Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / gespreksonderwerpen date

gespreksonderwerpen date (Dating tips)

13 Feb 2014, door Daan in Dating tips

Gespreksonderwerpen date Inhoud van dit artikel:

Leuke gespreksonderwerpen voor leukere dates

Hey PLAYER, dit is wat je dus niet wilt... Kansloze gespreksonderwerpen.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

"Hoi, hoe heet je?"
"Liesbeth"
"Waar kom je vandaan?"
"Utrecht"
"Wat studeer je?"
"Rechten"
"Met wie ben je hier?"
"Een vriendin"
"Oké....... Dus...."

Precies ja. BORING!

Vuistregel voor boeiende gesprekken

Oké, begrijp me niet verkeerd, het is PRIMA om een gesprek als hierboven te hebben, mits je echt enthousiast bent en een duidelijke klik met haar voelt. Maar wat wel gezegd moet worden, het is behoorlijk standaard. Zeker als je niet in state bent, dan is dit een saai gesprek. 

Dit is de vuistregel voor een boeiend gesprek: het is een leuk gesprek als jij het een leuk gesprek vindt. Als jij het geen boeiend gesprek vind dan vind zij dat ook niet. 

Hoe maak je een gesprek of date leuker?

Stap 1 heb je waarschijnlijk vaker gehoord, dus hou ik het kort. Het bovenste gesprek staat in het onderstaande voorbeeld omgezet naar statements:

TIP: De alpha-gentleman: Hoe je alpha kunt zijn zonder een eikel te worden

"Hey jij lijkt me echt een Anna!" 

"Haha nee ik heet Liesbeth hoezo dan?"

"Dat vind ik gewoon, volgens mij kom je ook uit Utrecht."

"Ja ik ben hier geboren, en jij dan?"

"Ja ook uit Utrecht. Jij studeert sowieso iets met economie."

"Nee rechten maar dat heeft wel veel met bedrijven te maken hoor."

Et cetera, et cetera... Als je niet snapt waarom dit leuker is dan raad ik aan te stoppen met dating tips te lezen en World of Warcraft te gaan spelen.

Leuke gespreksonderwerpen, goede gesprekken, geweldige date

Het beste gespreksonderwerp om te bespreken met vrouwen is misschien wel het volgende. Dit is namelijk iets wat iedereen aangaat, namelijk mannen en vrouwen. In andere woorden: je praat over "ons".

Bespreek de verschillen en overeenkomsten tussen de twee. Zeg dat je benieuwd bent naar wat zij onder een "echte man" verstaat. De antwoorden kunnen heel boeiend zijn, goede kans dat je wat leert! (het antwoord op deze vraag is trouwens iets wat je voor jezelf helder moet hebben mannen!). 

Vraag haar over mannen tijdens het uitgaan, over openingszinnen, over eerdere dates die ze heeft gehad die misliepen of (wat later op de avond) over grappige seksverhalen. Begin in dat laatste geval daar zelf heel casual mee, prima kans dat ze het oppikt, zeker als er wat alcohol in het spel is.

TIP: Versieren in de club: In 3 Dansmoves de koning van de dansvloer

Goede gespreksonderwerpen

Andere leuke gespreksonderwerpen: drank, avonturen, reizen, gekke ontmoetingen en nog meer seks. 

Wederom: ga niet steeds haar vragen stellen in de hoop dat ze geïnteresseerd raakt! Maak verdomme statements!

Per vrouw verschilt welke richting het gesprek neemt. Sommige vrouwen zijn meer volgzaam, praat dan zelf 60 - 70% van de tijd op een eerste date. Dat maakt dat zij zich meer comfortabel voelt. 

Je zoekt naar boeiende en leuke gespreksonderwerpen. Maar meestal hoef je op de date niet eens met het gespreksonderwerp te komen. Want...

Dating tips voor de luie dater

Veel vrouwen zijn vooral (zoals iedereen) super geïnteresseerd in zichzelf. Is dit het geval? Dan is dit je ultieme dating tip: zoek uit waar ze graag over spreekt, en luister aandachtig. Vraag de eerste vijf minuten niets. Wat je wel doet is af en toe parafraseren wat ze zegt + een statement maken. 

"Oh dus je schildert vaak in de weekenden, ik ben wel benieuwd wat voor een soort kunst je maakt." 

En ze praat weer 15 minuten door terwijl jij achterover kan hangen. Aan het eind van de avond weet ze vrijwel niets over jou, terwijl ze toch het idee heeft dat jullie zo'n geweldige connectie hebben... Ik heb dit meerdere keren letterlijk gehoord na een date door dit een avond lang doen. Sorry, vrouwen kunnen net als wij ook een beetje oppervlakkig zijn.

Interesse faken?

Kanttekening: stuur het gesprek wel in een richting die jij boeiend vind, anders betekent dit dat jij je interesse moet faken. Extreem saai voor jou natuurlijk, en als je date dit door heeft dan staat dat ook niet heel charmant.

OK PLAYER! Je weet nu genoeg om nooit meer door je gespreksonderwerpen heen te zijn op een date. Tijd om nu dates te scoren, weet je niet hoe? Doe mee aan de Bootcamp, oud Bootcamp deelnemers hebben nu 3-4 dates per week. Afgelopen vrijdag heeft een deelnemer nog flink staan zoenen met een knappe meid!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Deejay
vrouwen praten inderdaad graag en veel over zichzelf, ik had laatst een date met een mooie meid maar ze heeft de hele avond over zichzelf gepraat. Ik vond het echt verschikkelijk saai... ik hoefde niet eens te vragen “wat voor soort kunst ze maakt” heb echt alleen maar zitten luisteren. En ze ging ook niet mee naar huis.. tijdverspilling...

Reageer op deze reactie
Bas
deejay, zon avond heeft iedereen wel eens.. Heb je niet geprobeerd wat over jezelf te vertellen? Meestal als een vrouw alleen over zichzelf praat dan begin ik gewoon over iets wat ik interessant vind en dan praten we daar een tijd over.

Reageer op deze reactie

@bas, dit heb ik wel geprobeerd maar dat was ook geen succes.. Achja volgende keer beter!
Reageer op deze reactie
k
Die vuistregel geld van mijn kant meestal wel, mmaar bij sommige vrouwen volgensmij niet ik herken een situatie als die van jou @deejay.
Reageer op deze reactie
Rick
Ik vind die vuistregel juist wel waar. Als een vrouw merkt dat jij haar verhaal niet leuk vind dan zal ze snel geneog van onderwerp veranderen tot beide het een leuk gesprek vinden. In de meeste gevallen wel in ieder geval!
Leuke blog, keep goingg!!
Rick
Reageer op deze reactie
joost
Handig zeg al die blogs, ik ben nieuw hier op attraction gym, zeker nog even verder lezen. Ik kan wel wat tips en trucs gebruiken om mijn “game” wat op te krikken. Loop al veel te lang aan te klooien! Jullie gaan van me horen!

Reageer op deze reactie
Steff PUA
Ik merk dat ik meer comfortabel ben als ik vooral veel aan het woord ben, maar meer luisteren kan goed werken dus?? Wel goede dating tips opzihc want soms merk ik dat ze afhaken als ik te lang aan het woord ben, misschien moet ik ook iets meer een luie dater worden hus hehe ;)

Gr Steff
Reageer op deze reactie
klaasvaak
Tips voor de luie dater :P Ik praat zelf wel liever dan veel luisteren, seks is idd een goed onderwerp maar je moet er wel een beetje soepel op komen, of gewoon wachten tot ze genoeg drankjes op heeft (ik koop niets, moet ze zelf doen)

@Deejay: tip om misschien meer een actieve date te hebben? dan hoef je ook niet steeds te luisteren of praten :P
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
9 Feb. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
16 Mar. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Apr. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
25 May. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
3 Jul. '18 SummerBootcamp Barcelona
MEER INFO ›
7 Aug. '18 SummerBootcamp Warschau
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek