Seks tips om dominant in bed te zijn

12 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Word meer dominant in bed met deze seks tips

De meeste vrouwen worden opgewonden van dominante mannen. Zo zijn ze biologisch geprogrammeerd. Ik moet echter wel opmerken dat deze sekstips niet gelden voor iedere vrouw, er zijn altijd uitzonderingen. Net zoals vrouwen verschillen in hun smaak wat mannen betreft zo verschillen ze ook in hun smaak wat seks betreft.

Maar ergens van binnen, in haar ‘vrouwelijke essentie’ vind een vrouw het ultiem opwindend zich over te geven aan een krachtige, dominante man. En als ik het heb over een dominante man dan heb ik het niet over iemand die haar misbruikt, die haar vastbindt en flink pijn doet (hoewel er vrouwen zijn die daar van houden).

Je zult merken dat wanneer je dominanter wilt worden in bed, je beter moet worden in het bewandelen van de dunne lijn tussen risico’s nemen en een connectie houden met je seks- en liefdespartner. Ik ga je in de artikel een aantal manieren geven, die onder te verdelen zijn in de volgende seks tips:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Seks tips voor mentale dominantie

Dominant zijn komt er op neer dat jij degene bent die initiatief neemt. Dat jij bepaalt wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en hoe het gebeurt. Daarvoor moet je dus zelf goed weten wat je wilt, en wat je gaat doen. Dit artikel gaat je daarbij helpen.

Om te beginnen: vraag vooral geen toestemming. Dat is het tegenovergestelde van dominant zijn. Als je iemand toestemming vraagt dat ze je diegene boven jou. Je dient seks meer als een role play te zien, waarbij je zaken uit je normale omgang kunt uitvergroten.

De mindset van een seksueel dominante man is eigenlijk het belangrijkste. Dit bepaalt hoe alles wat je introduceert aan dominante spelletjes, speelgoed (handboeien?) woordjes en hardhandigheid.

Gedachten die je wilt hebben zijn:

Seks tips voor verbale dominantie

Verbale dominantie komt neer op wat je tegen haar zegt. Je kunt gewoon zaken tegen haar zeggen zonder dat je een antwoord terugverwacht. Of je kunt haar gerichte vragen stellen die ertoe leiden dat zij een antwoord geeft vanuit een onderdanige positie. Jij bepaalt wat zij zegt!

Je kunt haar commanderen wat te doen:

Je kunt haar ook gebieden wat ze moet zeggen:

Of vertel haar wat je van plan bent te doen:

Seks tips voor fysieke dominantie

Fysieke dominantie helpt haar zich over te geven aan jou, iets dat haar onzeggelijk veel genot geeft. Jij kunt als een man je kracht gebruiken om haar te overweldigen (op een ethische manier uiteraard) en haar te ‘dwingen’ te doen wat jij wilt.

Manieren om dat te doen zijn:

Let bij al deze zaken op dat je verbinding tussen liefde en tederheid aan de ene kant, en dominantie aan de andere kant, nooit in gevaar komt. Wanneer de intentie achter jouw sex play niet liefdevol zijn, ook al behandel je haar als jouw sletje, dan merkt ze dat vrij snel – en dan is het game over. Vergeet nooit, je doet dit net zo veel, om misschien nog wel meer, voor haar genot dan voor je eigen plezier.

Deel jouw ervaringen, vragen en opmerkingen hieronder. Ik ben benieuwd!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZe heeft me geblokkeerd: 7 Redenen waarom + Z├│ los je het op
PijlHoe lang duurt een eerste date? Deze timing is perfect ­čĹî
PijlVrouwen versieren op straat: 11 Tips om haar te verleiden
PijlHoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Ruud
Morgen ga ik bovenstaand met mijn vriendinnetje proberen. Niet letterlijk wat hier staat maar ik heb dankzij deze informatie al een aardig scenario in mijn hoofd. Hopelijk is het voor beide prettig en opwindend...
kelly
goede morgen
kreeg net een app als ik dominant kon zijn
nou ja dat vind ik wel leuk de baas spelen over een man haha geweldig
bluemoon
Niet elke vrouw staat er voor open haar man genot te bezorgen en hem dominant te laten zijn,mijn man is wel zo maar daarentegen is hij ook heel erg beschermend,want kom niet aan zijn vrouwtje,en hij is ook erg lief natuurlijk.
Je moet een man ook het gevoel kunnen geven dat ie een echte man is,er zijn zoveel vrouwen die hun man de baas willen zijn en nee dat wil ik niet kan het ook niet.
Daar en tegen is ons sex leven ook heel erg spannend nog steeds,want je moet het wel spannend blijven houden in je relatie anders wordt het erg saai.
Havano
Me vrouw vindt het geweldig als ik haar als me eigen slet gebruikt in bed
Jochem
Ik heb 2 jaar een vriendin en we hadden eerste jaar ok sex...totdat ik merkte op een avond dat ze na een drankje heel geil was en vroeg of ik zin had om Ĺmijn sletjeĺ te neuken..vanaf dat moment is er iets losgekomen bij mij..we kreunen en zeggen de geilste dingen tegenwoordig tijdens de sex..ze is mijn slet geworden in bed en ik gooi haar alle kanten van het bed op in de gekste standjes en onze sex heeft zicht ontplooit tot hele geile porno
Danny
Ik heb hier hele goede informatie gelezen, wij zijn net hier mee begonnen en willen het samen uitbreiden naar nog geilere sex.
Me vrouw wilt zich totaal aan me over geven. Hebben jullie nog andere leuke tips
remco
taboe is linguistisch verbod op taalgebruik maar een lichaam kan cvoor zichzelf spreken als je dat kunt horen, pak haar eens of daag haar uit om een worsteling aan te gfaan, in mijn ervaring gaat dat niet goed als je iets van haar af probeert te pakken voor ongeveer 0.5 seconden waarna je haare pols pakt en omdraait het beste is als je haar zo boos maakt dat ze je probeert te slaan en dan vasthoud. hahaha
L
Ik ben een vrouw. Mijn vriend wil dat ik juist dominant ga worden. In dagelijks leven ben ik wel dominant. Maar in bed vind ik het wel lastig. Kan er iemand een goed advies of tip geven. Gr

Plaats een Reactie