Poolse vrouwen versieren

Daan de Ram

02 Mar 2015, door Daan de Ram in Vrouwen versieren
Leestijd: 3 minuten

Home / Blog / Vrouwen versieren / Poolse vrouwen versieren

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Poolse Vrouwen Versieren – Hoe en waar?

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Barcelona, stad van de zon is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om een Poolse vrouw te versieren. Maar daar overkwam het me in de Opium, een van de gave strandclubs die het strand daar telt.

Dit was mijn eerste ervaring met een Poolse vrouw versieren, en niet de laatste. Wat ik leerde is dat Poolse vrouwen een fantastische mix zijn van traditioneel en avontuurlijk. Ze zijn iets minder geëmancipeerd zoals hier in Nederland, maar ze zijn alles behalve saaie keukendames.

Mijn eerste mega dating tip voor een Poolse vrouw versieren is dan ook wat ik leerde van Catherina:

Poolse woordjes.

De paar domme Poolse zinnetjes die ik leerde van Catherina hebben mijn succesgehalte verdrievoudigt met andere Poolse dames die ik later versierde.

Pro-Tip: op google translate kun je een zin invoeren en dan kun je de Poolse vertaling niet alleen lezen, je kan hem ook horen, check it out.

Wat ik voornamelijk in nachtclubs wel eens doe is Nederlands tegen de buitenlandse vrouwen spreken.

Het is gewoon heel grappig om een beetje verwarring te zaaien, en het draait uiteindelijk toch om de non-verbale communicatie. Check hier maar bijvoorbeeld in Letland:

TIP: 4 Tips om vrouwen te versieren op straat en een verpletterende indruk te maken

Poolse Vrouwen Versieren Op Vakantie In Krakau

Met Catherina had ik een gaaf avontuur. Helaas vertrok ze een paar dagen later alweer naar Krakau. Ik was nog nooit in Polen geweest en ik was erg nieuwsgierig naar de cultuur, het prijsverschil en de vrouwen. Maar vooral de vrouwen, en het uitgaan. Volgens haar is Krakau de #1 party stad in Polen, na uitvoerig online research ben ik er nog steeds niet uit: de mening zijn erg verdeeld tussen Warschau en Krakau.

Anyway, ik besloot gewoon naar Krakau te vliegen. Niet voor Catherina, die reis-addict zat alweer in Italië.

De eerste avond ging ik uit in Opium Music Club (alweer een Opium club ja, puur toeval). Een vette club, goede mix tussen locals en toeristen. Ik was het meest geïnteresseerd in de Poolse vrouwen versieren. Met mijn Poolse zinnetjes vang ik hun avond. Gooi dit maar in de translate machine:

Ik hou van je.

Ik wil je vriend zijn (die is moeilijk).

You. Girlfriend. (in het nederlands krijg je de verkeerde vertaling bij ‘vriendin’)

Ik kan goed zoenen.

Natuurlijk zeg je dat in jouw retarded-Pools en de helft van de tijd kijken ze je vreemd aan.

Maar je doet een poging en het is grappig.

Je komt weg met meer extreme zinnen omdat je het met een glimlach en zelfspot doet.

Waar Je Op Moet Letten Als Je Een Poolse Vrouw Versiert

TIP: Uitmaken met vriendin: 5 must-have tips om je relatie te beƫindigen

Een paar dingen zijn wel anders. One night stands vond ik minder gemakkelijk dan in andere Europese landen. We plannen om nog eens een Summer Bootcamp te geven in Krakau of Warschau en dan ga ik het nog eens testen, maar het ging iets trager dan gemiddeld. Je moet een een vrouw laten zien dat je echt om haar geeft. One night stands zitte minder in hun cultuur.

Toen ik liet merken dat ik nog terug zou komen naar Polen en dat ik ze ook graag in Nederland zou willen zien, verzachtte de vrouwen en was het gemakkelijker met ze naar bed te gaan. Eén Poolse vrouw die ik versierd heb is recent ook drie dagen langs gekomen in Nederland. Nu denk je misschien dat zij langskomt omdat zij arm is en ik rijk. Maar ik verdien gemiddeld en zij was van een zeer rijke familie daar, ze had op haar 20e al een appartement in het centrum van Krakau vlakbij de Opium Music Club…

Iets anders waar je op moet letten is dat jij je echt opsteld als een heer. Ja je leest het, geen Nederlandse emancipatie shit. Niks sam-sam gaan op de rekening, jij betaald en daarmee uit. Een kado’tje word ook iets sneller gewaardeerd maar doe dat de eerste 3 dates maar niet hoor. Deuren openhouden en een stoel aanschuiven zijn dingen waar je punten op vangt en die punten wil je meepakken.

Vallen Poolse Vrouwen Op Je Geld?

Tja dat blijft een goede vraag. Mijn antwoord is: niet per sé. Zoals ik zei: ik versierde een vrouw die juist veel rijker was dan mij. Het ging om de klik. Ik denk dat veel vrouwen niets met je willen als ze jou niet leuk vinden om wie je bent. Maar laten we eerlijk zijn, als ze een veel betere toekomst perspectief krijgt door met jou te vozen, dan maakt dat jou toch aantrekkelijker?

Dat is logisch en kun je een Poolse vrouw niet verwijten. Het maakt jou oprecht aantrekkelijker voor haar. Als je bang bent dat ze valt voor je geld doe dit dan eens: zeg dat je vette schulden hebt en dat je vakantie word betaald door je ouders. Als ze nog steeds op vervolg date wilt, dan heb je je antwoord

Blijf op de hoogte van onze versier trainingen in Polen en andere landen in oost en zuid Europa door je in te schrijven onderaan deze pagina.

Je bro,
Daan de Ram

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Beste 15 Tips om Onweerstaanbaar Voor Vrouwen te Worden
37 Flirtsignalen van Vrouwen Herkennen: Met 30+ Voorbeelden
Mijn Vriendin Heeft Het Uitgemaakt: 10 Bekrachtende Tips
Lat Relatie: 7 Grootste fouten + 12 Tips voor de perfecte lat relatie

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Gerelateerde artikelen

HIDE

Cursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties

Tongzoenen

Tongzoenen als een Pro in 5 stappen + 9 Heerlijke tongzoen-tips

HIDE

Hoe Praat Je met een Vrouw: In 7 Tips Soepele Gesprekken (+zinnen)

HIDE

10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

HIDE

17 Tips: Gesprek Beginnen (Netwerken / Date / WhatsApp)

HIDE

10 krachtige tips die onmiddellijk je zelfvertrouwen vergroten

Check deze funny en leerzame video's

Samen in bed

Interview met haar in bed: Hoe ze het vond om versierd te worden...

Drie slechtste openingszinnen ooit

Hoe je de 3 slechtste openingszinnen ooit toch laat werken!

HIDE

ChickChat #3: Hoe was je eerste zoen?

Reacties

Bert
altijd fijn
Reageer op deze reactie
Jamie D,
Vrouwen in Polen haham je moet naar Krakau gaan in september, super veel studentes, anders is Posnan en Krakau top voor pickup in Polen
Reageer op deze reactie
Kenneth
Leuke info dank
Reageer op deze reactie
leker09876
zoek een jonge poolse vrouw hier in nederland
Reageer op deze reactie
-
Weet je dat abortus strafbaar is in Polen, en binnenkort misschien ook de morning after pil?
Denk je na over de gevolgen van je gedrag voor een ander?
Reageer op deze reactie
David L. Ollis
Jaren een poolse vriendin gehad, beter in bed bestaat niet geloof me
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieTraining kalender

27 Nov

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
18 Dec

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
22 Jan

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol
26 Feb

Attraction Bootcamp

Amsterdam Beschikbaar

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)