Dirty talk - 5 dating tips om vrouwen seksueel op te winden met je stem

02 Aug 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Hoe je vriendin seksueel te stimuleren met je stem

De meeste mannen die ik tegenkom in dit vak zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ze geloven dat persoonlijke groei mogelijk is en ze nemen actie. Als ze eenmaal ontdekken dat het leven leuker wordt wanneer je jezelf ontwikkeld dan raken ze verslaafd – in de positieve zin. Zo ook als het op seks aankomt.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Tuurlijk ben jij een goede minnaar. En tuurlijk genieten jij en de vrouw al wanneer jullie seks hebben. Maar hoe zou het zijn als je haar over het randje duwt van extatisch genot? Als je jezelf overtreft en jullie samen meer genieten van de sex dan ooit tevoren? Dat is waar deze ‘gids voor geile praat’ over gaat.

De kracht van mentale seksuele stimulatie

Je hebt vast wel eens de opmerking gehoord ‘Mentale stimulatie is net zo belangrijk als fysieke stimulatie voor een vrouw’. Daarmee wordt bedoelt dat je ze plaagt en met mentaal met ze speelt (met opwindende praat) zodat ze kunnen fantaseren over wat je allemaal met ze gaat doen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Je kunt ook de mogelijkheden van je telefoon gebruiken voor deze conversaties, om zo te laten merken dat je aan elkaar denkt. Als je dit op de juiste manier doet dan zal ze niet alleen sneller een orgasme krijgen maar ze zal je ook achtervolgen voor meer seks tot in de late uurtjes … via facebook, whatsapp, hoe dan ook. Laat ik het zo zeggen, ze zal je heel dankbaar zijn.

Werkt ‘dirty talk’ op iedere vrouw?

Natuurlijk zal de ene vrouw meer ontvankelijk zijn voor suggestie dan de ander. Het is echter wel een teken dat ze jouw leiding volgt en zich overgeeft aan jou en jouw stem. Dat is een geweldig gevoel, zowel voor jou als voor haar. Het zou dus wel eens een selectiecriterium kunnen worden of je met iemand vaker seks wilt hebben, maar dat is geheel aan jou.

Het is in ieder geval zo dat vrouwen over het algemeen meer in hun gevoel leven dan mannen. Let maar eens op of jezelf wel eens geraakt wordt door bepaalde teksten. Bijvoorbeeld de –willekeurige- zin ‘mijn bloed kookt van woede’ zou je een lichamelijke sensatie kunnen geven. Misschien voel je iets wanneer je deze tekst leest of zegt. Als jij iets voelt ga er dan maar van uit dat de gemiddelde vrouw dit vijf keer sterker voelt.

5 gouden tips voor dirty talk

Dirty talk tip # 1. Het fundament

De emotionele beleving van een vrouw is meer te vergelijken met een dimmer dan een aan-uit schakelaar. Het laatste is van toepassing op (heel) veel mannen. Je dient daarom dus ook heel veel vertrouwen te hebben en haar te laten merken dat je geen enkele haast hebt. Soms kan het weken duren voordat je ermee kunt beginnen. Soms ook enkele uren. Je dient haar welzijn voorop te zetten. Jij leidt maar het gaat op haar tempo.

Dirty talk tip # 2: begin met vragen of een fantasie

Goede vragen zijn ‘Wat is iets waar je altijd al over gefantaseerd hebt qua seks maar nog nooit hebt geprobeerd?’ Andere bewoordingen zijn – wat is jouw meest opwindende fantasie? Of – waar geniet jij stiekem het meest van tijdens de seks?

Het is wel zo eerlijk om zelf jouw fantasieën eerst op tafel te gooien. Begin voorzichtig. Als je haar wilt vastbinden bijvoorbeeld is het beter dat op z’n manier dat zij zichzelf makkelijk kan losmaken. Het gaat om de suggestie, dat is het meest opwindende.

Dirty talk tip # 3: anker bepaalde woorden of uitspraken tijdens de seks

Als jullie seks hebben gehad kun je een aantal woorden - stoute praat of gewoon stopwoordjes - ankeren. Dit is een NLP term die aangeeft dat er een automatische koppeling gemaakt kan worden tussen bijvoorbeeld een woord en een gevoel. Deze woorden of stopwoordjes, uitgesproken op een bepaalde toon, kun je buiten de slaapkamer af en toe laten vallen.

Als je haar bijvoorbeeld aan het neuken bent bent kun je in haar oor fluisteren ‘Oh mijn hemel, wat voelt jouw kutje lekker..’ Of ‘Schatje, jij hebt echt de perfecte reet’, terwijl je er een pets op geeft. En ‘Wow, jouw borsten zijn zo mooi!’ terwijl je haar tepels zoent. Stoute complimenteuze praat wordt altijd goed ontvangen, dus zorg ervoor dat je haar af en toe zo’n cadeautje uitdeelt.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlCursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties
Pijl 15 Tips om Seksuele Aantrekkingskracht Direct te Creƫren
Pijl7 Beste Methodes om Vrouwen te Teasen + 11 Plaagzinnen
Pijl7 Must-Have Tips om je Non-Verbale Communicatie te Verbeteren

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie