Verliefd:Zijn alle vrouwen sletten of ben ik gewoon jaloers?

05 Jan 2015, door datingcoach Daan de Ram in Verliefd

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hoe jaloezie jouw liefdesdroom – of levensplezier – om zeep kan helpen

Je hebt eindelijk de vrouw van je dromen gevonden. Ze is helemaal het einde en ze vindt jou ook geweldig. Jullie geluk kan niet op. Maar op een dag dan weet je het.

Eigenlijk is ze gewoon een slet... Je ontdekt namelijk dat ze  van seks houdt.

Waarschijnlijk heb je het via via gehoord of misschien heeft ze zelf een boekje open gedaan. Over hoe ze tig gasten heeft gepijpt, een aantal keer mannen heeft geneukt in wc’s van obscure clubs, trio’s gehad en zelfs op één avond meerdere mannen gedaan! FUCK!

Mooie verhalen, behalve als het je vriendin is...! Als je zoiets hoort voel je je alsof een vrachtwagen over je heen is gereden. Je zelfvertrouwen waar je zo lang aan hebt gewerkt krijgt ligt uitgesmeerd over 10 meter asfalt.

Ok, beetje extreem maar zo voelt het wel. Als je iets soortgelijks is overkomen of je sowieso veel last hebt van jaloezie dan is deze blogpost voor jou!

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Voor veel mannen is het idee dat je vriendin eerder seks gehad heeft met (veel) anderen een nachtmerrie.. Brrr. Je kan er pijnlijk onzeker van worden als ze het met mr Kelvin Klein über body met die grote pik gedaan heeft.

Dan moet jij toch zeker wel van heel goede huize komen om dat te kunnen evenaren. Of misschien is het wel zo dat zij wel allemaal spannende ervaringen heeft opgedaan die jij ook graag had willen hebben.

Wat Ik heb zelf een vreemd verhaal dat er behoorlijk inhakte. Voor ons lange termijn programma  heb ik me een tijdje verdiept in tantra, de Oosterse kunst van lovemaking. Spirituele seks.

Hoe dan ook, dit is dus jaloezie en daar wil je graag van af voordat het jou van binnen opeet en je relatie om zeep helpt.

Vanuit vrouwelijk perspectief

Om van dat belabberde gevoel af te komen is het goed om het even vanuit vrouwelijk perspectief te bekijken.

Het eerste punt dat ik ga maken is dat ze al ontelbaar veel keren seks heeft afgewezen.  Als mooie vrouw wordt je de ganse dag benadert door mannen die vooral één ding op hun agenda hebben staan met jou: seks. En dat zijn dan alleen nog de mannen die de ballen hebben om haar aan te spreken. 99,9% van de tijd gaat ze daar niet op in, maar heel af en toe geeft ze toe.

Ze voelt zich gewild, heeft ook de behoefte of soms is de verleiding simpelweg niet te verstaan. Stel dat iedere vrouw dolgraag seks met jou zou willen hebben, hoe vaak zou jij dat afslaan? Precies. Wij mannen zijn eigenlijk veel grotere sletten. Laat dat maar eens inzinken...

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het tweede dat je moet onthouden is dat het niet voor niets jouw vriendin is. Als ze aangetrokken is tot jou dan boeien die andere gasten uit het verleden haar niet meer. Als je bang bent dat ze jou aan het vergelijken is met iemand anders, is de kans groot dat dit komt omdat jij haar zelf vergelijkt met een andere dame.

Vrouwen zijn, op een enkel figuur na, lieve wezens en ze ligt niet voor niets bij jou in bed. Ze is jouw vriendin, heeft een connectie met jou en ze heeft voor jou gekozen. En als ze dat zelfde gevoel met die andere afgetrainde adonis had gehad, dan was ze nu wel daar, en niet hier.

Waarom begint ze over haar ex?

Soms zal een verhaal over een seksuele encounter uit het verleden de kop opsteken. Dat doet ze niet per se om je te pesten. Het kan per ongeluk zijn, omdat het haar écht niet meer boeit en een positieve ervaring of emotie met je wil delen. Misschien heeft de ervaring haar zelfvertrouwen goed gedaan en had ze dat op dat moment nodig. Net zoals jij dat kunt hebben. Dat betekent niet dat ze van plan is om haar ex te bellen voor een additionele workout. 

Jaloezie is heel begrijpelijk, maar vergif voor een relatie. Eigenlijk is wat je zegt dat je niet accepteert hoe zij leefde voordat ze jou ontmoette. Als je dat te vaak laat merken zal ze op daar op een geven moment klaar mee zijn en denken “als je me niet moet zoals ik ben, dan donder je maar een eind heen.”  Niemand voelt zich graag veroordeelt en niemand wil zich beperkt voelen in zijn doen en laten. Zelfs jouw vriendin niet ;).

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Ga haar daarom vooral ook niet meteen verbieden met andere jongens te praten. De kans dat het als een teken van zwakte wordt opgevat is groter dan dat het wordt gezien als een teken van kracht. En daarmee wordt de kans dat ze buiten de deur gaat eten alleen maar groter.  Begrijp me niet verkeerd. Je wilt als man wel de grenzen aangeven van wat jij acceptabel vindt, alleen nooit vanuit zwakte!

Waar komt jaloezie vandaan?

Een nieuw inzicht voor velen die beginnen met het leren van vrouwen versieren is dat vrouwen van seks houden. Dat kan tegelijkertijd pijnlijk zijn omdat jij niet de enige gast bent die seks met ze heeft! Ik heb een confronterende vraag voor je. Is de reden dat je jaloers bent simpelweg omdat jij tekort komt? Of kwam, als je inmiddels een relatie hebt.

Stel dat jij voor je je vriendin ontmoette een zelfde levensstijl als zij gehad zou hebben. Dat je vrouwen in overvloed had. Je hebt seks gehad met  2 vrouwen op een avond,  misschien wel tegelijkertijd. Is het dan nog steeds zo vreemd dat zij ook seks met andere heeft gehad? Nee, het hoort er dan gewoon bij en is normaal.

Als zij met een verhaal op de proppen komt maar je hebt zelf een soortgelijk verhaal (of een beter verhaal!) zul je zien dat de jaloezie stukken minder is. Het probleem van jaloezie is dat zij ervaringen heeft die jij niet hebt.

Daar komt overigens bij dat mannen op seksueel gebied veel later pieken dan vrouwen. Wat dat betreft is het ook logisch dat jonge vrouwen meer seks gehad hebben dan jonge mannen.

TIP: Guide: Alles over dates, de datingfase en gesprekken

Hoe kom ik van mijn jaloezie af?

Van jaloezie af komen zal doorgaans niet eenvoudig zijn, maar het kan. Wat erg belangrijk is, is dat je accepteert dat je vriendin van seks houdt. Bekijk het eens van de andere kant: ze had ook weinig behoefte aan seks kunnen hebben – en dan moet je daar weer mee dealen.

Accepteer dat mooie vrouwen meer ervaring hebben en meer gekke shit gedaan hebben. Uiteraard heb ik het over de gemiddelde mooie vrouw. Jouw vriendin kan anders zijn, alles kan. Maar voor jouw verwachtingen en om te leren omgaan met jaloezie is het handig om hier rekening mee te houden.

Ok, dus jouw vriendin heeft dus ervaring opgedaan met seks en ze vindt het leuk. Het is dus ook niet raar dat zij verwacht dat jij als aantrekkelijke man ook de nodige ervaring hebt. Seksualiteit is immer geen big deal, maar hoort er gewoon bij. Dit is uiteindelijk de mentaliteit die je wilt hebben. En realiseer dat dit daadwerkelijk ook jouw realiteit kan zijn. 

Vrouwen houden van mannen met een nonchalante houding tegenover seks. Dat is in het begin lastig als je (nog) niet zoveel ervaring hebt, maar als je game beter wordt en je meer vrouwen in je leven krijgt merk je dat je vanzelf deze houding krijgt. Dat seks gewoon iets is dat er bij hoort. Aantrekkelijke mensen snappen namelijk  dat mensen seks met elkaar hebben.

De anti jaloezie mindset

Ok, je hebt dus overvloed met vrouwen ervaren en je snapt dat seks iets is dat er bij gewoon hoort. En toch vind je die ene persoon, jouw vriendin, echt de leukste. Dan snap je dat zij ook op die manier van jou kan houden en niet meer bezig is met andere gasten. Of denk jij dan nog dagelijks aan al die minder interessant dames?

Accepteer dus dat je dame met veel mannen seks gehad heeft. Snap dat knappe mensen meer gewend zijn aan seksualiteit en seks met elkaar hebben en de boodschap die ik je mee wil geven: realiseer je dat jij er ook deel van uit maakt. Dan zal je jaloezie afnemen en zul je meer geluk vinden.  Omarm het, vind het leuk en waardeer het feit dat ze zo van seks houdt. Doe er je voordeel mee!

Het is mogelijk  jezelf te trainen in het niet jaloers zijn. Probeer bijvoorbeeld de volgende keer dat iemand anders je vriendin probeert te versieren te denken aan de mooie kanten van de situatie. Jij bent degene die je vriendin verovert hebt. Die andere gasten zijn jaloers op jou, want jij bent een fucking baas dat je t zo ver geschopt hebt.

Probeer blij te zijn met de situatie. Geniet van de muziek, je vrienden, nieuwe mensen die je ontmoet. Bedenk dat iedereen het leuk met iedereen kan hebben zonder dat daar meteen consequenties aan vast zitten.

Put je geluk uit jezelf en laat het dat moment niet afhangen van een random dude, en zelfs niet van je vriendin. Als het je lukt zo te denken kan je open zijn over haar ervaringen uit het verleden zonder dat het een big deal is. En wie weet…misschien kom je nog wel op heel goeie ideeën ;) 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe maak ik haar weer verliefd? 7 Tips die haar terugkrijgen
PijlMatch Group onthult komende plannen Tinder
PijlRelatiecoaching: De 5 bewezen stappen naar een toprelatie
Pijl50 Gespreksonderwerpen voor een fantastische Date (Lijst)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Damian
Er zit een groot verschil tussen een vrouw die redelijk wat ervaring heeft op seksgebied en een vrouw die 30 dudes heeft gepijpt in de wc van een club.

Sletten zijn prachtig indeed. Om sex mee te hebben. Niet om te wifen en kids mee te krijgen.
Reacties
Ramon
Ja dit vind ik dus ook, en ik twijfel daar aan. Wil ik wel een kind met haar? Er zijn zoveel dudes in geweest..

Plaats een Reactie