Mijn Vrouw / Vriendin Heeft Nooit Zin:11 Slimme Tips die Haar Opwinden

18 Feb 2024, door datingcoach Daan de Ram in relatieproblemen
Vrouwen, let op!
Dit artikel is voor mannen. Ben je een vrouw? Bekijk dan eens dit artikel:
Man / vriend wil geen seks meer? 9 Tips om dat snel weer op te lossen

Heeft je vrouw nooit zin in seks? En weet je niet wat je moet doen?

In dit artikel krijg je mijn beste tips om haar enorm op te winden. Zodat zij veel meer zin heeft in een avontuurtje tussen de lakens.

Inhoud van dit artikel: Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Waarom heeft mijn partner geen zin?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom je partner geen of minder behoefte heeft aan seks. Dit zijn de meest voorkomende:

Mijn vrouw heeft nooit zin. Wat kan ik doen?

Omgaan met verschillen in seksueel verlangen kan uitdagend zijn. Tegelijkertijd is het iets wat in veel relaties voorkomt. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen om samen met je partner deze uitdaging te overwinnen:

 1. Bespreek het. Een open dialoog voeren is het belangrijkst van allemaal. Bespreek je gevoelens zonder vingers te wijzen. Het doel is om elkaar te begrijpen en een uitkomst te vinden, niet om elkaar de schuld te geven.
 2. Zoek naar onderliggende oorzaken. Libido wordt beïnvloed door tal van zaken. Denk aan stress, vermoeidheid, gezondheidsproblemen, medicatie, te weinig afstand van de kinderen, en ga zo maar verder.
 3. Elimineer irritatie. Soms worden koppels koud naar elkaar als er sprake is van onuitgesproken frustratie. Vaak zijn we hiervan niet eens op de hoogte, maar handelen we er onbewust wel naar. Vraag je partner op welke manieren je haar de afgelopen tijd hebt teleurgesteld en wat je voor haar kan doen.
 4. Raak elkaar meer aan. Seks is slechts één aspect van fysieke intimiteit. Het verkennen van andere vormen van intimiteit, zoals knuffelen, handjes vasthouden, of massages, kan ook leuk zijn en de band versterken.
 5. Heb geduld. Zin bij je vrouw opwekken zal niet van de ene op de andere dag gaan. Het is een proces. Wat betekent dat het tijd, inzet en begrip van jullie beiden zal kosten.
 6. Zoek professionele hulp. Een specialist, zoals een seksuoloog of relatietherapeut, kan jullie goed assisteren bij het herkennen van de onderliggende problemen en de communicatie te verbeteren.

1. Bespreek het

Dit is de belangrijkste verandering om door te voeren als je vrouw nooit zin heeft:

Heb open communicatie.

Dit is cruciaal in elke relatie, zeker wanneer er verschillen zijn in seksueel verlangen.

Natuurlijk wil je dit wel goed aanpakken. Seks is een onderwerp wat ons heel persoonlijk raakt en daarom subtiel moet worden besproken.

Ik wil dat je een gesprek voert waar jullie je beiden veilig voelen om jullie gevoelens, verlangens, en zorgen vrijuit te delen. Zonder angst voor oordeel of afwijzing.

Om te voorkomen dat jij je vrouw of vriendin een hoekje indrijft, wil ik dat je gebruik maakt van zinnen zoals, “Ik voel me…” of “Ik zou graag willen…”

Zo spreek je vanuit je eigen perspectief, in plaats van dat je stelt dat het de objectieve waarheid is.

Je kan bijvoorbeeld zeggen: “Als we zo weinig seks hebben dan voel ik me ongewenst en afgewezen. Dat doet me eigenlijk best pijn. Begrijp je dat?”

“Ik zou graag willen dat we vaker seks met elkaar hadden. Niet alleen omdat ik het lekker vind, maar omdat het voor mij ook een manier is om geliefd te voelen.”

Spreek uit wat je voelt, zonder gemeen te zijn en je partner iets te verwijten.

2. Neem haar gevoelens serieus

Als een vrouw geen seks met je wil, komt het omdat ze het ‘niet voelt’. Het is niet een kwestie van logica.

Probeer haar daarom niet te overtuigen om seks met je te hebben.

Toch worden veel mannen door logica geveld. Ook als hun vrouw nooit zin heeft. Zulke mannen gebruiken afschuwelijke argumenten als:

Jouw vrouw of vriendin heeft hier geen boodschap aan. Je focust je immers op het symptoom.

Maar die heeft niets te maken met de achterliggende reden waarom ze geen zin heeft. De oorzaak ligt namelijk heel ergens anders.

Wellicht is het werkstress, gezondheidsproblemen, bezorgdheid om de kinderen, twijfel over haar levenskeuzes, en noem het maar op.

Neem de tijd om te achterhalen wat de wortels van het probleem zijn. Hoe lang speelt het al? En wat is er allemaal in die periode gebeurd dat ze minder zin heeft?

Probeer haar zo goed mogelijk te begrijpen. Door samen te werken en steun te bieden is de kans groot dat jullie het verschil in seksueel verlangen kunnen overwinnen.

3. Vraag jezelf af wat je beter kunt doen

Soms ligt het probleem bij jezelf. Stel jezelf daarom deze moeilijke, maar noodzakelijke vragen:

Door jezelf deze vragen te stellen kijk je eigenlijk naar jezelf als een relatiecoach. Voor meer tips, lees het volgende artikel:

4. Check of ze tevreden is met de frequentie

Soms komt het voor dat ze tevreden is met jullie seksleven. Ze krijgt wat ze wil, wanneer ze wil. Dus heeft ze geen behoefte aan meer.

Of misschien toch wel?

Je partner is immers je teamgenootje. En als het goed is, wil zij jou zo gelukkig mogelijk maken. Komt zij erachter dat jij niet helemaal aan je trekken komt, dan is de kans groot dat ze je daarbij wil helpen.

Daarom wil je je wens om meer intimiteit te ervaren uitspreken. Zo kunnen jullie beiden elkaar tegemoet komen aan elkaars behoeften.

Misschien zou ze het hartstikke leuk vinden om je vaker te plezieren met haar handen of mond, mits jij haar weer op een andere manier kan tegemoetkomen.

Relaties draaien om het zoeken naar compromissen. Help elkaar daarbij.

5. Vraag haar waar ze over fantaseert

Stel haar deze vraag nadat jullie seks hebben gehad. En als dat nooit meer voorkomt, als jullie een intiem moment samen hebben

Waar fantaseer je over? Wat wil je nog eens proberen?

Deze vragen helpen om te ontdekken waar je vrouw behoefte aan heeft. Laat haar praten en stel slimme vragen om te achterhalen wat haar opwindt (en wat niet.)

Als ze lekker op stoom is en heeft gepraat over haar fantasieën, kun je haar vragen wat jij beter (of vaker) kunt doen.

In de meeste gevallen krijg je nu een eerlijk antwoord waar je veel mee kunt. Gecombineerd met waar ze over fantaseert, heb je vrij veel om jullie seksleven een boost te geven.

6. Gebruik FLOW om haar op te winden

Mijn FLOW-methode helpt mannen om vrouwen te begrijpen en te verleiden.

Je leert over fun, leiderschap, het opwekken van emoties en waardebesef (zelfvertrouwen.)

Dit zijn de vier eigenschappen waar iedere vrouw het warm van krijgt. En FLOW leert je hoe je deze op een aantrekkelijke manier aan haar presenteert.

Begin hieronder gelijk met het kijken van de minicursus:

Download hier de FLOW Methode gratis

7. Geef haar het voorspel van haar dromen

Weet je wat het allerbelangrijkste is aan een vrijpartij?

Het voorspel. Waarschijnlijk wist je dat al, maar ik durf te wedden dat je dit nog niet weet:

Het voorspel begint het moment nadat jullie afgelopen vrijpartij voorbij is.

En dan heb ik het niet eens over dineren bij kaarslicht of haar een sensuele massage geven.

Ik heb het over MOEITE doen.

Vrouwen raken opgewonden als ze begeerd worden door een leuke man. En ze wil het liefst het kat en muisspel ervaren zoals toen jullie nog aan het daten waren.

Maar als we in een relatie zitten, dan komt over het algemeen de sleur erin. We willen niet meer werken voor een spannend avondje onder de dekens.

Maar dit is juist wat je wel wil doen.

Wil je vaker seks met je vriendin? Zorg dan dat ze zich mooi en geliefd voelt.

Schrijf haar kleine attente briefjes. Neem haar elke week op date. En sla haar speels op haar bips als ze voorover leunt.

Dit alles zorgt dat ze zich voelt als een aantrekkelijke vrouw. En zo wakker je weer haar libido aan.

Wil je meer sekstips voor in de slaapkamer? Check dan het boek De SeksGod Methode van Arnoud van Veen. Dit boek is een enorme aanrader als het gaat om sekstips voor mannen.

En het interessante van dit boek is dat Arnoud nauwelijks praat over penetratie. Nee. Nagenoeg het halve boek gaat over voorspel.

8. Breng variatie aan

Afgezien van het feit dat de meeste mannen geen verstand hebben van vrouwen bevredigen, is er nog een andere reden waarom een vrouw plots geen zin meer kan hebben in seks:

Als je iedere keer hetzelfde doet, is het saai voor een vrouw. Zorg voor veel variatie zodat ze niet weet wat ze kan verwachten.

Beperk je niet tot steeds dezelfde, oersaaie seksroutine. Variatie aanbrengen kan heel gemakkelijk.

Wil je nog veel meer variatie aanbrengen? Overweeg dan een open relatie:

9. Spreek af wanneer jullie seks hebben

Hebben jullie het erg druk? En is er daardoor weinig ruimte voor seks?

Zet het in jullie agenda. Dan leef je er samen naartoe.

In de aanloop kun je spannende berichtjes sturen en haar stukje bij beetje opwarmen.

Het idee van een wip op een vast tijdstip (hé, dat rijmt) klinkt misschien apart en zelfs wat humoristisch…

… maar het zou zomaar eens een oplossing kunnen zijn als je vrouw nooit zin heeft.

Dit onderzoek legt uit dat beide partners eerder neigen om met elkaar naar bed te gaan als daar een afspraak over is gemaakt. In plaats van iedere avond hulpeloze pogingen doen om met haar te seksen, kan je in plaats daarvan proberen de seks op een vast tijdstip in te plannen.

10. Werk aan relatieproblemen

Heeft je vrouw nooit zin omdat het niet goed gaat tussen jullie?

Staan er relatieproblemen tussen jullie in? Los deze op en je zult zien dat je vrouw er weer plezier in heeft.

Grotere, overkoepelende relatieproblemen kunnen een oorzaak zijn voor verminderde sekslust. In zo’n geval kan je nog zoveel proberen om beter te worden tussen de laken, maar het zal je niet helpen.

Door het coachen van zowel mannen als vrouwen is mij duidelijk geworden dat seksproblemen diepgeworteld kunnen zitten in onopgeloste relatie issues of andere uitdagingen.

Bijvoorbeeld:

Lees in dit artikel wat je eraan kunt doen:

11. Versier haar met het geheim van de seksueel aantrekkelijke man

Ook in een relatie blijf je haar versieren.

Doe je dit iedere dag, dan zul je zien dat je vrouw zo weer zin heeft.

Maar hoe pak je dat precies aan, een vrouw versieren in een relatie?

In mijn Tansformatiepakket onthul ik het geheim van de seksueel aantrekkelijke man. Als je dit geheim toepast, zul je zien dat ze helemaal opbloeit.

Klik op de knop hieronder om gelijk te beginnen met lezen.

Je bro,
Daan de Ram

 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan
PijlZe Negeert Me Opeens: 8 Redenen + Hoe je het NU oplost
Pijl10 Afknappers bij vrouwen: Waar vrouwen hard op afknappen
Pijl9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

vrouwverslinder
Dit artikel lijkt alsof het door een 3 jarige is geschreven. Alsof je een verslag met minimaal 1000 woorden moest schrijven maar het aantal woorden van de lijst is maar 20. Plus sommige 'tips' zijn niet eens tips.

Plaats een Reactie