Vind ze me leuk? De kracht van oogcontact

Leonardo

31 Dec 2013, door Leonardo in Flirttips
Leestijd: 4 minuten

Home / Blog / Flirttips / Vind ze me leuk

Weten wat ze echt van je wil

Ik ben nu een paar jaar heel actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister continue naar audiobooks wanneer ik ergens naar toe rijd. Sommige ebooks luister ik tientallen keren. Ik ben ook coach en ben help mannen om meer succes met vrouwen te hebben. Als coach push je jezelf ook continue, zodat je je studenten beter kunt coachen. Daar gaat deze blogpost over, maar niet op een manier zoals je misschien zult denken.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Afgelopen maanden was ik meer met mijn spirituele kant bezig. Toen ik hoorde dat Eckhart Tolle (auteur van The power of now, en Een nieuwe aarde) naar Rotterdam kwam zorgde ik dat erbij was. Een geweldig inspirerende ervaring. Na zijn seminar probeerde ik logischerwijs elke dag zo veel mogelijk in het nu te leven, gewoon omdat het heerlijk is om dat te doen.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Leven in het nu, wat is dat eigenlijk?

Ik probeerde alles zo veel mogelijk te ervaren door mijn zintuigen, en met name door mijn ogen. Geen interpretaties, niet te gedachten erover – kortom door niet te veel in mijn hoofd te zitten. Als je dat doet, lieve lezers, zul je ontdekken dat interacties een stuk interessanter worden. Als je volledig in het nu bent EN tegelijkertijd een interactie hebt met mensen gaan je dingen opvallen, die je daarvoor niet zag.

Door volledig in het nu te zijn terwijl ik in de ogen van de persoon tegenover me keek ..., begon ik te zien wat ze nou echt van me willen en waarom ze feitelijk met me om gaan. Ik kon de ‘agenda’ van mensen gaan zien. Dit geldt voor allerlei zakelijke interacties maar ook wanneer je aan het flirten bent.

TIP: Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken

Door me hiervan bewust te worden kon ik binnen enkele seconden zien of een vrouw met wie ik flirte me nu echt wilde of niet. Het is alsof je intuned op de frequentie van de andere persoon, waardoor je radiosignalen ontvangt wat haar intenties zijn. Het leven wordt hierdoor niet alleen een stuk leuker maar ook een stuk makkelijker als het aankomt op vrouwen versieren.

De geheimen die oogcontact prijsgeven

Ik coach nu een aantal jaar en wat ik vaak opmerk is dat als onze deelnemers aan het stappen zijn en met vrouwen spreken, dat ze op de een of andere manier niet bij de les zijn. Ze zijn wel in gesprek, er word gelachen en versierd, maar als je hun in ogen kijkt lijk het alsof ze niet volledig in de interactie durven te zijn. Het heeft er alles van weg dat niet in de ogen durven te kijken van de vrouw met wie ze aan het praten zijn.

Soms hoor ik deelnemers zeggen, 'Ik begrijp vrouwen niet, ik weet niet wat ze wil’, of ‘Ik wil meer resultaten.’ Vaak is mijn antwoord dan: 'Je zult moeten weten wat de vrouw die je versiert wil. En hoe kun je nou weten wat een vrouw wil, als je geeneens in haar ogen durft te kijken?’

De reden dat deelnemers dit punt missen komt doordat ze veels te veel bezig zijn met wat de volgende stap is die ze moeten zetten. Ze zijn veels te veel aan het nadenken wat ze moeten doen. En omdat ze teveel in hun hoofd zitten slaan ze de plank maar al te vaak mis.

Flirtsignalen oppikken door oogcontact

Veel deelnemers van onze trainingen hebben de subtiele signalen die vrouwen geven niet door. Ze zien niet wat de vrouw wil. En als je haar wilt versieren dan moet je dat allemaal aan kunnen voelen zodat je de leiding kunt nemen. Zodat je daar op in kan spelen.

TIP: 37 Flirtsignalen van Vrouwen Herkennen: Met 30+ Voorbeelden

Wat ik jou als lezer hiermee wil zeggen is dat je hier bewust van dien te worden en hier langzamerhand een gevoel voor ontwikkeld. Vrouwen versieren is nu eenmaal een dynamiek tussen twee personen.

Toen ik hier zelf bewust van werd, dat ik dit op de een of andere manier kon zien, had ik het idee dat ik een soort van zesde zintuig had gekregen. In eerste instantie schrok ik er een beetje van, omdat je dat voor het eerst ziet waarom mensen echt met je omgaan. In mijn geval is het zo dat mensen met me omgingen niet voor mij als persoon, maar voor het geld bijvoorbeeld.

