Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / Poolse vrouwen versieren

Poolse vrouwen versieren

02 Mar 2015, door Daan in Vrouwen versieren

Poolse vrouwen versieren

Poolse Vrouwen Versieren – Hoe en waar?

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Barcelona, stad van de zon is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om een Poolse vrouw te versieren. Maar daar overkwam het me in de Opium, een van de gave strandclubs die het strand daar telt.

Dit was mijn eerste ervaring met een Poolse vrouw versieren, en niet de laatste. Wat ik leerde is dat Poolse vrouwen een fantastische mix zijn van traditioneel en avontuurlijk. Ze zijn iets minder geëmancipeerd zoals hier in Nederland, maar ze zijn alles behalve saaie keukendames.

Mijn eerste mega dating tip voor een Poolse vrouw versieren is dan ook wat ik leerde van Catherina:

Poolse woordjes.

De paar domme Poolse zinnetjes die ik leerde van Catherina hebben mijn succesgehalte verdrievoudigt met andere Poolse dames die ik later versierde.

Pro-Tip: op google translate kun je een zin invoeren en dan kun je de Poolse vertaling niet alleen lezen, je kan hem ook horen, check it out.

TIP: 3 Bewezen tips om zelfverzekerder te praten

Wat ik voornamelijk in nachtclubs wel eens doe is Nederlands tegen de buitenlandse vrouwen spreken.

Het is gewoon heel grappig om een beetje verwarring te zaaien, en het draait uiteindelijk toch om de non-verbale communicatie. Check hier maar bijvoorbeeld in Letland:

Poolse Vrouwen Versieren Op Vakantie In Krakau

Met Catherina had ik een gaaf avontuur. Helaas vertrok ze een paar dagen later alweer naar Krakau. Ik was nog nooit in Polen geweest en ik was erg nieuwsgierig naar de cultuur, het prijsverschil en de vrouwen. Maar vooral de vrouwen, en het uitgaan. Volgens haar is Krakau de #1 party stad in Polen, na uitvoerig online research ben ik er nog steeds niet uit: de mening zijn erg verdeeld tussen Warschau en Krakau.

Anyway, ik besloot gewoon naar Krakau te vliegen. Niet voor Catherina, die reis-addict zat alweer in Italië.

De eerste avond ging ik uit in Opium Music Club (alweer een Opium club ja, puur toeval). Een vette club, goede mix tussen locals en toeristen. Ik was het meest geïnteresseerd in de Poolse vrouwen versieren. Met mijn Poolse zinnetjes vang ik hun avond. Gooi dit maar in de translate machine:

Ik hou van je.

Ik wil je vriend zijn (die is moeilijk).

You. Girlfriend. (in het nederlands krijg je de verkeerde vertaling bij ‘vriendin’)

Ik kan goed zoenen.

TIP: Humor: vrouwen versieren via hun lachspieren

Natuurlijk zeg je dat in jouw retarded-Pools en de helft van de tijd kijken ze je vreemd aan.

Maar je doet een poging en het is grappig.

Je komt weg met meer extreme zinnen omdat je het met een glimlach en zelfspot doet.

Waar Je Op Moet Letten Als Je Een Poolse Vrouw Versiert

Een paar dingen zijn wel anders. One night stands vond ik minder gemakkelijk dan in andere Europese landen. We plannen om nog eens een Summer Bootcamp te geven in Krakau of Warschau en dan ga ik het nog eens testen, maar het ging iets trager dan gemiddeld. Je moet een een vrouw laten zien dat je echt om haar geeft. One night stands zitte minder in hun cultuur.

Toen ik liet merken dat ik nog terug zou komen naar Polen en dat ik ze ook graag in Nederland zou willen zien, verzachtte de vrouwen en was het gemakkelijker met ze naar bed te gaan. Eén Poolse vrouw die ik versierd heb is recent ook drie dagen langs gekomen in Nederland. Nu denk je misschien dat zij langskomt omdat zij arm is en ik rijk. Maar ik verdien gemiddeld en zij was van een zeer rijke familie daar, ze had op haar 20e al een appartement in het centrum van Krakau vlakbij de Opium Music Club…

Iets anders waar je op moet letten is dat jij je echt opsteld als een heer. Ja je leest het, geen Nederlandse emancipatie shit. Niks sam-sam gaan op de rekening, jij betaald en daarmee uit. Een kado’tje word ook iets sneller gewaardeerd maar doe dat de eerste 3 dates maar niet hoor. Deuren openhouden en een stoel aanschuiven zijn dingen waar je punten op vangt en die punten wil je meepakken.

Vallen Poolse Vrouwen Op Je Geld?

Tja dat blijft een goede vraag. Mijn antwoord is: niet per sé. Zoals ik zei: ik versierde een vrouw die juist veel rijker was dan mij. Het ging om de klik. Ik denk dat veel vrouwen niets met je willen als ze jou niet leuk vinden om wie je bent. Maar laten we eerlijk zijn, als ze een veel betere toekomst perspectief krijgt door met jou te vozen, dan maakt dat jou toch aantrekkelijker?

Dat is logisch en kun je een Poolse vrouw niet verwijten. Het maakt jou oprecht aantrekkelijker voor haar. Als je bang bent dat ze valt voor je geld doe dit dan eens: zeg dat je vette schulden hebt en dat je vakantie word betaald door je ouders. Als ze nog steeds op vervolg date wilt, dan heb je je antwoord

Blijf op de hoogte van onze versier trainingen in Polen en andere landen in oost en zuid Europa door je in te schrijven onderaan deze pagina.

