51 Allerbeste Tinder openingszinnen (2024 Update) + Tips

13 Mar 2024, door datingcoach Daan de Ram in Openingszinnen & Aanspreken
Vrouwen, let op!
Dit artikel is voor mannen. Ben je een vrouw? Bekijk dan eens dit artikel:
15 Tinder openingszinnen voor vrouwen die altijd werken

Je hebt een leuke Tinder Match, maar wat zeg je nu om het gesprek leuk te openen? Je Tinder openingszin kan je gesprek maken of kraken.

In dit artikel krijg je mijn allerbeste Tinder openingszinnen of andere dating-apps. En dat niet alleen, deze pareltjes geven je ook nog eens de grootste kans om succesvol een Tinder gesprek te beginnen.

Inhoud van dit artikel: Meer...

7 Goede Tinder openingszinnen die altijd werken

Om te beginnen heb ik een speciale video voor je gemaakt.

Hierin krijg je 7 extreem goede Tinder openingszinnen:

Belangrijk: Wil je écht goed worden met aanspreken (In het echt en online) en echte aantrekkingskracht creëren? Download dan mijn gratis rapport met 25 kant-en-klare zinnen en openingszinnen

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken en altijd succesvol aan te spreken. Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De beste Tinder openingszin (+ Hoe bedenk je een goede openingszin)

De beste openingszin is (helaas) geen copy-paste zin. Want wat maakt een goede openingszin?

Het is een zin waarmee je iets unieks zoekt in één van haar foto's of haar bio, en daar een opmerking over maakt.

Ik zeg 'uniek' omdat je wilt voorkomen dat je dezelfde grap of opmerking maakt die elke andere match ook al gemaakt heeft.

Wat je vervolgens wilt voorkomen is dat je gewoon vriendelijk over komt. connectie-zoekend noemen we dat ook wel. Zinnen als: 'Wat zie je er leuk uit' of 'Ik vind de film in je foto ook fantastisch!' of 'Hoe is je dag?'.

Er zijn twee grote problemen met dit soort zinnen. Ze triggeren geen emoties én de kans is groot dat je te behoeftig overkomt i.p.v. een leuke uitdaging.

Je wilt met je openingszin:

Het liefst alle drie. Maar dat lukt vaak niet.

Als het je dan nog lukt om iets uit haar profiel te pakken voor in je openingszin, dan zit je helemaal goed.

Grappige Tinder openingszinnen

Het kostte me ‘slechts’  800 matches waarop ik mijn berichtjes heb getest. Maar ‘de jury’ (mijn Tinder matches) heeft beslist. Vele berichtjes hebben de beproeving niet behaald. Alleen de sterkte bleven over. Wat ik je hierna gaat vertellen werkt.

Alles is ‘getest’ op Tinder en de beste openers staan hier voor je klaar.

Wil je overigens nog meer openingszinnen, bekijk dan eens dit artikel: 285 leukste, grappigste en beste openingszinnen (die werken)

Originele Tinder openingszinnen

Flirterige Tinder openingszinnen

Goede en leuke Tinder openingszinnen

Hoe zorg je dat een openingszin werkt?

Oké. Stel je gebruikt een van de bovenstaande goede openingszinnen, of je verzint zelf een goede.

Wat maakt dan dat hij werkt of niet?

Kijk. Je openingszin is belangrijk. Je kan het goed verpesten als je de verkeerde openingszin gebruikt.

Maar als je geen enorme fouten maakt (de tips in dit artikel gebruikt), dan is er maar één ding dat bepaalt of je zin werkt of niet.

En dat is Je Tinder profiel.

Heb je een fantastisch profiel, dan kan je nog succes hebben met een matige opener.

Is je profiel echt matig, dan moet je wel een hele briljante opener hebben om haar interesse te krijgen.

Het feit dat ze je matcht betekent niet dat je binnen bent.

Dus volg de tips uit dit artikel: Tinder profiel tips

Wil je trouwens meer Tinder-tips in het algemeen, check dan het hoofd-artikel uit over Tinder tips.

Wat als ze niet reageert op je openingszin?

Soms heb je een fantastische openingszin, maar krijg je toch geen reactie. Wat nu?

Het is verleidelijk om boos te worden of geirriteerd te raken. Of om juist een heel needy vervolgberichtje te sturen in de hoop dat ze daar wel op reageert.

Echter verpest je hiermee je kansen. Ga er altijd van uit dat ze je leuk vindt en er een goede redenen is dat ze niet reageert.

Allereerst, wacht 3 dagen. Geef haar de kans om te reageren.

Als ze dan nog steeds niks gestuurd heeft, stuur dan een speels maar nonchalant berichtje.

 Of stuur een grappige foto of gif zoals:

Afbeelding

Bekijk dit artikel over als ze niet (meer) reageert:

De leukste, grappigste en beste Tinder openingszinnen toegelicht

Ik wil dat je begrijpt waarom een openingszin werkt zodat je ze uiteindelijk zelf kunt maken.

En daarom ga ik je hier uitleggen waarom sommige van de leukste en grappige tinder openingszinnen werken.

1. [naam]!!

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het Geheim achter het succes:

Ooit gehoord van het Cocktail Party effect? Zo heet het verschijnsel dat als je op een feestje diep in gesprek bent met iemand, je toch afgeleid wordt door het horen van je eigen naam in een ander gesprek. Je auditieve systeem verwerkt en reageert op emotioneel stimulerende woorden, zonder dat je deze bewust waarneemt.

De meest voorkomende reactie? Ze reageren bijna allemaal met “Mathijs!” terug.

Een goede manier om het gesprek voort te zetten is de vraag “Wie ben jij?”. Je hebt het namenrondje zojuist gehad waardoor je nu kan overgaan op het gesprek. De enige reden

2. Prrr

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het Geheim achter het succes:

Het doet denken aan een “Grrrr” of ander soort grom die gasten soms sturen. Alleen Prrr is weer nét even anders waardoor er vaker op gereageerd wordt. De belangrijkste wet in de Tinder Jungle is niet voor niets: “onderscheiden is key”

Vervolg na opener:

De meeste reacties zullen een dierengeluid OF iets dier-gerelateerd terug zijn. Een goed follow-up berichtje dat je een leuke reactie oplevert is: “Als jij een dier zou zijn, welke zou dat zijn?”

Het is een speelse manier van er elkaar leren kennen, je kan haar natuurlijk eens stevig aan de tand voelen waarom ze voor een bepaald dier heeft gekozen.

Pro Tip:

Plaag haar met het dier dat ze kiest!

Hierbij kan je gebruik maken van de negatieve eigenschappen van het dier of een grappige GIF sturen van iets dat op dat dier lijkt.

Zoek bijvoorbeeld op 'angry dog' als je plagerig op haar wil reageren op een speelse manier.

3. 2 vreemden die matchen, leuk je te ontmoeten [Naam]

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

De reden waarom deze opener zo geniaal is:

Misschien wist je het nog niet niet, maar Tinder is een datingapp waar mensen die elkaar nog niet kennen elkaar leren kennen.

Dit benoemen met een oprechte opmerking erachteraan dat je het leuk vind om haar te ontmoeten, benoemt de ‘olifant in de kamer’. In plaatst van te proberen de spanning eraf te halen, maak jij – dappere Tinder Trooper – deze juist groter  (Is dit geniaal? Ja)

Iedereen kent wel het gevoel dat je krijgt wanneer je op een vrouw afstapt in een bar, het is opwindend en vermakelijk (zo niet, hoog tijd dat je daar wat aan doet vriend *kuch* Bootcamp! *kuch*) .

Vrouwen kennen dit gevoel! Door dit te benoemen doe je een beroep op dat gevoel van prikkelende opwinding dat vrij komt bij een vrouw wanneer ze een aantrekkelijke man tegenkomt.

