Alleen uitgaan: 7 Tips voor een fantastische avond uit

28 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Je vrienden hebben geen zin, zitten in een relatie, of hebben een ander excuus.

Dus wil je alleen uitgaan.

Maar hoe? Je wilt niet de hele avond alleen met je biertje tegen de muur staan.

In dit artikel ontdek je exact hoe je alleen uitgaat en een fantastische avond hebt.

Inhoud van dit artikel: Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Waarom alleen uitgaan top is

Let’s face it. Alleen uitgaan is iets waar veel mensen bang voor zijn. Overduidelijk. Juist daarom is het ontzettend cool als je het kunt. Je word gedwongen buiten je comfortzone te treden en op je zelfvermaak te vertrouwen.

Ik spreek met behoorlijk wat ervaring, en geef je hieronder mijn beste tips voor alleen uitgaan!

Als datingcoach ben ik menig avond alleen op stap gegaan. En juist deze avonden werden vaak de allermooiste verhalen en herinneringen.

Tip 1: Wees niet bang dat mensen je raar vinden als je alleen uitgaat

Als je alleen uitgaat, denk je vaak dat anderen dat raar vinden.

Hoe zullen ze reageren? Wat als ze mij alleen zien staan?

Laat me je dit vertellen: Iedereen is 10.000 keer te druk met zichzelf bezig om op jou te letten.

Echt waar. Als je alleen uitgaat voel je je soms erg bekeken. Maar dat zit allemaal in je kop. Mensen maken zich allemaal druk over hoe ze overkomen, waarom zou jij niet de uitzondering zijn? Dus, roep het tegen jezelf:

"Iedereen is druk met zichzelf, ik ga plezier hebben, nobody gives a fuck!"

Tip 2: Maak vrienden

Vaak als ik alleen uitga, spreek ik eerst mannen aan en dan pas vrouwen. Het verschil is niet heel groot, je zegt wat leuks, vraagt wat, maakt een opmerking over bier/voetbal/vrouwen. Dit geeft jou en je omstanders meer het gevoel van in de groep thuis te horen.

Het beste punt om hiermee te beginnen is in de rij, ik heb avonden gehad waar ik in de rij al keihard stond te lachen. Kleef niet te veel aan je nieuwe vrienden, je ziet ze later toch wel weer. Geef ze een high five en loop door, ze houden je mentale staat hoog en later kom je elkaar misschien eens tegen.

Extra voordeel:

Mogelijk zie je een kerel later op de avond met twee leuke dames praten. Dan is het heel gemakkelijk om hem even een boks te geven, en een praatje te maken met de andere dame in het groepje!

Tip 3: Spreek direct iemand aan!

Begin direct een gesprek.

Echt jongens ik kan dit niet genoeg benadrukken. Dit leer ik studenten ook op onze trainingen. Als je de venue binnenkomt dan zeg ik ze de eerste persoon te hi-fiven die ze zien.

Simpel?

Ja. Maar oh-zo belangrijk.

Waarom?

Omdat je bij binnenkomst al een stuk van de grootste barrière doorbreekt.

Je laat de kroeg en vooral jezelf zien dat je enthousiast en sociaal bent. Als je dit niet doet, is de impuls van 99% van de mannen om direct naar de bar of een ander hoekje te lopen. Doe dat niet, onderscheid je!

Pro tip: 

Wist je dat succes voor een GROOT deel zit in goede voorbereiding?

Als je bang bent dat je met je mond vol tanden staat, of saaie dingen zegt, neem dan voorbeeld aan mijn 17 voorbeeldzinnen.

Wil je weten hoe je vrouwen versiert in de club? Dat lees je in dit artikel:

In deze video krijg je mijn 3 beste tips om vrouwen te versieren bij het uitgaan:

Tip 4: Gebruik humor

Ok, natuurlijk vragen vrouwen je vroeg of laat waar je vrienden zijn.

Wij staan voor eerlijkheid. Dus zeg over het algemeen gewoon de waarheid. Het is juist stoer van je, niet raar of zielig.

Gelijkertijd mag je best wat grapjes maken. Gebruik humor!

Zeg dat je vrienden allemaal binnen Wold of Warcraft zitten te spelen. Of zeg dat ze met z'n allen naar een orgie gingen, en dat jij niet was uitgenodigd terwijl je haar heel sipjes aankijkt. Doe dit héél overduidelijk als grap natuurlijk. Je wil haar niet shockeren. Maar why so serious?

Alternatief is dat je zegt dat al je vrienden in het ziekenhuis liggen met mega-ebola. Mijn humor is soms een tikje dark, dat geef ik toe.

Uiteindelijk vinden de meeste vrouwen je ronduit moedig dat je dit onderneemt. In al mijn jaren van keihard stappen zag ik vrijwel nooit een vrouw in haar eentje uitgaan.

Lees hier hoe je humor gebruikt bij het vrouwen versieren:

Tip 5: Word de instant wingman

Het grote nadeel van alleen uitgaan is natuurlijk het gebrek aan een wingman. Vrouwen zijn vaak met één of twee vriendinen uit. Dan is het handig als jij ook met 'n maatje bent natuurlijk.

Het gebeurt gelukkig heel vaak dat ik een andere man zie die aan het flirten is met een vrouw... met een verveelde vriendin ernaast. Dan ben jij natuurlijk super welkom in die groep! 

Deze dame aanspreken is het beste wat je maar kan doen. Het viel me op dat het altijd vrij gemakkelijk is om haar te zoenen als haar vriendin en je anonieme wingman ook aan het zoenen zijn.

Zij wil toch ook een leuke avond?

In dit artikel ontdek je een aantal goede versierzinnen om gelijk goed van start te gaan:

Tip 6: Committeer je aan deze doelstelling

Als je in je eentje uitgaat, kan het zijn dat je gemakkelijk opgeeft. Je hebt geen vrienden naast je die je enthousiasmeren. Als je niet in state komt is het pittig. Een risico is dat je te snel opgeeft. Wat helpt is een sterke doelstelling voor de avond.

Ik stel voor dat je je committeert aan de volgende doelstelling. Je MAG NIET naar huis tot je minimaal 10 benaderingen erop hebt zitten. Opgeven na 4-5 vrouwen aan te spreken is net als opwarmen om te gaan sporten, om dan na de warming-up voor de tv te gaan zitten.

Probeer na 5 benaderingen ook meer direct te worden. Dat wil zeggen dat je duidelijk je bedoelingen naar haar communiceert. Daarmee bedoel ik dingen als:

Je viel mij eerder al op. Toen werd ik afgeleid door je lippen, daardoor raakte ik helemaal het punt kwijt in mijn gesprek. Ik hoop dat je je daar heel schuldig om voelt. ;) Wat is je naam?

Jij bent het toppunt van schattigheid. Ik hoop dat je dat weet. Ik ben benieuwd of dat ook zo, misschien ben je wel heel duivels vanbinnen, hoewel me dat sterk lijkt hoor.

Hey jij! Je gezicht is awesome, hoe heet je?

Dit is slechts wat inspiratie, kijk of zoiets ook daadwerkelijk past!

Neem je je succes serieus? Dan raad ik je mijn 17 voorbeeldzinnen download aan. Hij is gratis en voor niets, en je hebt altijd iets tofs om te zeggen!

Tip 7: Leer hoe je vrouwen aanspreekt

Het is belangrijk dat je heel goed weet hoe een avond uit opbouwd.

Voorkom de fout van passief aan de kant staan... spring meteen de actie in... en weet hoe je iemand aanspreekt.

In deze video toon ik je precies hoe ik dit doe, met camera beelden zodat het helemaal duidelijk voor je is.

