De geheimen van de perfecte eerste kus

15 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Verliefd

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het magische moment van de eerste kus

Het moment waarop je een vrouw zoent is het moment waarop je zeker weet dat het tussen jullie meer zal zijn dan alleen maar vriendschap. Het is een moment dat jullie beiden nog lang zullen herinneren, als zij een speciaal persoon is voor jou ten minste.

Veel vrouwen klagen over mannen die niet kunnen kussen. Zo zijn er mannen die haar af gaan likken als een kwispelend hondje. Andere mannen gaan als een gek met hun tong in hun mond rondraaien alsof ze een helikopter zijn. Die man wil jij niet zijn.

Jij gaat de magie niet verknallen door een domme actie. Wat je dan wel moet doen om haar gek te maken met jouw kus, ga ik hier stap voor stap vertellen.

Het moment voor dat je haar kust

Het beste aan een eerste kus is het moment dat eraan voorafgaat. Jullie willen elkaar zoenen, de spanning bouwt zich op en zij wordt gek van verlangen. Dus - ga vooral niet te snel maar ga twee stappen vooruit, eentje terug.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Doe alsof je haar gaat zoenen, maar trek je op het laatste ogenblik tuerg en kijk haar aan met een speelse grijns. Tegen het moment dat je haar echt gaat zoenen zal ze zo opgewonden zijn dat ze gelijk je broek naar beneden wil trekken.

Het moment dat je haar kust

Het is aan te raden om eerst te verkennen wat haar stijl van zoenen is... Als man moet je altijd leiden, maar bij het kussen kan het geen kwaad om het in het begin wat rustiger aan te doen. Jouw taak is daarbij te ontdekken wat zij graag wil.

Zorg er ook voor dat je niet te veel slijm in je mond hebt wanneer je haar zoent. Slik het weg. Nat zoenen is lekker, maar te nat maakt dat het een slijmerige bedoeling wordt – en dat ik niet wat je wil wanneer je voor het eerst begint te kussen.

Na het eerste contact

Afwisseling is belangrijk bij alles wat je doet, ook het zoenen. Ga van korte, zachte zoenen over naar lange, volle zoenen, en terug. Varieer tussen de onder en de boven lip, verander de hoek van je hoofd en vergeet vooral tussendoor niet te ademen ;)

Het zijn details... het zijn echter deze kleinigheden die haar laten voelen dat je weet waarmee je bezig bent.

Verken haar hele lichaam

De meeste mannen denken dat kussen enkel en alleen met de mond gebeurt - zoenen doe je echter met heel je lichaam. Gebruik je handen om haar te laten voelen hoe geweldig aantrekkelijk je haar vindt.

Plaats je hand op haar onderrug en trek haar tegen je toe. Ga met je vingers door haar haren en grijp die stevig beet, beweeg haar hoofd wat naar achter en zoen haar nek heel langzaam van onder naar boven – en bijt haar daarbij speels in haar hals.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Dit is ultiem aangenaam - een dominante man die doet waar hij zin in heeft. Laat haar fantasie dus uitkomen en doe lekker wat je wil. Dit wil ook zeggen: het aanraken van haar borsten, haar hand op je broek plaatsen, ... - je snapt het verder wel.

In principe kan je zo ver gaan als zij het toelaat.. De stelregel is dat het altijd beter os om ietsje verder te gaan dan aan de voorzichtige kant te blijven. Als ze iets niet wil zal ze dat duidelijk laten blijken. Daarmee bedoel ik niet dat ‘nee’ altijd ‘nee’ betekent – er vanuit gaande dat jij het verschil herkent tussen ‘aaah, hmm, nee’ en ‘NEE!’.

Ik heb bijvoorbeeld een meisje gehad die ik aan het zoenen was in een steegje. Ik gleed met mijn hand in haar broek en over haar slipje. Haar reactie: “Stop, je maakt me geil.” Dit is duidelijk een voorbeeld waar je vooral niet moet stoppen.

Het verschil tussen een speelse ‘nee’ en een gemeende ‘nee’ hoor je aan haar stem. Als je hier moeite mee hebt, zoek dan hulp.

Wees creatief en impulsief

Je moet er voor zorgen dat ze jou niet snel zal vergeten, in positieve zin. Dit doe je bijvoorbeeld door haar achterover te laten vallen ondersteund door jouw armen zoals bij de tango. Of door haar op te tillen en tegen de muur te plaatsen.

Dit is misschien gek of ongebruikelijk maar dat is juist het punt. Jij doet gewoon lekker waar je zin in hebt.. op een leuke speelse manier. Maak je eerste zoen met haar onvergetelijk. Succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVlinders in je buik: Zo werkt het en dít betekent het écht
PijlMeerdere vrouwen daten: Is dat oké & hoe doe je het?
PijlWat ik als deelnemer meemaakte tijdens deze geweldige vakantie
PijlAls Een Vrouw Verliefd Op Je Is: 17 Kenmerken & Wat Je Moet Doen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie