Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / vrouwen versieren na scheiding

Terugkomen in het vrouwen versieren na een scheiding

12 Oct 2014, door Arnoud in Vrouwen versieren

Vrouwen versieren na een scheiding

Ben jij doodsbang dat je te oud bent en voor altijd alleen blijft?

Je hart is gebroken geweest en je bent op zoek om je leven terug op de rails te zetten en terug de datingwereld in te gaan. Als je gescheiden bent of uit een langdurige relatie komt, lijkt het op het eerste zicht niet makkelijk om de draad terug op te pikken en terug te gaan daten. Het is een intimiderende gedachte om terug met vrouwen te gaan praten.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Dat niet alleen. Doordat je je zo lang comfortabel gevoeld hebt met dezelfde vrouw is de kans groot dat je jezelf verliest in het tegenovergestelde geslacht.  De dating wereld kan confronterend zijn, maar dat betekent niet dat je als gescheiden man kansloos bent. Integendeel. Iedereen maakt vroeg of laat wel eens een break-up mee maar dit betekent niet dat je in een hoekje moet zitten wenen.

Je denkt waarschijnlijk bij jezelf: ‘Zij was perfect, ik zal nooit meer iemand zoals haar kunnen vinden’. Dat is nu net de bedoeling,  dus stop die nonsens en lees verder hoe je concreet je eerste transformatie maakt.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Opnieuw vrouwen versieren na een break-up of scheiding

De eerste fase die je na een scheiding meemaakt is de verdriet-fase. Veel mannen hebben zelfmedelijden met de situatie waarin ze nu in verwikkelt zitten. Soms voelen ze een intense woede naar vrouwen toe. Als je je terug in de datingwereld wilt begeven is dit de eerste attitude die je kwijt dient te raken. Niet alle vrouwen zijn kwaadaardige sletten die je hart zullen breken. Eerst moet je deze gevoelens aanvaarden en dan pas kan je verder gaan.

TIP: Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen

Vooraleer je jezelf voor de wolven gooit dien je eerst je sinterklaasbaard af te scheren. Ga daarom ook even naar de winkelstraat als je merkt dat je kleren afgewassen zijn door het teveel dragen. Gooi alles weg die je aan je vorige vrouw herinnert. Kijk nu naar jezelf in de spiegel. Als je tevreden bent met hoe je eruit ziet, dan ben je terug klaar voor de echte wereld. We verwelkomen je alvast in het datingparadijs.

Door een monogame relatie is de kans groot dat  je een 'schaarse mentaliteit' ontwikkelt hebt. Dit kan betekenen dat je praktisch geen vrouwen meer in je sociale cirkel hebt. Je zou in principe de herder moeten zijn waarin de kudde schapen dwarrelen rondom je. Je zal jezelf dus terug bij elkaar moeten rapen en op een sociale ontmoetingsplaats moeten begeven. 

Ga jezelf vooral niet isoleren want zo zal je nog dieper door de modder zakken. Het is tijd dat je je oude sociale cirkel terug gaat opzoeken, met oude vrienden terug een praatje gaat maken en VOORAL nieuwe vrienden gaat ontmoeten.
Breidt je cirkel uit!

Pro Tip: Informatie winnen is zilver. Maar actie nemen is goud. Om terug in het spel te komen heb ik iets heel tofs en waardevols voor je. Een transformatiepakket om direct actie te gaan nemen. Download hem nu gratis.

Back in de game van het flirten en versieren

Daar sta je dan in de discotheek met je ‘lucky’ flirtshirt, je fancy pants en je glitter schoentjes.  Je merkt al vlug dat dit niet voldoende is. Je zult niet de eerste zijn wiens zelfvertrouwen een serieuze deuk heeft gekregen. Niet getreurd, wat belangrijk is dat je begrijpt dat daar aan gewerkt kan worden. Dit is  duizenden mannen voor jou overkomen en je dient er gewoon weer geleidelijk aan in te groeien.

TIP: 10 Jaar Lang Werken Als Versiercoach: 10 Tips van Daan de Ram

Zie jezelf in een glazen appartement met heel veel verdiepingen die bestaan uit glazen plafonds. Het dak van het appartement is het punt waar je je beste zelf bent. Momenteel sta je terug op de gelijkvloers. Wat wij zullen gaan doen is je plafond stuk voor stuk breken zodat je naar de next level kan doorstijgen. Dit gebeurt niet zonder vallen en opstaan, waardoor er – eerlijk is  eerlijk – aardig wat doorzettingsvermogen mee gepaard gaat.

Eén van de moeilijkste stappen zal zijn om een gesprek aan te knopen met een vreemde vrouw. Een diepe angst kan naar boven komen als je er nog maar aan denkt om met een vrouw een gesprek aan te knopen. De meest voorkomende obstakels zijn:

 • Ik ben bang dat ze een vriendje heeft en dat hij mij wat zal aandoen;
 • Nog niet genoeg positieve ervaringen met op vreemde vrouwen af te stappen;
 • Bang zijn om afgewezen te worden.

Dit zou kunnen betekenen dat je je droomvrouw zomaar aan je laat voorbij gaan. Die mooie vrouw die je tegenkomt wandelt dan zomaar uit je leven, voor eeuwig.

Tip: Wil je 17 voorbeeldzinnen voor in je gesprekken? Die geef ik je hier gratis weg.

De kerel die je wilt zijn

Op mooie vrouwen afstappen zal je uit je comfort zone halen, maar deze korte pijn weegt niet op tegen de kans een langdurige relatie te scoren met een prachtige vrouw. Het is niet mogelijk om deze angst permanent te laten verdwijnen, maar als je vaak genoeg oefent en de technieken volgt die we je zullen meegeven is deze angst zo goed als onbestaand.

TIP: Te Lief/Aardig Tegen Vrouwen: 11 Harde Tips Voor Nice Guys

De meeste mannen zijn blij met het korte termijn comfort van de vrouwen niet te gaan benaderen en de lange termijn pijn van geen vriendin te hebben of geen seks. Wees deze kerel niet.

Het zit allemaal in de juiste gedachtegang, een spier die getraind moet worden. Wat is het beste en het slechtste dat je kan overkomen als je tegen haar praat? Het slechtste is dat ze je afwijst en het beste is dat je seks met haar hebt en dat ze je nieuwe vriendin wordt. Het negatieve weegt zeker niet op tegen het positieve.

Niemand geeft erom als een vrouw je afwijst. Er zal misschien eens kort gelachen worden maar na 1 minuut is iedereen dat terug vergeten. En vergeet niet, jij bent degene die actie neemt en dat kan niet van iedereen gezegd worden. De correcte gedachtegang die je moet hebben is de volgende:

“Ik ben een geweldige kerel die waarde creëert in de wereld. Ik geef er niet om als een vrouw me afwijst. Zij verliest mij en er zijn 3 biljoen andere vrouwen in de wereld die wel geïnteresseerd kunnen zijn in mij”. Neem een afwijzing nooit persoonlijk en baseer je zelfwaarde nooit op wat anderen denken van je.

Je wil er namelijk bij lopen als een waardevolle man die op een goeie manier in het leven staat, weet wat hij wil en wat er speelt. Dat is aantrekkelijk voor een vrouw.

Het allerbelangrijkste is dus dat je er weer op uit gaat! Er zijn veel vrouwen op zoek naar een partner en waarschijnlijk ben jij, ondanks je gefaalde huwelijk of relatie, de man van hun dromen!

Mocht je het toch moeilijk vinden om op vrouwenjacht te gaan, contacteer ons en wij helpen om je transformatie op poten te zetten.

Succes.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen
10 Jaar Lang Werken Als Versiercoach: 10 Tips van Daan de Ram
Te Lief/Aardig Tegen Vrouwen: 11 Harde Tips Voor Nice Guys
10 Tips Om Weer Te Daten Na Je Scheiding (Maak het Makkelijk)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Dwayne
Ik kom uit een (vecht) scheiding en ga het nu weer oppakken, tijden van negatieve energie zijn voorbij en nu is de tijd weer voor ACTIE! Voelt misschien negatief als je in de shit zit, maar geloof me, je komt eruit. En daarna zie je dat je weer een positieve juist goede tijd tegemoet gaat
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)