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Anna
Ik maak dit getuigenis op het internet omdat ik maakte een gelofte om mezelf en Doctor Atete dat ik de wereld zal vertellen over zijn prachtige ban. Doctor Atete heeft mijn scheur met zijn ban weggevaagd, heeft hij me gelukkig weer door te helpen me mijn man terug met zijn ban na 17 jaar van uiteenvallen gemaakt. Doctor Atete is echt een God op aarde door de Almachtige God gezonden om de mens soort te helpen. Mijn man liet me 17 jaar geleden, toen hij zag een mooie meisje en vertelde me dat hij houdt niet van mij meer en sindsdien heb ik al op zoek naar oplossing tot mijn beste vriend vertelde me hoe Doctor Atete hielp haar en zo veel mensen met zijn spell dus ik contact met hem vorige week maandag via e-mail en legde mijn problemen aan hem en hij vertelde me dat mijn man terug terug zal komen om me binnen 12 tot 16 uur bedelen op zijn knieën voor mij om hem te accepteren, nadat hij had eindigen de voorbereiding van de ban. Ik ben zo blij vandaag, want mijn man is terug naar mij, terug naar mij kwam hij woensdagavond net zoals Doctor Atete beloof me. Contact Doctor Atete voor hulp via e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com of website: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com of WhatsApp: +2348068784784 of bel hem: +2348068784784 of +2347056505954
Reageer op deze reactie
Sarah
Mijn leven werd verwoest toen mijn man stuurde me inpakken, na 13 jaar dat we samen zijn geweest. Ik was verloren en hulpeloos na het proberen zo veel manieren om mijn man me terug. Een dag op het werk, ik was verstrooid niet wetende dat mijn baas me riep, dus hij zat en vroeg me wat het was alles over ik vertelde hem en hij glimlachte en zei dat het was geen probleem. Ik heb nooit begrepen wat hij bedoelde met het was geen probleem om mijn man terug, zei hij dat hij een spreuk gebruikt om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem verliet voor een andere man, en nu zijn ze samen tot datum en in eerste instantie was ik geschokt gehoor zoiets van mijn baas. Hij gaf me een e-mailadres van de profeet abuvia die hem hielp zijn vrouw terug, heb ik nooit geloofd dat dit zou werken, maar ik had geen keuze die in contact komen met de spreuken die ik gedaan te krijgen, en hij gevraagd voor mijn informatie en dat van mijn man in staat te stellen hem te werpen de ban en ik stuurde hem de details, maar na twee dagen, mijn moeder belde me dat mijn man kwam pleiten dat hij wil me terug, ik nooit geloofd, want het was net een droom en ik had om af te haasten om mijn moeders plaats en tot mijn grootste verbazing, mijn man was knielen voor me smeken om vergiffenis dat hij mij wil en het kind terug naar huis, toen gaf ik profeet abuvia een gesprek met betrekking tot plotselinge verandering van mijn man en hij maakte duidelijk voor mij dat mijn man mij zal houden tot het einde van de wereld, dat hij nooit meer zal verlaten voor een andere vrouw. Nu mij en mijn man is weer bij elkaar en is begonnen met het doen van leuke dingen die hij heeft niet eerder gedaan, hij maakt me blij en doen wat hij is te veronderstellen te doen als een man zonder gezeur. Kunt u als u hulp van welke aard dan ook nodig hebt, neem dan contact Prophet Abuvia voor hulp. Zijn emailis prophet.abuvia@gmail.com zijn website is prophetabuviasolutiontemple.webs.com
Reageer op deze reactie
Ann Wiggins
“LOVE, Happiness, Trust, is the key to LIFE”. That was the word from Dr happy when I consulted his powerful Love Spell. I married the wrong man; I realized that after Three years of our unfruitful marriage. Everything was going from Best to Worst in our life, no child, I got demoted from work after our marriage, my husband was sacked a year after. His application for new job in various offices was constantly declined even though he was qualified enough. I was made to take care of my family with the low income I earn get that wasn’t enough to pay our rent. We keep praying a seeking for help from some people, my friends laugh at me behind because I was advised not to get married yet.It was one Thursday night that my husband woke me up and told me that has thought enough about our crisis, he said that our crisis is not ordinary and it’s beyond our spiritual level. He suggested we should consult Dr happy from testimonies he showed me online about how he has been helping families. I was afraid, I don’t like evil or spell but I supported him to contact him if he can help us. We consulted him via happylovespell2@gmail.com and he replied positively after 20munites with congratulating email that he can help us but he will need our pure heart and trusts in his work if he will cast the spell on us and purify our life. We agreed to his terms. He cast the spell and told us to expect results within 5days. I waited for three days nothing happened, so I started having doubt and blaming my husband for emailing Dr happy. It was on the fifth day that my husband was called for an interview and he got a well-paying work, I was prompted to a higher position. I missed my period on the 5th day and it was confirmed that I am with a baby. Things have really changed for us for good and we now have our own house and cars. I will never forget what Dr happy told us “LOVE is the key to LIFE”, this word keep me going. People that laughed at us are coming close for help and I am delighted to welcome them because my family is now blessed. Dr happy is a savior and man that keep to his word even when I doubted his powers at the end of the spell. Thank to your Oracle for helping us via happylovespell2@gmail.com


I am from Usa, i want to use this medium to testify of how i got back my ex husband after divorce, i and my husband have been married for 4years with 2 kids, we have been a happy family. Last year his behaviour towards me and the kids changed, i suspected he was meeting another woman outside out marriage, any time i confronted him, he threatened to divorce me, i did all i could to make hings right but all to no avail until i saw a post on a "love and relationship forum" about a spell caster who helps people to cast spell on marriage and relationship issues, when i contacted this spell caster via email, he helped me cast a re-union spell and my husband changed and came apologising to me and the kids. Contact this great spell caster for your relationship or marriage issues via this email happylovespell2@gmail.com
Reageer op deze reactie
Claris
Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (2348068784784)
Reageer op deze reactie
leker09876
zoek een jonge poolse vrouw hier in nederland
Reageer op deze reactie

