De beste seksstandjes om haar te laten klaarkomen

17 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

3 geweldige seksstandjes om haar een intens orgasme te bezorgen

Wil jij weten hoe je een vrouwen door penetratie het beste kan laten klaarkomen? Ik ga je tonen welke standjes ervoor zorgen dat jij haar - en jezelf - in de zevende hemel neukt.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Haar benen over je schouders

Zij ligt op haar rug, zoals bij de missionaris positie, maar haar benen plaats je over je schouders.

Deze positie laat je toe om haar heel diep te penetreren. Let wel op want het is mogelijk dat je te diep gaat zodat het pijn doet en het niet meer leuk is voor haar. Wees in het begin voorzichtig en zorg dat je langzaam naar binnen gaat. Begin dus ook niet meteen met hard stoten maar voer het op.

Als je merkt dat ze luider begint te kruinen of schreeuwt dat je dieper en harder moet - dan heb je de vrijgeleide om ze zo hard en diep te neuken als je kan, totdat je penis er langs haar keel weer uit komt.

Jij hebt de controle - het laat je toe om dominante seks te hebben terwijl je haar diep in de ogen kan kijken. Het is ideaal om wat stoute praat te gebruiken, je kan dit luid zeggen of van heel dichtbij in haar oor fluisteren.

Voor extra stimulatie, plaats je een kussen onderaan haar rug zodat haar kont van het bed komt, dit zorgt voor een net iets aangenamere penetratie hoek voor haar - lees: het zorgt ervoor dat ze schreeuwend zal klaarkomen.

Om nog net iets dominanter te zijn kan je je hand onder haar rug plaatsen en haar zo vastpakken. Dit vergt wel wat fysieke kracht en uithoudingsvermogen, en dat is precies waarom jij regelmatig wilt trainen.

2. Op z’n hondjes, maar dan anders

Het is zoals in het liedje van 2-Live Crew: “Face down, ass up” - gezicht naar beneden, kont omhoog. Je begint op z’n hondjes en vervolgens breng je haar gezicht naar het bed terwijl haar kont nog steeds in de lucht is.

Je kan ook een kussen plaatsen onder haar buik zodat ze hierop kan rusten. Als stelregel is het altijd beter als ze volledig relaxed is, zodat ze zich volledig kan laten gaan.

Met deze positie kan je haar binnen de korste keren hard laten klaarkomen - haar g-spot wordt volop geraakt, wat zelfs tot een spuit orgasme kan leiden.

Als je haar aan het neuken bent, klets haar dan af en toe op haar billen, duw haar bovenlichaam tegen het bed, gebruik stoute praat - denk aan dominant teksten als ‘je bent van mij!’ Ook leuk is als je haar bij haar heupen neemt en je met je lichaam stevig tegen haar billen aan kletst. In deze positie kan je haar goed hard hard nemen.

3. Op de stoel: zij bovenop

Jij gaat op de stoel zitten en maakt dat zij bovenop je komt zitten. Je neemt haar handen vast, of laat ze haar handen achter haar plaatsen, op de rand van de stoel.

De bedoeling is vooral dat zij enigszins achterover leunt, zodat zij optimaal gestimuleerd wordt.

Soms is het ook leuk om zelf niet al het werk te hoeven doen - in deze positie kan je haar wat de leiding geven en zeggen dat zij op jouw moet bewegen. Jij geeft de controle over aan haar, waarmee je aangeeft dat jij eigenlijk de controle hebt, en die tijdelijk uit handen geeft - dit is een belangrijk detail.

Ook in deze positie is het ook goed als je haar opgeilt met dirty talk, hierdoor zal ze meer opgewonden raken en harder op en neer gaan bewegen.

Het is niet dat jij in deze positie niets kan doen... jij kunt ook stoten door je bekken naar boven te bewegen - dat zorgt voor extra variatie.

Met elk van deze drie standjes kun je haar laten klaarkomen. Je hebt wel enig uithoudingsvermogen nodig, daarom is het belangrijk dat je regelmatig in de gym bent om te oefenen. De leukste vorm van training die er is!

Veel plezier ermee en succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVrouwenlogica: 9 Tips ontrafelen flirten met vrouwen
PijlAppen na een Date: Wat & Wanneer? 8 Tips + Voorbeelden
PijlVerliefd of One-itis? Het verschil + 8 Tips voor controle
PijlBeste 9 Tips om Oudere Vrouwen & MILF's te Versieren

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

maik
hey ik schrijf dit omdat ik het alle drie heb geprobeerd.
en het lukte alle drie ze vond het super
renevantiggelen
persoonlyk op de stoel laat myn vrouw het werk doen vooral de bewegingen het ritme en tempo vinden dit samen super
niet neuker
dikke lul

wat een gelul
Stephan
Nummer twee is top, mijn vrouw vind het heerlijk om zo langdurig geneukt te worden, billen rood spanken en als ik ook aan haar haren trek komt ze meerdere keren spuitend klaar.
daddy
mijn hoer vond dit super maar de derde vond ik stom een bitch de leidig geven dat is absurd
sensa
we hebben jalla

Plaats een Reactie