Vervolg na opener:

De meest voorkomende reactie is dat ze er mee instemmen en aangeven dat ze het ook leuk vinden om jou te ontmoeten. Dit is natuurlijk precies de reactie die je wilt!

Omdat zij aangeeft dat ze het ook leuk vind om jou te ontmoeten, verandert er iets in de dynamiek in het gesprek: De meeste gasten proberen zichzelf aan vrouwen te verkopen, waarmee je impliciet communiceert dat de vrouw meer waarde heeft dan jij.

Slim? Niet echt. Hierdoor moeten deze makkers zich constant bewijzen en zit de dame op haar ijzeren troon Khaleezi te spelen om elke man te “keuren” of deze wel goed genoeg is om te ontmoeten.

De kracht van deze opener ligt hem in het feit dat de vrouw aangeeft dat zij het OOK leuk vind om jou te ontmoeten, waardoor jij met je luie reet op die troon kan gaan zitten!

De weg ligt nu helemaal open voor een kwalificerende vraag zoals “wie ben jij?”.

Want nu is er een situatie van twee gelijken die elkaar beter willen leren kennen. Dit in plaats van een hitsige hond die wanhopig tegen elk been begint aan te rijden dat op ze pad komt..

4. Hello [naam], kej als onze vrienden vragen waar we elkaar hebben ontmoet, wat gaan we zeggen?

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het Geheim achter het succes:

Ondanks dat ik hem ontzettend fout vind, werkt deze opener als een tiet. Vrouwen zijn gek op rollenspellen. Praten met vrouwen wordt zo voor iedereen leuk!

Het uitspelen van een rollenspel is een heerlijke manier om het gesprek fris en leuk te houden. Je maakt het namelijk makkelijk voor haar om mee te spelen. En je creëert een scenario alsof je haar al jaren kent, wat een goede manier is om haar creativiteit en humor op de proef te stellen!

Vervolg na opener:

De meest voorkomende reactie is dat vrouwen het spel meespelen en met een situatie op de proppen komen waar jullie ontmoeting heeft plaatsgevonden.

Speel dit spel mee! Dit is een ideale kans om een inside joke te creëren waar je later in het gesprek nog gebruik van kan maken. Meer over hoe je het gesprek aan gaat na de opening lees je in dit artikel: Tinder gesprek beginnen.

Pro Tip:

Stel ze reageert met iets in de trant van “Geen idee, verzin jij maar” dan kan je hier op slimme manier mee om gaan door een plek te noemen die meteen jullie eerste date locatie is.

Maak hierbij gebruik van humor!

Voor meer inspiratie, download deze 17 grappige voorbeeldzinnen gratis.

5. Vertel me [naam] wat is je favoriete maaltijd?

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes

Iedereen heeft een antwoord op deze makkelijke vraag. Zodra een vrouw dit leest moet ze direct denken aan dat wat ze het liefst in haar mond steekt (om op te eten –jij pervert!).

Voedsel is in het leven van een vrouw haar grootste vriend en vijand tegelijk. Het aantal tags op Instagram (#Food is 186.3 miljoen x getagt!) zou een hint moeten zijn hoe diep deze haat-liefde relatie snijdt.. Waar je natuurlijk op hoopt is een origineel antwoord.

Hoe nu verder?

De meest voorkomende reactie is echter dat ze opnoemen wat hun favoriete eten is (i know, wat een verrassing).

Je kan haar plagen door bijvoorbeeld iets te zeggen als “wauw jij gaat heel dik worden later snoepkont” of haar te beschuldigen van een slechte smaak. Uiteraard met enige tact, je wilt haar niet beledigen.

6. Yeh een match, blijkbaar heb je goede smaak [naam] ;)

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Geheim achter het succes

Door haar te ‘beschuldigen’ van een goede smaak omdat ze je geliked heeft, zeg je eigenlijk dat jij in de smaak valt bij de dames.. Het is een opener die wat meer voor de gevorderde Tinderveteraan is.