Weet je dat abortus strafbaar is in Polen, en binnenkort misschien ook de morning after pil?
Denk je na over de gevolgen van je gedrag voor een ander?
Reageer op deze reactie
David L. Ollis
Hi everyone
This is the most wonderful thing i have ever experience and i need to share this great testimony. About how i get my ex back after a breakup. I never believed it, because i never heard nor learn anything about it before. Hey guys my wife and I have been married for 15 years. For over five years I have been dealing with jealousy issues because of flirting and her having emotional type affairs with other men. I felt like my masculinity was in question and if I said the way she was acting bothered me, it seemed to make matters worse or I was accused of being controling. During this period I did state I wanted a divorce if the behavior was not going to end: texting men a night, leaving for the weekend without letting me know where she was going or not responding to messages. We do have a son and basically it's been him and I for the last year on the weekends. She disconnected completely from being a good wife and mother. In April she said she wanted a separation and I said no we need to get into marriage counseling. We did try that, but she was not very responsive and didn't give any effort. Afterward she was adamant about separation and divorce. I continued to say no and that we needed to save our family. She presented a separation agreement and I had to hire a lawyer. Because of the above behavior my lawyer suggested a private investigator. The investigator discovered my wife was having an affair with a close friend of the family who also is married with children. We know the extended families. I feel like I should tell this man's wife about what happened. This adultery has devastated me emotionally, I feel betrayed and I'm physically drained. I know my wife is passionate in terms of her sexuality, and I can't get the thought of them out of my head. It makes me question my own manhood, and I feel very inferior or that he must be a better lover or what ever. The problem is my wife pursued him. She would go to him and she lured him into this adultery. I felt this was coming for some time and could not stop it. She was not only lying to me but also to our son about what she was doing and where she was going. My family is important, my son loves her and as crazy as it sounds so do I. Can you respond with a course of action on how to proceed? I was still have a very huge place in my heart for her. so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Ahmed can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a spell for me. 28 hours later, my wife came to me and apologize for the wrongs she did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I, my son and my wife are living together happily again.. All thanks to Dr Ahmed. as it is a place to resolve marriage/relationship issues, do you want to be sure if your spouse is being faithful to you or Do you want your Ex to come back to you Contact.: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com or call/Whats-app: +2348160153829 save your crumbling home and change of grades its 100% safe. I suggest you contact him. He will not disappoint you. David L. Ollis, 43yrs, UK
Reageer op deze reactie
LISA
MY EX IS FINALLY BACK TO ME

I was so depressed when my ex left me for another woman. it made me felt like i was not relevant and my heart and love life was seriously destroyed. i could not concentrate in anything i was doing. i went online and searched for help but could not find any genuine spell caster until i went to Ocala Florida to visit my aunt to ease the depression and loneliness. when i got to Florida, i explained to my aunt who then felt pity for me and told me the secret she have not told anyone about the success in her marriage with her man. she then took me to the temple of powerful Dr. Ugo Wonders whom i met and explained my problems to. he promised to help me because of my aunt. i trusted his words and provided him with the materials needed to help me get my ex back and to my greatest surprise, after 48 hours of casting the spell, my Ex cam back on his knees begging for me to forgive him. i was shocked and surprised at the magic. we are happily married now and everything is working fine with us.I promised Dr. Ugo that i will never keep this a secret because he brought back my life and my world and that i will hare my testimony to the general public.
My advice goes to any one out there who is emotionally depressed or having any similar relationship problem, to contact Dr. Ugo wonders the ultimate spell caster via his direct email generalspelltemple@gmail.com or call his temple line on +1 386-336-9876 he is the best in Florida....
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
9 Feb. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
16 Mar. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Apr. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
25 May. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
3 Jul. '18 SummerBootcamp Barcelona
MEER INFO ›
7 Aug. '18 SummerBootcamp Warschau
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek