Vrouwen versieren lukt niet

01 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Je wilt vrouwen versieren maar het lukt je van geen kant. Waarschijnlijk snap je er de ballen van. Waar gaat het nou mis? Nou dan kan ik je gerust stellen, je bent op de goede plaats. Geloof me, als je het hier niet leert dan leer je het nergens ;)

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Er zijn vaak verschillende kern-problemen waarom je niet succesvol bent in het versieren van vrouwen. Om jou te helpen heb ik ze hieronder uitgezet in een aantal syndromen. Wanneer jij je herkent in één van deze profielen weet je gelijk waar je moet beginnen en maak je al een reuzenstap op weg naar succes met vrouwen!

Nice guy syndroom

Okee, dit is de absolute koploper als we het hebben over waarom het je niet lukt die vrouw in je grot te slepen. Acht van de tien deelnemers aan onze bootcamps zitten met dit probleem! Ze zijn van zichzelf gewoon ongelofelijk lief en aardig en denken dat als je maar vriendelijk en lief bent en ALLES voor haar doet dat ze je geweldig gaat vinden.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Helaas kerel, niks is minder waar. Dit is ongeveer het meest onaantrekkelijke gedrag wat een vrouw zich kan voorstellen. Ze denkt: “aah wat een aardige kerel” en je belandt regelrecht in de friend zone. Jij denkt dat je goed bezig bent, ze spreekt regelmatig met je af, tot het moment dat ze je begint te vertellen over die andere kerel die ze zo leuk vindt en jou om advies vraagt. WTF!

Een vrouw wil een man waar ze tegenop kan kijken. Een beetje een badboy die zij bekeert tot een prima gast. Dit betekent niet dat je een enorme klootzak moet zijn, maar wel dat je een uitdaging moet zijn. Ze moet het gevoel hebben dat ze niet zeker weet of ze je heeft.

Een quote van onze coach Daan luidt: “Je wil een vrouw elke emotie laten voelen behalve saaiheid”. Ra ra wat doe je als je de nice guy bent? Precies dat dus, haar saaiheid geven. Dat is waarom het vrouwen versieren niet lukt.

Ik noem het nice guy syndroom ook wel eens het Prins op het witte paard syndroom. Dankzij Disney (bastards!) hebben wij het idee dat als we die prins zijn dat onze prinses ons geweldig vindt. Niks is minder waar.

Aanspreekangst-syndroom

Ook wel “Ik ben te pussy om actie te ondernemen”-syndroom. Bijna alle deelnemers aan onze trainingen vertellen dat ze het eng vinden om vrouwen aan te spreken. Een diepe angst van binnen houdt ons tegen om zomaar op die vrouw af te stappen. Een enorme weerstand en angst om te falen.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Hierbij is het noodzakelijk om het volgende idee in je hoofd te veranderen: Falen is geen falen! Kijk, om succes te hebben hem je ervaring nodig, en om de juiste ervaring te krijgen moet je falen.

Actie ondernemen -> Falen -> Ervaring -> Succes

Elke keer dat jij je doel niet bereikt, wat jij falen noemt, leer je. En die leerervaringen heb je NODIG om ooit succesvol te kunnen zijn. In plaats van bij de pakken neer gaan zitten als je ‘faalt’, als jij denkt “vrouwen versieren lukt niet”, geef je zelf een schouderklopje. Je hebt actie ondernemen en je bent een stap dichter bij je doel gekomen!

Op een bootcamp is dat het eerste waar we korte metten mee maken. De deelnemers veranderen van verlegen kereltjes in aanspreekkanonnen ;)

Gespreksstof syndroom

Als laatste zijn er veel mensen die simpelweg vastlopen in wat ze moeten zeggen tegen een vrouw. Na een paar zinnen loopt het gesprek simpelweg dood. Vaak komt dit omdat ze automatisch in een soort vraag/antwoord interview komen over dingen als werk, hobbies, waar ze vandaan komt e.d.

De grap is, wat je zegt maakt helemaal niet uit! Of zij zich aangetrokken tot je voelt hangt voor 95% af van je nonverbale communicatie. Wat je verbaal zegt maakt totaal niet uit. En een hint, je praat tegen een vrouw, die zijn veel minder logisch dan mannen, dus het hoeft allemaal niet logisch te zijn wat je zegt. Spring van het ene in het andere. Begin spontaan over je knuffelbeer van vroeger of wanneer je opeens denkt aan een wintersport van jaren geleden, begin daar over.

Als jij het leuk vindt vindt zij het ook leuk. Ga daar vanuit.

Denk steeds: hoe kan ik haar emoties geven. Desnoods ga je een rapbattle met haar aan of steek je een monoloog af over lieveheersbeestjes. Alles is goed zolang jij ervan geniet en het haar emoties geeft.

Succes bro!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl28 Originele en Aantrekkelijke Date Idee├źn / Activiteiten in Utrecht
PijlOpnieuw Vertrouwen Opbouwen? Ontdek Deze 7 Belangrijke Tips
Pijl25 Tips Voor Eeuwig Gespreksstof (Date, WhatsApp, Tinder)
Pijl15 Vrouwen Geheimen: Vrouwen willen NIET dat jij dit weet

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie