Vrouwen Versieren Met De Regel Van 4

10 May 2012, door datingcoach Daan de Ram in

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen aanspreken

Wanneer je vrouwen versiert en aanspreekt geldt de vier keer regel.  Wat is dat, de vier keer regel? Simpel: Blijf in totaal vier maal terugkomen of vier maal wederom aanspreken. Wat is de reden: leren om door te gaan, jezelf te pushen. Wat is het mooiste er aan? Het begint als een regel, later wordt het een gevoel. En uiteraard gaat het je enorm helpen!

Afgewezen worden, of toch niet?

Een mooie meid staat ergens in deze nachtelijke scène met twee van haar vriendinnen te praten. Je loopt naar haar toe.

Ze kijkt weg en in principe denk je dat je afgewezen bent.  Je loopt niet weg! Nogmaals aantikken of aanspreken:

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Wederom afgeschoten?

Nu is het toch wel mooi geweest? Nee!

Wat is je naam?

zover? Nog Interessante ongewone mensen leren kennen? (met de meest grote glimlach op je gezicht)

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Wat gebeurde hier zojuist? Het maakte jou niet uit! Je schudde het van je af, het had geen invloed op je. Je ging er gewoon voor… Je was niet bezig om iets te laten zien, je ego te laten strelen of goedkeuring te krijgen. Je deed gewoon je ding, omdat je dat een lekker gevoel geeft, en dat geeft kracht!

Iedere man kan haar potentiele vriend zijn!

Iedereen kan een partner hebben en dus ook een partner zijn! Onthoud dus dat ook jij een partner kan zijn. De zelfwaarde die aan deze stelling hangt is een groot deel van de sleutel tot meer succes met vrouwen. Je maakt je dit zelfbewustzijn eigen door het aannemen van de ‘4 keer regel’.

Dit is een hele belangrijke. Vrouwen vallen niet zo zeer op de man zelf, maar op de relatie met de man. Eerlijk is eerlijk, er goed uitzien heeft voordelen, maar dat alleen is niet genoeg. Het principe waar ik mij aan houd en waar jij je aan zou moeten houden: “Er is geen reden waarom je niet (goed) genoeg zou zijn voor een vrouw.”

Dit geeft je eigenlijk een vrijbrief om te doen wat je wilt, en zo wil ik ook dat je het ziet! Als jij het toelaat om met een gigantisch slechte openingszin een dame aan te spreken, prima. Er is namelijk geen reden dat je niet goed genoeg bent. Dit is ook wat de belangrijke ‘vier keer regel’ je leert.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Is een afwijzing wel een afwijzing?

Denk terug aan de eerste keren dat je een vrouw aansprak; "Uhm hallo daar. Hoe, uh, gaat het? Kom je hier vaker?" De meest foute openingszin ooit en je weet wat er hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren: laterssss!

Als je vaak op deze manier zou openen, dan wordt je vaak afgewimpeld. Je wordt goed in wat je vaak doet, dus in dit geval word je goed in afgewezen worden. Je traint jezelf om je weg te laten zetten door de vrouw in kwestie. Per definitie wordt iemand goed in iets wat hij of zij vaak doet.

Dit principe kan ook voor je werken. Als je ergens heen gaat en je weet dat je vier keer terug zal moeten om wederom haar aan te spreken, dan ga je vanzelf je best doen om zo min mogelijk keren terug te hoeven komen. Je probeert steeds iets anders, want als iets niet werkt weet je dat je de volgende keer weer terug moet.

Je krijgt dus een gigantisch arsenaal aan mogelijkheden en je leert door de tijd heen wat wel en niet werkt. Je leert jezelf dus steeds de beste opties te vinden. Hoe vaker je het doet, hoe beter je zult worden.

“Wat kan er eigenlijk gebeuren?”

Kijk eens wat er gebeurd als jij je laat transformeren door de vier keer regel? Probeer het uit en je zult zien dat het denken verandert. Van “Hopelijk wijst ze me niet meteen af” naar “Ok, poging 1, wat kan er eigenlijk gebeuren? Het zal wel, maximaal nog 3 te gaan. Kijken wat ik hier kan leren.”

De verandering van je gedachte is heel belangrijk omdat je dan niet meer bezig bent met de uitkomst (niet afgewezen worden) maar met het proces (poging 1, wat kan ik hier van leren?).  We moeten niet vergeten dat het hele verleidingsproces een bepaalde vorm van kunst en een vaardigheid is. En iedere vaardigheid kun je in principe leren.

Laat je transformeren door de vier keer regel

De vier keer regel helpt je met de volgende zaken

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlBeste 15 Tips om Onweerstaanbaar Voor Vrouwen te Worden
Pijl18 Datingtermen die je NU moet weten: Datingcoach onthult
PijlHinge review - De ultieme gids: Review van een datingcoach
PijlGetrouwde stellen scheiden 6x meer wanneer online ontmoet

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Maurice
Oh wow! dit ga ik proberen. Het is zeker 3x of 5x overkomen.

Plaats een Reactie