Vrouwen Versieren Op Vakantie Doe Je Met Deze 3 Gouden Tips

06 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Vrouwen op vakantie versieren – lekker makkelijk?

Vrouwen versieren op vakantie, is dat echt zo makkelijk vraag je je af? Eeehm ja! Dat is zo. Hoezo? Nou, vrouwen zijn gevoelsmensen. Natuurlijk is dit gegeven bij jou bekend als je ons blog al langere tijd volgt.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Tijdens vakantie is het over het algemeen zo dat vrouwen een meer open attitude erop nahouden dan in hun thuisland. Heeft te maken met rust, meer energie en vaak ook het heerlijke weer. En, het allerbelangrijkste, minder sociale druk.

Hierdoor staan ze meer open voor avontuur en zijn ze bij de juiste benadering makkelijker escaleren naar een punt waar jij ze wil hebben. Dat kan op het strand zijn bij maanlicht, of toch een hotelkamer.

Graag doen wij jou een plezier met een aantal goede tips om vrouwen binnen no time te versieren tijdens je vakantie. Lees verder om er achter te komen hoe jij jou volgende vakantie tot een onvergetelijke ervaring kunt maken.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Zo veel vrouwen, zo weinig tijd

Je hebt zeeën van tijd tijdens je vakantie om nieuwe mensen te leren kennen. Uiteraard geldt dat ook voor de vele vrouwen die je tegenkomt tijdens vakantie. Je zult vrouwen ontmoeten die je normaal nooit tegen zou komen, niet alleen omdat ze uit een ander land komen, maar omdat ze normaal gesproken druk, druk, druk zijn.

En zijn wel wat andere uitdagingen op vakantie. De praktische zaken, ook wel de logistiek genoemd – misschien is zij op doorreis, en jij niet. Maar het zo ook zomaar kunnen dat je met luxe problemen te maken krijgt, en het aantal afspraken niet meer bij kunt houden.

Hoe dan ook, het is zaak om het koppie erbij te houden. Wees bewust van het beperkte tijdsbestek dat je hebt om haar te versieren. Het is tijd voor actie! Zodra je een vrouw hebt ontmoet waarmee het klikt nodig je haar diezelfde avond uit.

Zorg dat je weet welke leuke zaken te doen zijn, en maak haar enthousiast om daar samen naar toe te gaan. Dat kan iets simpels zijn als een lokaal tentje waar een grappig hondje rondloopt of waar ze de meest relaxte muziek draaien.

Vrouwen versieren op vakantie is een kwestie van verbinding

Één ding hebben jullie al gemeen – interesse voor dezelfde vakantie bestemming. Een belangrijke deler, want qua gesprekstof zit je geen moment zonder. Uiteraard is het leuk om uit te wisselen wat jullie allemaal gedaan hebben en van plan zijn.

Zorg ervoor dat je een diepere connectie krijgt, dat doe je door op zoek te gaan naar het verhaal achter alle feitjes. Wees nieuwsgierig maar houd het luchtig. Dit zorgt uiteindelijke voor een authentieke, emotionele connectie tussen jullie twee. Niks gespeeld, helemaal echt, ook tijdens vakantie is dit de basishouding die je wilt hebben.

Vrouwen zijn seksueler op vakantie

Wij mannen zijn natuurlijk onder de indruk van de vele mooie vrouwen die met bikini op het strand liggen. Maar vergeet niet dat ook de vrouwen geprikkeld zijn door de diverse mannen met ontblote torso’s die op het strand paraderen.

Een vrouw voelt zich vrouwelijker omdat ze meer tijd heeft voor zichzelf, speelser kan zijn en meer aandacht krijgt van mannen. Kortom, de mindset van de vrouw is seksueler dan die in het dagelijkse leven.

Speel hier op in. Maak bijvoorbeeld op het strand al een speelse opmerking over haar mooie figuur dat werkelijk prachtig uitkomt in die leuke bikini.

Geniet optimaal van jouw vakantie!

Dit blog is erop gericht om de beste versie van jezelf te zijn. Ook tijdens vakantie kun je je hier perfect in oefenen. Mensen gaan op vakantie op te genieten, plezier te beleven en nieuwe inspiratie op te doen. Jij kunt die man zijn die andere vrouwen kan laten genieten, plezier laten beleven en kan inspireren.

Wees die man – een positieve houding zorgt er niet alleen voor dat je meer en leukere vrouwen zult versieren. Maar vooral ook dat je meer zult genieten, ook van je vakantie.

Wij horen altijd graag verhalen over vakantieliefdes en je ervaringen met vrouwen een fantastische tijd bezorgen. We zijn dus heel benieuwd naar jouw vakantie verhalen!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlMijn Tinder Ervaringen: 11 Must-Have Tips uit mijn 300+ Tinder Dates
Pijl285 leukste, grappigste & beste openingszinnen (Die werken)
Pijl11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video
PijlHoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Lars
ik heb een keer echt mn tijd verspilt op vakantie door achter een vrouw achter te gaan.. erg zonde, kan deze tips goed gebruiken!
Hans
lars dat is iedereen wel eens overkomen.. inderdaad goed artikel bedankt!
Boyk
vrouwen worden inderdaad geprikkelt door mannen met ontblote torso’s.. ik denk dat daar mijn probleem ligt.. toch maar wat meer gaan sporten

Plaats een Reactie