Dus als je deze eigenschap bij jezelf ontwikkelt moet je bereid zijn om ook de negatieve kant van het verhaal te zien. Ik zie ontwikkeling echter altijd als iets positiefs. Ik kwam eerst de negatieve kant tegen dus dacht ik, ik ga dit ombuigen naar iets positiefs. Toen kwamen de parels. Ik begon dit ‘zesde zintuig’ te gebruiken bij het stappen en ontmoeten van vrouwen... en toen zag ik hoe krachtig dit is als je haar wilt versieren.

Vrouwen versieren door ze aan te kijken

Ik hoefde alleen maar een vrouw strak aan te kijken. Als ze terugkeek en we hadden enkele seconden oogcontact hadden wist ik wat ze wilde. Of ze mij wilde, of dat ze me alleen maar aankeek.

Ok, hoe werkt dit. Hoe kun ook jij zien wat een persoon echt van je wil? Hiervoor zijn twee zaken nodig. Ten eerste dat je volledig ‘aanwezig’ bent. Dit houdt in dat je zonder tussenkomst van je brein, zonder oordeel en interpretatie dus, naar iemand kijkt.

TIP: Hoe Vrouwen Mannen Testen: 5 Tests Waarop Ze Je Beproeft

Ten tweede is het nodig dat in beide ogen afzonderlijk kijkt. Het linkeroog is namelijk verbonden met de rechter hersenhelft, waar de emoties van een persoon huizen. Je linker hersenhelft is meer verbonden met je ratio. Pas toen ik in het rechteroog van iemand keek zag ik de ‘agenda’ van die persoon, waar hij of zij op uit is.

Oogcontact signalen van vrouwen

Als je goed let op de ogen van een persoon, en je oordeelvrij kijkt dan ga je dit ook ervaren. En als je een vrouw ziet die je leuk vindt wat je dan in haar ogen kunt zien is het volgende.

 1. Allereerst dat je haar aankijkt en je een zwak signaal voelt. Dit betekent dat ze geen interesse heeft, op dat moment in ieder geval.
 2.  Ten tweede dat je haar aankijkt en ze helemaal niet terugkijkt. Helemaal geen interesse. Vaak komt dat doordat ze al een vriendje heeft, of er überhaupt helemaal niet mee bezig is.
 3. Derde optie is dat je in haar ogen leest dat meer wil, en dat ze open staat voor jou.

Het enige dat je dan hoeft te doen is naar haar toe te lopen en jezelf voor te stellen. Jullie zitten al op dezelfde frequentie en kunnen heleboel fluff (oppervlakkigheden) overslaan. Je hoeft niet meer van alles te gaan doen om te zorgen dat ze je leuk vindt. Juist niet, daarmee verpest je het alleen maar. Je hoeft alleen maar daar te ZIJN (present, 100% aanwezig, in ‘het nu’ te zijn.

Afsluitend

Ik kan iedereen aanraden de boeken van Eckhart Tolle te lezen, met name ‘Een nieuwe aarde’. Audioboeken werken voor mij persoonlijk heel goed en er staan ook een aantal hele goede lezingen op Youtube. Dit is de basis: leren in het nu te zijn.

Daarnaast wanneer je flirt met een vrouw, kijk dan diep in haar linker- en vervolgens haar rechteroog. Probeer te lezen wat ze echt wilt zeggen, wat haar ‘frequentie’ / intenties zijn. Hoe meer je dit doet des te beter gevoel ga je hiervoor ontwikkelen.

Als je dit doet ben je een van de weinige mannen die veelal binnen 3 seconden kan zien wat een vrouw echt van je wil. Je succes met vrouwen zal niet alleen toenemen, je zult merken dat het nog leuker wordt.

Reacties en vragen welkom.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
Maakt uiterlijk uit bij vrouwen versieren: De waarheid
10 Redenen Waarom Je Eeuwig Vrijgezel Bent
127 Vragen om elkaar beter te leren kennen (Date & Relatie)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Gerelateerde artikelen

Non-verbale communicatie

7 Must-Have Tips om je Non-Verbale Communicatie te Verbeteren

HIDE

Date in Antwerpen: Top 10 Date Ideeën (+3 Tips)

HIDE

De 10 nieuwste en beste Tinder alternatieven voor 2018

HIDE

Verliefd op een Vriendin: Beste 10 Tips om Haar te Krijgen

HIDE

Versieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten

HIDE

Hoe Krijg Je Een Vrouw In De Stemming: 7 Beste Tips

Check deze funny en leerzame video's

HIDE

Hoe omgaan met kerels die je c-blocken

Trios regelen

Chicks vragen voor een trio, met 1 van mijn vriendinnen!

Zoenen in 6 stappen

Zoenen in 6 stappen

Reacties

Piet
Heb een collega die ik leuk vindt dus moet zeker extra oppassen..
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieTraining kalender

23 Oct

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol
27 Nov

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
18 Dec

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
22 Jan

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)