Singles ontmoeten met deze flirttips

22 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Singles ontmoeten zonder moeite met deze praktische flirttips

Singles ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen is makkelijker dan je denkt. Het is enige dat je hoeft te doen is naar de juiste plekken te gaan en je daar sociaal gedragen. Nu klinkt dat wat korter door de bocht dat je waarschijnlijk had gehoopt, dus ik zal het wat voor je uitwerken. Allereerst de plekken waar je de grootste kans loopt andere leuke singles te ontmoeten. Daarna geef ik je de flirttips: makkelijk gezegd, hoe doe (of ben) je sociaal als je dat niet gewend bent? Ik vertel het je allemaal.

Ik ben zelf datingcoach, dus je zou verwachten dat ik de meeste nieuwe mensen leer kennen als ik uitga en vrouwen versier. Nu is het zo dat dat ook gebeurt, ook wanneer ik coach. Maar het is niet zo dat ik daar de meeste nieuwe mensen leer kennen. Die kom ik tegen tijdens twee andere type activiteiten, en wel twee in het bijzonder. Allereerst via trainingen en workshops. Eén van mijn passies, als je het nog niet wist, is persoonlijke ontwikkeling.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ik vind groei geweldig en stilstaan helemaal niks. Het ligt dus ook voor de hand dat de mensen die ik ook leuk vind daar net zo over denken. Heel regelmatig ga ik weer ergens naar toe. Dat kan zelfs een kookcursus zijn, of wat dan ook dat me op dat moment bezig houdt. Zelf heb ik nogal rare hobbies, die niet altijd even mainstream zijn. Maar in Amsterdam waar ik woon ik gelukkig veel te vinden. Zo is een nieuwe hobby die ik overweeg 'bushcraften' – de bushbush ingaan en overleven met wat je tegenkomt of vangt.

Nog meer manieren om singles te ontmoeten

Om het lekker praktisch te maken, denk aan: een taalcursus, een cursus fotografie, salsadansen  of crossfitten (de sociale variant van de fitnesschool). Ben je muzikaal, doe daar iets mee: ga op een koor, sluit je aan bij een bandje of beter nog: begin er zelf één. Waarom is dat beter? Waarom is het beter om een kookclubje op te richten (met andere singles uiteraard), dan je er bij een bestaand clubje (waar op zich ook niks mee is) aan te sluiten?

Dat komt doordat er voordelen zijn aan de organisator te zijn! Niet alleen heb je daarmee een hogere status binnen de groep (waar vrouwen erg gevoelig voor zijn; ja het is waar – ook vrouwen hebben hun triggers). Maar je hebt ook veel mogelijkheden om zaken naar je hand te zetten. Wie je uitnodigt, wie je even extra aandacht geeft, hoe de tafelschikking is etc. Bovendien is het ook dé manier om zelf voor zaken uitgenodigd te worden.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Anyway, hier nog een aantal tips voor leuke manieren om andere singles te ontmoeten. Mijn allereerste: ga eens stappen in een andere stad dan waar je normaal uitgaat. Ga bijvoorbeeld vrienden bezoeken die in een andere stad wonen om daar uit te gaan. Je kunt dit ook in georganiseerd verband door, door een singlesvakantie te boeken. Een waarschuwing is wel op zijn plaats. Er komt een bepaald type mensen af op dit activiteiten.

Wil je het iets drastischer aanpakken (drastische problemen – en als je het zo ervaart dan moedig ik je alleen maar aan om actie te ondernemen!; erkennen is altijd de eerste stap van de oplossing –  vragen om drastische maatregelen) dan kun je bijvoorbeeld veranderen van sportclub. Of verander van baan, bij voorkeur bij een bedrijf met een sociale sfeer – waar dus het type mensen werkt waar je ook graag privé mee om gaat.

De meest onderschatte en belachelijk simpele manier om singles te ontmoeten

Hier komt het stukje over flirttips aan bod, lieve lezers. Want het simpele maar tegelijk meest ware antwoord op de vraag waar kun je het beste singles ontmoeten, is: overal!! Hoe haal je het in je hoofd om wat dan ook je te laten tegenhouden om een leuk persoon te ontmoeten als je die toevallig ergens ziet. Of dat nu bij het postkantoor, de supermarkt of in de tram is. Veel mannen denken dat dit alleen maar 'mag' in een uitgaansgelegenheid.

Beste mannen, ik heb nieuws voor jullie. Vrouwen gaan niet per se uit om mannen te ontmoeten. Tuurlijk weten ze dat die kans erin zit, maar vrouwen gaan uit om te socializen – en dat betekent in eerste instantie met elkaar. Spreken ze geen enkele man die avond, dan is het voor veel vrouwen ook helemaal prima en een goede goed avond geweest. Vrouwen die echter overdag gewoon hun ding doen, vinden het zonder uitzondering bijzonder en vleiend als ze worden aangesproken!

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Je kunt dus leuke, mooie single vrouwen ontmoeten op alle plekken waar je normaal gesproken al naartoe gaat. Het enige dat je hoeft te doen is de volgende flirttips in gedachten te houden. Allereerst, zorg dat je de vrouw niet overrompelt. Ze is haar eigen ding aan het doen en zal even een paar seconden moeten wennen aan het idee dat iemand haar aanspreekt en met haar flirt. Ten tweede, leid in waarom je haar aanspreekt. Je zag haar staan, lopen of wat dan ook en moest even een praatje komen maken.

Ten derde, zie het als een compliment dat een leuke kerel als jij haar aanspreekt. Zie het ook zo, jij geeft haar een cadeautje. Je kunt haar ook letterlijk een complimentje maken. Bij complimenten, net als met cadeautjes – het is niet de bedoeling dat je er wat voor terug verwacht. Je geeft om te geven.

Verder, de vierde stap, is interesse tonen in haar: wat is ze aan het doen, wat vind ze van xyz (dat jij haar aanspreekt bijvoorbeeld).

Stap vijf, na een praatje (het hoeft niet lang te zijn), is dat je haar nummer vraagt. Vaak wordt onterecht gedacht dat één van twee wel haast zal hebben. Maar wie heeft nu geen tijd om even een vijf tot tien minuten met een onbekend iemand een praatje te maken? Langer dan een paar minuten zo'n gesprek namelijk niet te duren. Telefoonnummers zijn immers zo uitgewisseld om de ontmoeting op een ander tijdstip voort te zetten.

Mocht je moeite hebben om deze flirttips in de praktijk te brengen, overweeg dan een training. Het is de beste investering om het maximale uit je single leven te halen!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlMensen met sociale angst willen nog steeds nieuwe mensen ontmoeten
Pijl10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)
PijlIs Zij Verliefd Op Mij? Test Het Met 7 Signalen
Pijl30 Bindingsangst symptomen (Man / Vrouw) + Zo overwin je het

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie