk en ga met je flirten. Maar ik ben nog niet overtuigd dat ik je leuk vind.’

Zo geef je haar de fysieke ruimte om zich relaxed te voelen en eraan te wennen dat je met haar aan het praten bent. Ook geeft je haar de mentale ruimte om jou na te gaan jagen.

Als je op de juiste manier je dominantie laat zien aan een vrouw, zal je merken dat zij juist meer gaat inleunen.

Een ander woord voor inleunen is het geven van een positieve lichaamhouding. Een andere benaming voor uitleunen is... je raadt het al: negatieve lichaamshouding.

Wat je wilt is dat de vrouw die je aan het verleiden bent jouw goedkeuring gaat najagen. Van de meeste mannen krijgen chicks al goedkeuring vanaf het eerste moment, alleen vanwege het feit dat zij een lekkere chick is.

Door naar achter te leunen op het eerste moment in een interactie plaats jij jezelf al boven alle andere mannen die haar direct al die goedkeuring geven..

TIP: Guide: Alles over dates, de datingfase en gesprekken

Maar wanneer geef je nou postieve lichaamstaal en wanneer negateive lichaamstaal?

Je wilt positieve lichaamstaal geven wanneer zij iets positiefs over zichzel vertelt of een vrouwelijke eigenschap laat zien die je waardeert.

Je wilt negatieve lichaamstaal geven wanneer er niet zoveel gebeurt in de interactie of wanneer ze iets vertelt waar jij niet blij mee bent.

Wat er dan gebeurt is dat zij beloont wordt met positieve lichaamstaal wanneer zij positief of seksueel gedrag vertoont. Het is natuurlijk voor een vrouw om meer van deze beloningen te willen, met als gevolg dat meer haar best gaat doen.

Speel dus met positieve en negatieve lichaamstaal door met je bovenlichaam naar voor of naar achter te leunen. Maar heb altijd een negetieve lichaamshouding als standaard houding, dan kom je altijd dominant en ongevaarlijk over.

2. Te snel praten

Een tweede fout die ik veel guys zie maken is het veel en veel te snel praten.

Ze zijn vaak bang dat een vrouw weg zal lopen als ze iet snel genoeg hun boodschap aan haar kwijt kunnen.  Maar dat is juist wat ze hiermee veroorzaken.

Snel praten is in lichaamstaal een vorm van nerveus zijn. En met dat jij op een nerveuze, snelle manier met haar aan het praten bent laat je haar ook nerveus voelen.

Daarnaast geef je haar ook nog eens de taak om de controle over gesprek te behouden. Zij zal hierdoor leiding over gesprek moeten nemen en een mannelijke rol aannemen.

Om een vrouw te verleiden wil je juist dat zij in een vrouwelijke rol gaat zitten waar van nature haar seksualiteit zit.

Al met al, snel praten is geen goede taktiek dus.

Als je haar op een relaxede manier aan wilt spreken moet je haar ook de tijd geven om het begin van de interactie te verwerken. Vooral als je haar overdag aanspreeekt.

Zij is het namelijk helemaal niet gewend dat mannen haar overdag aanspreken om met haar te flirten. Zij weet daarnaast ook nog helemaal niet wie je bent, of je wel te vertrouwen bent, wat je wilt, etc. 

En net als met andere interacties geld ook bij het verleiden van vrouwen: de eerste impressie telt. En wil je de eerste impressie laten zijn dat jij als een nerveus wrak haar een een compliment geeft of dat het er allemaal soepel uitkomt.

Een handig trucje die je kan toepassen om minder snel te praten is door je wijsvinger en je duim tegen elkaar te tikken op het tempo dat je wilt praten. Na een tijd zal dit nieuwe tempo een tweede natuur voor je worden en zal je automatisch op dit tempo gaan praten.

Een andere simpele truc is simpwelweg stiltes te laten vallen. Zo zorg je ervoor dat jij langzaam praat en geeft je haar ook de ruimte om wat te zeggen.

Dus let de volgende keer op deze twee fouten en succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe alpha-gentleman: Hoe je alpha kunt zijn zonder een eikel te worden
Pijl
Pijl10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)
PijlVrienden Blijven na Afwijzing: 10 Redenen om NIET Vrienden te Blijven

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie