4 Foute versiertrucs voor mannen

07 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Foute versiertrucs voor mannen die werken

Iedereen die ons blog al een tijdje volgt weet dat wij niet echt van de versiertrucjes zijn. Wij krijgen meer kick uit persoonlijke verandering, iemand in zijn kracht zien komen, mannen die opeens wél het lef hebben om authentiek zichzelf te zijn. Wij geloven dat dat win-win is: je bent aantrekkelijker voor vrouwen naarmate je authentieker wordt. Én je voelt zelf krachtiger, vrijer omdat je geen toneel meer hoeft te spelen en meer gaat vertrouwen op je eigen kunnen.

Maar we weten donders goed welke versiertrucs werken en welke niet. Hoe weten we dat? Omdat we álles uitgetest hebben toen we dit aan het leren waren (nou oké, misschien niet álles ;). Wij zijn nu eenmaal fans van sociale dynamieken en nogal experimentieel aangelegd. We denken ook dat het goed is dat jij en ook onze vrouwelijke lezers weten wat werkt – zodat het niet tegen jou gebruikt kan worden.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Veel versiertrucs zijn namelijk beïnvloedingstechnieken die ook in sales, marketing en propaganda campagnes gebruikt worden. Wanneer wij wel eens een hypnose training organiseren, laten we alles zien wat mogelijk is – maar we geven ook duidelijk aan waar wij vinden waar de grens ligt. We maken mensen bewust van het belang van de juiste intenties, en hoe je kunt bepalen of jouw intenties nog geoorloofd zijn.

Ok, na deze uitgebreide disclaimer hier een uitleg van een aantal versiertrucs die je een keer gelezen moet hebben.

Foute versiertruc één: haar even je huis binnen laten komen

Dit is een klassieke David DeAngelo truc. Wanneer jullie op date gaan spreek je af dat zij jou ophaalt. In plaats van dat je haar meteen naar binnen vraagt, wat een beetje awkward zou zijn – geef je aan dat jullie er meteen vandoor gaan. Maar oeps, je bent iets vergeten (je portemonnee, je telefoon, je kat eten te geven) en je gaat nog even snel naar binnen. Nu weet je dat iedere vrouw in principe nieuwsgierig naar jouw woning en vraag je haar uit beleefdheid even.

Het nut van deze versiertruc is dat ze nu even je woning is binnen geweest. Ze is letterlijk de drempel over geweest, zodat de psychologische drempel om de met je mee naar huis te gaan, aan het einde van je date bijvoorbeeld, een stuk lager zal zijn. En als ze eenmaal bij je thuis is is seks een stuk dichterbij dan wanneer jullie buiten voor de deur blijven staan of ergens in de stad afspreken.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Foute versiertruc twee: doen alsof je haar kent

Vrouwen maken zich soms – bedoeld of onbedoeld – fysiek onbereikbaar. Dat doen ze door zich te omringen met mannelijke vrienden of door ergens in een vip ruimte te gaan staan met een touw erom heen. Wanneer je haar dan toch wilt spreken zul je toch iets moeten verzinnen. In die zin is dit een versiertrucje dat niet echt fout is, ook omdat ze vrij snel zal doorhebben dat je met de situatie speelt. Als je deze truc gebruikt om haar van haar vriendje te stelen wordt ie een stuk dubieuzer.

Hoe deze truc in zijn werk gaat is als volgt. Het liefst maak je oogcontact en maak je een grappig gebaar – misschien het gaap gebaar waarmee je aangeeft dat zij er verveelt uitziet. Nu weet je dat wanneer je op haar afstapt ze sowieso met je wil praten. Maar oogcontact hoeft niet, je kunt ook op haar afstappen met een blik van alsof je een zojuist een oude vriend(in) herkent. Er is bijna niemand die hier niet intrapt en negatief zal reageren.

Versiertruc om te weten of één van de mannen haar vriendje is

Zeker in een situatie van verwarring zijn mensen geneigd om de energie en de persoon met de sterkere overtuiging te volgen. Wanneer je recht voor haar staat spreek je meteen in haar oor, omdat je doet alsof je bang bent dat je ze anders niet zou horen. Op deze manier krijgen omstanders niet mee wat je tegen haar zegt. De woorden die je tegen haar zegt zijn bijvoorbeeld 'ik moest even met je babbelen dus ik doe alsof ik een oude klasgenoot bent'.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Je blik is nog steeds één van blijde herkenning omdat je zojuist een oude vriendin bent tegengekomen. Het verhaal dat je start is er eentje van speelsheid en samenzwering. Je kunt nu kijken of ze meegaat met de speelsheid (anders is het waarschijnlijk een saaie muts – en dan wil je daar sowieso weg zijn, of het kan zijn dat ze geschrokken is – maar dan heb je het fout gedaan). Of met het complotspel – in dat geval is het 'on', en kun je meteen navragen hoe de situatie is.

Is één van de mannen haar vriendje, zodat je meteen weet of ze single is of niet. Als dat zo is kan je meteen haar nummer vragen. Overigens kun je dit laatste altijd vrij makkelijk achterhalen, zelfs nog zonder een woord gewisseld te hebben. Het enige dat je feitelijk hoeft te doen is op enthousiaste wijze haar een high five te geven. Als ze lauwtjes reageert en je hand meteen loslaat is de kans groot dat ze een vriendje heeft. Als ze je hand vasthoudt, ook als staan er drie mannen om heen – is het aan!

Foute versiertruc: haar het gevoel geven dat jullie elkaar al langere tijd kennen

Deze versiertruc lijkt niet op de vorige hoewel je dat wel zou kunnen denken. Hier gaat het erom dat je, wanneer je haar zojuist hebt ontmoet, bewust het gevoel gaat geven dat jullie een langere geschiedenis samen hebben dan jullie feitelijk hebben. Dat doe je door haar telkens mee te nemen naar een andere locatie. Haar brein registreert dat doordat jullie op meerdere plekken zijn geweest samen, dat wel zal betekenen dat jullie elkaar vaker hebben gezien.

Veel mannen nemen maar weinig leiding en zijn ook vrij statisch als het aankomt om een leuke date te creëren voor de vrouw. Het zal daarom ook vaak zo zijn dat als ze met een man op stap is dat er meerdere afspraakjes overheen willen ze samen op meerdere plekken komen. Maar niet met deze versiertruc. Als je dit doet met de juist intenties is dit eigenlijk geen truc die je gebruikt om haar zo snel mogelijk in bed te krijgen. Dan ben je er namelijk gewoon op uit om haar een gave ervaring te bezorgen.

Ok, dit waren ze – de foute versiertrucs waarbij geldt dat de intenties vooral bepalen of iets een foute versiertruc is of dat het gewoon leuk en handig is om te doen. Succes en laat me in de comments weten wat volgens jou foute versiertrucs zijn die niet in dit rijtje mogen ontbreken!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl55 Leukste en beste flirtzinnen om meteen indruk te maken
PijlWare liefde: 10 Signalen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn
PijlDit is waarom mannen eerder dan vrouwen zeggen ‘ik hou van jou’
PijlRelatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie