De beste gespreksstof om vrouwen te versieren

22 Sep 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Gespreksstof waar vrouwen van houden

Misschien herken je het gevoel – de angst dat je geen gespreksstof hebt en het gesprek doodbloedt. Toen ik voor het eerst begon met de kunst van vrouwen versieren had ik de grootste moeite een gesprek op gang te houden met een vrouw die ik leuk vond.

Ik had geen idee wat ik moest zeggen en stond soms verbaasd over welke saaie en domme dingen er die uit mond kwamen.

Hier hebben we meteen het probleem te pakken. Dat is de verlammende angst dat het gesprek doodvalt ofwordt beëindigd.

Dit zorgt ervoor dat je in je hoofd gaat zitten – en het gesprek geen natuurlijk gesprek meer is. Je bent veels te veel aan het nadenken wat je volgende vraag of zin gaat zijn. Je bent meer bezig met de indruk die je wilt maken dan dat je een echt gesprek hebt.

De juiste gespreksstructuur in plaats van de juiste gesprekstof

Als je zenuwachtig bent wordt een normaal gesprek al snel een interview. Als je haar wilt versieren dien je eerst een connectie te maken en dat kun je op deze manier wel vergeten. Pas wanneer jij ontspannen bent en je aandacht op haar hebt in plaats van de indruk die je wilt maken komt je creativiteit vrij. Pas dan ben jij op je leukst.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het proces is belangrijker dan de inhoud. Daarom gaan de tips in dit artikel over de kunst van het improviseren, in plaats van gesprekstof en een lijst met gespreksonderwerpen. Het doel is om ervoor te zorgen dat de vrouw die je wilt versieren meegezogen wordt in jouw verhaal.

Dàt is de manier om die geweldige vrouw tot je aangetrokken te laten voelen en nooit meer last te hebben van ongemakkelijke stiltes. Ik ga je een aantal technieken geven zodat de gespreksonderwerpen je vanzelf te binnen schiet en geen issue meer is.

Wanneer je deze storytelling technieken toepast worden jouw gesprekken boeiender – ongeacht de gespreksonderwerpen waar je het over hebt.

Gebruik storytelling technieken om vrouwen te versieren

1. Een intrigerende inleiding

Sterk openen doen je door een verhaal te vertellen. Zo zou je kunnen zeggen ‘vorige week gebeurde er iets waardoor alles veranderde…’ Wie zou er nu niet verder willen luisteren?

2. Pauzes

Een belangrijk aspect van goed verhalen vertellen is om soms juist even niets te zeggen. Pauzes zorgen ervoor dat de spanning toeneemt.

3. Cliffhanger

Als je het verhaal aan het vertellen bent zorg je ervoor dat het een of meerdere cliffhangers heeft. Hiermee bedoel ik dat je het verhaal in een stukjes hakt, met bij iedere overgang een cliffhanger. Bijvoorbeeld ‘ Je raadt nooit wat er daarna gebeurde’.

4. Maak het persoonlijk

Zorg ervoor dat het over een persoon gaat, en niet alleen over abstracte onderwerpen – zoals ‘vakantie’, ‘werk’ of ‘de economie’. Een belangrijk onderdeel van aantrekkingskracht is vertrouwen. Als je niets van jezelf deelt zal een vrouw je niet leren kennen, en zal ze zich ook niet snel tot je aangetrokken voelen.


Vrouwen versieren zonder gesprekstof

Het voordeel wanneer je deze technieken gaat gebruiken in plaats van dat je werkt met vaste zinnen of gespreksstof is dat het ook veel leuker wordt voor jezelf. En plezier is essentieel. Plezier is aantrekkelijk. Plezier maakt je blij.

Succes - en deel je ervaringen in de opmerkingen hieronder.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlNederlands #1 Datingexpert Onthult 10 Must-Have Tips
PijlVlinders in je buik: Zo werkt het en dít betekent het écht
PijlDe Onverwachte Voordelen van Single Zijn + 5 Tips Tegen Eenzaamheid
PijlVersieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Robin
Goed stuk dit. Heb echt zo vaak meegemaakt dat ik tijdens gesprekk soort blackout kreeg. Was teveel bezig met wat ik moet zeggen. Ga dit wel toe[passem, ook dat deel over persoonlijk zijn is goed. Thx man! Robin
Willem
Handige tips, ik merk dat een gesprek veel vloeiender loopt als ik er niet te veel bij nadenk. De cliffhangers zijn een goede, ik heb gister een lang gesprek gehad met een vrouw die in net had ontmoet, we hebben uren zitten praten en het gesprek viel niet stil of werd ongemakkelijk. Gaf een goed gevoel, ik heb een nieuwe afspraak, hopelijk gaat het volgende keer weer zo gemakkelijk!
Bart
Ik zorg dat ik in ieder geval altijd een leuk verhaal achter de hand heb voor als het gesprek doodbloed

Bart
Jarno
Deze technieken zijn erg handig! ik heb dit uitgebreid geoefend en een gesprek voeren is nu een soort spel, waarvan ik de regels steeds beter begin te beheersen!
Groeten Jarno!
Onno
Ja Jarno, je weet wat ze zeggen: oefenin baart kunst! Zelf vind ik het persoonlijk maken van een gesprek een goede techniek! Je hebt altijd meer dan genoeg te vertellen n leert elkaar kennen!

Plaats een Reactie