Hij is namelijk een tikkeltje arrogant en chicks kunnen je gaan testen. Op zich is dat een goed teken. Ze ziet je dan namelijk als een zelfverzekerde man die blijkbaar erg gewild -> met kans op sexy time!

Maar beste Tinder Trooper, vrouwen op Tinder zijn ook niet van gister. Op Tinder proberen veel mannen zich stoerder voor te doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Daarom moeten vrouwen je wel testen of je wel ECHT zo zelfverzekerd bent als je doet voortkomen.

Ze wilt het risico vermijden dat je niet stiekem een dikke nerd bent met 500 gigabyte aan porno op zijn pc. Wiens sexy time bestaat uit het verkrachten van zijn inmiddels versleten pocket pussy.

Dus hoe nu verder?

Als een chick je een uitdagende opmerking terug stuurt zoals “Jij bent wel erg zelfverzekerd heh” is het laatste watje wilt doen jezelf verontschuldigen!

Zodra je in de verontschuldigende modus schiet, is het game over. Je kan de match net zo goed gelijk opheffen want de kans is groter dat ze een pikante foto stuurt waar knakworsten bij betrokken zijn, dan dat ze verder gaat praten met jou…

Verder kan je het gesprek vervolgen met whatever je wilt, hier heb ik gekozen voor de ouwe gouwe ‘wie ben je’ die in bijna elk gesprek toepasbaar is.

7. He [Naam], laten we in 1 keer naar de belangrijke info gaan, wat is je favoriete drake song?

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes

Als er één man op deze aarde rondloopt die de vrouwen van hun stoel doet afglijden afdruipen met een natte doos… Dan ben ik dat;) Maar een goede tweede is m’n homeboy Drake.

Je wilt niet weten hoe vaak ik een album van deze belachelijk gladde rakker op de achtergrond heb aangezet als het tijd was voor sexy time na een Tinderdate. Hmm wat een heerlijke herinneringen…

De kracht zit hem er in dat elke chick wel een nummer kent dat ze voor de spiegel heeft staan meezingen, met het gevoel alsof Drake rechtstreeks tegen haar praat (die man heeft een gave met zijn teksten, die alleen in de buurt komt van mijn Tinder openingszinnen ...).

Als ze van Drake houdt (99% kans) dan krijg je een reactie. Krijg je geen reactie? Dan is het waarschijnlijk een saaie drol (mits je een goed profiel hebt).

Hoe nu verder?

Ze zal de vraag beantwoorden en haar favoriete nummer met je delen. Je kan verschillende kanten op met je reactie, zoals haar plagen met haar antwoord of gewoon het gesprek aangaan en jouw favoriete nummer noemen (waarbij je een grapje kan maken over de titel of inhoudt van het nummer).

Een awesome manier om jezelf van een humoristische kant te laten zien is het volgende:

Je stelt de vraag: “Ik ben een groot dichter. Wil je een rijmpje horen?”

Vervolgens pak je een belachelijk tekst van een liedje dat iedereen kent en stuur je dat.

8. Yes weer een match, wie ben jij? 

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes

Deze opener is een tikkeltje arrogant doordat je gelijk gaat weten met het woordje “weer” dat je meerdere matches hebt. Toch zullen vrouwen reageren omdat je aangeeft er blij mee te zijn (door “Yes”  aan het begin te zetten) en benieuwd bent wie zij is.

Deze opener heeft als impliciete boodschap dat je verschillende vrouwen hebt om uit te kiezen. Door gelijk in je opener te zetten “wie ben jij?”, laat je zien dat zij haar best mag doen om zich te onderscheiden van je andere matches.

Hoe nu verder:

De meeste reacties zijn onder te verdelen in twee groepen:

9. Een GIF met "hallo”

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Het is mogelijk om op Tinder een Gif te versturen. Voor Tinder-beginners, een Gif is een bewegende animatie die zich continu herhaalt, waar vaak ook nog tekst in verwerkt is. De reden dat de animatie zich continue herhaalt is omdat dat grappig is J.

Je vind de Gif linksonder in je beeldscherm (blauwe knop) als je een gesprek opent. Als je hier op drukt kan je een zoekterm intypen. Je krijgt dan de keuze uit meer dan 100 animaties.

Dit is met afstand mijn persoonlijke favoriet. Als we het om grappig, simpel, herhaalbaar zijn én tot de verbeelding spreken gaat, is dit de absolute winnaar. De usain bolt onder de openers.

Je typt een woord in ("Hey" of "Hi") en dan krijg je automatisch GIF suggesties.

Zoek hier een GIF uit die jij leuk vindt. Het is een safe bet: geen chick zal hier slecht op reageren

Hoe nu verder:

Wanneer je kiest voor de GIF die gedag zegt, zullen veel chicks gedag terug zeggen. Een goede manier om daar op te reageren is met humor (zie mijn beren goede voorbeeld: woordgrap ha-ha).

Met je tweede berichtje kan je op een humoristische manier inspelen op de GIF die je verstuurd hebt.

10. Een uitdagende of grappige Gif

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Uiteraard is het niet zo dat je altijd een gif moet sturen die veilig is en alleen hallo zegt. Je hebt de keuze uit vele soorten Gifs die je kan sturen.

Ze spreken zo tot de verbeelding dat ze een welhaast toverachtige uitwerking hebben op de reacties die je terug krijgt. Vraag me niet waarom, maar chicks vinden het leuk om een gif terug te sturen.

Het geniale van de Gif is dat een animatie die seksueel getint is kan sturen zonder de nadelen die aan zo’n geschreven bericht zitten.

Hoe nu verder:

Experimenteer met welke Gif’s je wilt sturen. Je zal zien dat als je een gif meerdere keren gaat sturen dat bepaalde reacties vaker voorkomen. Hierdoor kan je een vaste follow up reactie gebruiken zoals deze:

11. vertel me [naam], op welke gewoonte ben je het meest trots?

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

De kracht van deze opener zit hem in het feit dat je het gelijk persoonlijk maakt voor haar en ze na mag denken over positieve aspecten van haar leven waar ze trots op is.

Mensen praten graag over zichzelf, zeker als ze mogen vertellen hoe goed ze wel niet zijn.

Je zal haar hierdoor beter leren kennen en zij gaat nadenken waar ze eigenlijk trots op is in haar leven.

Dit zorgt er onbewust voor dat ze het gevoel krijgt dat ze zichzelf loopt te verkopen aan jou door ‘op te scheppen’ over datgene waar ze trots is.

Dit is zo krachtig dat het zelfs niet uit maakt dat ze rationeel weet dat dit komt door jouw vraag!

Want onthoud bro, je wilt altijd de KOPER zijn op Tinder, niet de VERKOPER.

Hoe nu verder?

Veel vrouwen vinden dit oprecht een leuke vraag maar ook MOEILIJK om te beantwoorden over zichzelf. Help ze in dat geval een handje door het specifiek te maken. Vraag bijvoorbeeld naar een karaktereigenschap.

Daarnaast stellen veel vrouwen de vraag terug dus zorg dat je een antwoord klaar hebt voor haar.

12. ‘Game of Thrones’ opener 

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

De koning der series:

Game of thrones, kennen we iemand in onze nabije omgeving die niet emotioneel verslaafd is aan deze geweldige serie??

Zo ja, verbreek gelijk contact met die psychopaat…

Elke chick op deze planeet die series kijkt (ik hoor het je denken, zijn er dan ook chicks die geen series kijken?) zal weten waar je het over hebt als je deze opener gebruikt.

Het is de meest originele opener die er te vinden is (totdat ik deze epische Tinder gids schreef in ieder geval) en tovert gegarandeerd een lach op dat lieve snoetje van je knappe Tinder match.

Hoe nu verder?

9 van de 10 chicks zal gaan lachen en je credits geven voor deze schitterende openingszin. Een goede manier om hier op te reageren is door haar nu de opdracht te geven zichzelf voor te stellen.

Dit is een hele sluwe en originele manier om haar in het kwalificatie frame te zetten. Veel chicks zullen zo overdonderd zijn, dat ze hun best gaan doen om een epische reactie terug te sturen:


Pro Tip:

Zoals je misschien al gezien had aan dat glimmende kalen bolletje dat onderaan de screenshot te zien is, reageer ik weer met een GIF. De GIF van Berny, met de tekst “Berny liks it”. Zoals ik al eerder zei, maak verdomme gebruik van GIFs!!

Wees niet bang berichten te hergebruiken, een goed bericht kan opnieuw worden verstuurd in een ander gesprek.

Door te recyclen houden we immers de wereld schoon he broeder ;)

13. [naam], ik heb slecht nieuws voor je..

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Geen enkele gast zal een gesprek beginnen met slecht nieuws..

Daarom is deze opener zo verfrissend en opvallend tussen alle ‘hoi’ en ‘hey’ berichten die een chick binnen krijgt.

Daarnaast zijn mensen gefocused op slecht nieuw en besteden we daar automatisch meer aandacht aan. Dat weten ze in de media maar al te goed:

 ‘If it bleeds, it leads’

Dit is de reden dat we zo veel negatieve shit horen via het nieuws. Sterke kans dat ze getriggerd is  weten wat dat nieuws is!

Hoe nu verder?

De meeste chicks zijn nieuwsgierig en willen weten wat dat slechte nieuws is. Een perfect moment om een rollenspel te introduceren.

Ik had een ex die net zoals vele vrouwen in Nederland verslaafd was aan de tv serie Goede Tijden Slechte Tijden. Ik heb het programma altijd verafschuwd, maar ontkwam er af en toe niet aan dat ik er een glimp van opving als zij in de buurt was.

Laat me je dit zeggen, als er iets is dat mannen kunnen leren van GTST dan is het wel dit: Vrouwen houden van drama.

Dit is een krachtig principe dat je kan gebruiken na je opener. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een verhaal over onderwerpen zoals relaties, trouwen, minnaressen, vreemdgaan etc en betrek dit op jou en je match. Vrouwen likken hier hun vingers bij af en zullen het spel met je mee spelen.

14. [Haar naam], als je zou moeten kiezen... [X] of [Y]

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Afbeelding

Het geheim achter het succes:

Het gebruik maken van hypothetische situaties is een goede manier om het gesprek te beginnen.

Veel mensen vinden het leuk om hier over na te denken, omdat wij als mensen het de dwangmatige neiging hebben om ons dingen in te beelden. Hoe belachelijker de vraag, hoe grappiger het plaatje in ons hoofd wanneer we de verschillende opties visualiseren.

Niet voor niets heeft “dilemma op dinsdag” meer dan 150 000 likes op Facebook.

Hoe nu verder?

De meeste chicks zullen gewoon een antwoord geven op je vraag. Dit zullen ze vooral doen wanneer de vraag niet te extreem is. Wanneer je vragen gekker worden gaan de reacties minder voorspelbaar worden.

Voor inspiratie raad ik je aan de Facebook pagina of website van Dilemma op Dinsdag een te bezoeken. Al is het maar omdat je er zelf ook hard om zal moeten lachen ;)

Pro-tip: Door achter de vraag die je stelt “(Er is maar 1 goed antwoord)” neer te zetten, gaat ze nog meer haar best doen. Ze denkt namelijk dat het een instinker is J.

Hierdoor zal ze beter nadenken over de vraag! Elke keer als jij met je berichtjes haar aan het denken zet, onderscheid je jezelf van alle andere dudes. Elke standaardvraag heeft ze al 100 miljoen keer gehad... waar ze haar standaard antwoorden op geeft zonder dat er ook maar een hersencel van wakker ligt.

15. Om onze match te vieren wou ik een heliumballon voor je kopen.. ik dacht dat het gesprek daarmee wel van de grond zou komen

30x verstuurd 16x reactie 53% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Voor de goofy Tinder Troopers onder ons die gek zijn op droge humor, ik kan jullie niet in de kou laten staan dus ik heb ook droge grappen getest als opener.

Hoewel het niet mijn eigen style is, kreeg ik opvallend veel reacties op deze openingszin.

De reden dat ie werkt is omdat ...tadáá... sommige chicks óók van droge humor houden. Als dit ook jouw humor leef je dan lekker uit! Je filtert de chicks waar je hoogstwaarschijnlijk geen connectie mee gaat hebben er moeiteloos tussenuit… zij zullen je namelijk negeren :)

Hoe nu verder?

Het kan leiden tot een leuk gesprek over openingszinnen. Zo kan je haar vragen met haar “beste” openingszin te komen.

Of zoals altijd, kan je rustig je kwalificatie spelletje gaan spelen en verder gaan alsof er niets gebeurd is.

16. De opener die bij je profiel past!

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Als je de Tinder profiel tips hebt opgevolgd dan zal je een epic profiel hebben waardoor de vrouwen aan je voeten liggen. Hier kan je gebruik van maken in je openingszin.

Wat ik vaak doe is verwijzen naar mijn profiel.

Toen ik nog gebruik maakte van mijn “1 place Olympic Spooning 2016” profiel, verwees ik daar vaak naar in mijn opener.

Dit levert leuke gesprekken op die, god zij dank, in de verste verte niet lijken op de standaard “hey, alles goed” berichten lijken. Zie de screenshots voor de verschillende variaties die ik gebruik :)

Hoe nu verder?

Veel vrouwen zullen je bio gelezen hebben en begrijpen waar je het over hebt. Het is heel gemakkelijk om een rollenspel te spelen met haar, waardoor je het gelijk over een seksueel getint onderwerp zoals spoonen kan hebben.

Hierdoor zal je nooit met een bek vol tanden staan omdat je oneindig dingen kan verzinnen over de prachtige olympische sport spoonen.

Pro Tip:

Je kan dit een stapje verder nemen en haar in de rol van verkoper drukken door haar zichzelf in het rollenspel te laten kwalificeren.

Voorbeeld:

Dit gesprek is hier een mooi voorbeeld van. De meeste gasten zou nu reageren met iets als “oh laten we dan snel samen gaan trainen” wat veel te hitsig is en niet altijd het gewenste resultaat geeft.

Jouw Tinder Teacher laat de chick zich hier kwalificeren door bijvoorbeeld te vragen waarom zij denkt dat ze het aankan om met “professionele spooners” te trainen.

17. Welcome [naam/bijnaam] to the city of whores, weed and tulips

19x verstuurd 14x reactie 73% succesrate

AfbeeldingAfbeelding

Het geheim achter het succes:

Als je net als ik in Amsterdam of een andere grote stad woont zal je vaak met chicks matchen die uit het buitenland komen en geen Nederlands spreken.

Een mooie manier om het gesprek te beginnen door haar te verwelkomen in jouw stad.

Het laat zien dat je de tijd hebt genomen even naar haar profiel te kijken en je laat je van je sociale kant zien.

Hoe nu verder?

Zoals je ziet zeg ik niet letterlijk Amsterdam in m’n openingszin.

Ik verwijs er naar door de stereotypes te benoemen die aan Amsterdam kleven. Als je niet in Amsterdam woont kan je het zelfde trucje gebruiken door “city” te veranderen door “country” voor het zelfde effect.

Zo had ik al snel een date in Amsterdam staan.

Pro Tip:

Het mooie aan deze opener is dat je niet perse haar naam hoeft te gebruiken. Sommige mensen uit bepaalde landen hebben een bijnaam voor hun volk, zoals Ozzies voor Australiërs. Als je deze weet, gebruik die dan!

Een andere mooie variatie is het wordt “immigrant” wat een beetje plagerig overkomt, wat in mooi contrast staat met je lieve welkomsberichtje.

(Hier vindt je trouwens meer Tinder openingszinnen)

De volgende stap om je Tinder openingszin om te zetten in een fantastisch gesprek

Mijn laatste woorden aan jou, Tinder Trooper, voordat je het vlagveld betreed onderweg naar victorie…

Je wilt het wiel niet keer op keer opnieuw uitvinden, maar een vast plan aka strategie ontwikkelen die je keer op keer kan uitvoeren.

Daarom heb ik het gratis transformatie pakket voor je samengesteld, je download het gratis hieronder.

Je krijgt mijn allerbeste tips om je Tindergesprek van openingszin tot date succesvol te laten verlopen.

Inclusief tientallen kant-en-klare zinnen die je zo naar je gesprek kunt kopiëren.

Download het nu gratis hieronder.

Je bro,
Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDroog staan als man: 14 Tips om je dry spell nu te doorbreken
Pijl19 eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden in een man
PijlHoe krijg ik haar aandacht terug? Doe DIT nu!
PijlHoe laat je een vrouw aan je denken? Vijf sterke tips

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jos
Thx, kan geen openingszinnen genoeg hebben want ik ben vast niet de enige die dit leest haha
Reacties
William
Ik heb Jos gevonden
Evert J
Thx, dat van dat spooning van je profiel en dan als openingszin gebruiken werkt wel grappig (ik kopieer het maar gewoon)
Mert
Nice ik ga een paar openingszinnen gebruiken, heb al best succes met de tips voor het profiel ga zo door plz hahah
RLJ
Geeft wel weer meer inzicht over wat te zeggen op Tinder en (voor mijzelf) vooral OKcupid. Wel indrukwekkend al die testjes op tinder, opzich maken de openingszinnen niet giga uit maar sommigen werken wel echt beter
Reacties
Jan
OKcupid had ik echt geen matches op, tinder veel beter
Anoniem
Ik heb juist op Tinder geen matches maar wel op Badoo dus denk dat 't ook ligt wat bij je past, ik ben 21 dus andere leeftijd dan sommigen op Tinder misschien.
John
5 Matches, 1ste 2 GIF 2x gedaan 0x resultaat en 1x de specifiek op haar profiel en mijn profiel en wel reactie en gesprek en 1x de weed gedaan bij tourist maar geen respons. Te weinig matches misschien?
Reacties
John
En als ze niet reageert wat anders geprobeerd maar ook geen respons, hebben jullie dat ook vaak?
Evan
ik ben geen datingcoach maar ik zou zeggen dat het niet aan je openingszin op tinder ligt maar eerder aan je profiel dan
Ahmed
ligt zeker aan je profiel als je geen matches hebt, wat ook kan werken is een nieuwe profiel aanmaken, maar wss zijn je fotos niet zo top man
Slim
Handig om wat openers te hebben, beste is wel reageren op haar profiel op interesse aanhaken maar dat kost tijd
Bernard
Hebben jullie ook meer zinnen over wat je kan zeggen op Tinder? Het gesprek starten gaat me goed af, soms loop ik nog tegen de muur als t aankomt op gesprekken lekker laten lopen versus soms standaard dingen zeggen tegen haar. Thanks!
Henk
Ik kan met grote blijdschap zeggen dat het werkt. Het werkt eigenlijk te goed ;).
Nick
Haha heerlijk die openingszinnen, stuk of 10 geprobeerd nu en stuk voor stuk werken ze!

Plaats een Reactie