Bekijk hem nu:

Je ziet precies de stappen van een vrouw aanspreken. Daarnaast leer ik je zinnetjes zodat je succesvol bent in je gesprek met haar.

Abonneer je voor meer video's over vrouwen versieren!

De kunst van alleen uitgaan

Nadeel van in je eentje uitgaan is dat je soms niet de feedback krijgt die je verder helpt. Meestal krijg je hem wel maar merk je hem niet op. Het is immers lastig, en dat geldt voor iedereen, om je eigen blinde vlekken te zien. Als je merkt dat je niet snel genoeg vooruit gaat, kom dan eens langs op een training of doe een cursus.

Als het gaat om vrouwen versieren is het altijd belangrijker hoe je iets doet dan wat je doet. Het gaat gaat er om met welke energie je al deze acties doet. Als het gaat om beter worden in vrouwen versieren zoveel variabelen die een rol spelen, dat je dat het beste leert in de praktijk.

Tijdens mijn eigen coaching kwam ik pas achter verschillende irritante trekjes die ik had. Snel praten, kennelijk knipperde ik super veel met mijn ogen (ik had geen flauw benul!), constant naar beneden kijken. Nadat ik mijn eigen zelf saboterende trekjes had afgeleerd werd het een stuk makkelijker en leuker om alleen uit te gaan.

Succes!

Je bro,
Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Afknappers bij vrouwen: Waar vrouwen hard op afknappen
PijlEerste ontmoeting: 7 Cruciale dingen voor de eerste indruk
Pijl18 tips om een gesprek te beginnen (Date, Whatsapp, etc.)
Pijl10 Leuke WhatsApp Berichten (Grappig / Flirterig / Kopieerbaar)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

jens
Ik heb dit maar twee keer gedaan maar ik voelde me wel heel cool dat ik het deed ja! Goede tips ik zL hem nog eens lezen als mn vrienden weer afzeggen :P
Reacties
Daan de Ram
Top om te horen! Blijf zo doorgaan!
jens
Ik heb dit maar twee keer gedaan maar ik voelde me wel heel cool dat ik het deed ja! Goede tips ik zL hem nog eens lezen als mn vrienden weer afzeggen :P
DD
haha laatst zat ik ook met twee meiden, hun vriendin was aan het zoenen met mijn kameraad, een van die meiden zag me wel zitten maar die vriendin was moeilijk, toen had ik ook een 'instant wingman' gerecruit ;) werkte idd, ik kon even met haar zoenen maarja beter dan niks
michael123
gister voor t eerst alleen uitgegaan, ik was redelijk kort toen ik begon maar het was fakkin vet

toch nog even een paar tips gezocht, wat wel grappig is is dat het eigenlijk niemand opvalt dat je alleen bent, als ik met vrienden ben dan ben ik ze toch meteen kwijt omdat we alleen vrouwen aan het versieren zijn
Reacties
Daan de Ram
Ach ja, de meeste mensen zijn alleen maar met zichzelf bezig / tikje onder invloed van wat drankjes. Blijf zo doorgaan Michael!
Diana
Als een meisje alleen uit gaat heeft ze misschien geen vrienden, viespeuk!
Reacties
Daan de Ram
???
je boy roy
Ik heb eigenlijk nooit met vrienden meer kans op een mooie meod dan alleen.

Goede tips!

alleen uitgaan is niet enkel goed voor een leuke avond maar je zal er ook tevredenheid voor je zelf mee opbouwen zodat zelfs dingen als dit op ten duur in je comfortzone zijn en het helemaal geen probleem is als je vrienden niet kunnen
Reacties
Daan de Ram
Yes eens.

Het is iets dat je niet ieder weekend van het jaar wil doen (leuker samen met vrienden)

Maar gelijkertijd is het een sociale vaardigheid die wel heel tof is om te bezitten!

~Daan de Ram

Plaats een Reactie