Verbeter Je Lichaamstaal Om Vrouwen Te Versieren

27 Aug 2012, door datingcoach Daan de Ram in Lichaamstaal

Wat zegt je lichaamstaal?

Lichaamstaal is één van de BELANGRIJKSTE aspecten van jouw game. Door gebaren, mimiek, lichaamshouding en oogcontact laat jij je, aan de aanwezige vrouwen, zien in de club.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen zijn veel meer gefocust op de signalen die jij uitzend met jouw lichaam dan dat je misschien denkt. Nog voor je een vrouw aanspreekt, heeft de dame jouw lichaamstaal al gelezen.

Lichaamstaal tips om effectiever te communiceren

De vier bovenstaande punten vertellen veel over jezelf. Ga maar na bij jezelf. Wanneer je het koud hebt maak je je kleiner. Is het warm? Dan loop je breder.

Wanneer je een vrouw hebt gezoend voel je je net alsof je de hele wereld aankunt en loop je met de borst vooruit.

“Maar dit gaat toch vanzelf?”

Dit is deels waar. Je hebt zelf invloed op jouw non verbale communicatie. Betrap je jezelf wel eens met een drankje voor je borst met een vrouw te praten? Voor mannen is het blijkbaar heel moeilijk om je armen gewoon te laten hangen langs je lichaam.

Toch is dit beter, al voelt dat misschien nog niet natuurlijk.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Je houding naar vrouwen is veel meer open wanneer je je borst en je buik toont tijdens een gesprek. Dit communiceert zelfvertrouwen.

Je durft jezelf kwetsbaar te maken want je bent nergens bang voor. Je laat zien dat je controle hebt over je emoties.

Verbeter je lichaamstaal en verbeter je game

Hieronder volgens een aantal tips waardoor jouw lichaamstaal verbeterd tijdens jouw game

Loop rechtop

Niet alleen je rug recht houden maar ook je hoofd moet in dezelfde lijn lopen. Dit kan je sneller bereiken, door je voor te stellen dat er een boek op je hoofd ligt en dat je omhoog drukt. Je nek loopt nu ook recht omhoog in plaats van schuin naar voren.

Gepaste afstand

Geef de vrouw de ruimte om met je te praten. Wanneer je gelijk in haar persoonlijke ruimte gaat staan, komt dit erg dwingend over. Dit kan wel maar de kans is groot dat de vrouw een stapje opzij of naar achter doet. Dit is de persoonlijke ruimte die zij prettig vindt.

Let op wat je met je armen doet

Wanneer je een drankje in je hand hebt, probeer je armen langs je lichaam te latenvallen. Je kan je glas bovenaan vast pakken, dan ben je minder geneigd je glas als schild gebruiken.

Praat met je handen!

Wanneer de muziek hard staat in de club is de kans groot dat ze niet alles hoort wat je zegt. Door handgebaren te gebruiken maak je het makkelijker voor haar.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Een ander voordeel is dat andere vrouwen ook zien dat je expressief bent. Dit maakt je interessanter omdat jij in ieder geval enthousiast bent over wat je hebt te vertellen.

Niet wijzen

Een vrouw vindt het heel vervelend wanneer je tijdens een gesprek altijd naar haar wijst met je vingers. Beter is om je handen open te houden, en laat haar je handpalmen zien.

Leun achterover

Wanneer je een approach doet, kan je beter de vrouw naar jou toe laten leunen. Hiermee communiceer je naar buiten toe dat zij jou benaderd. Het straalt een bepaalde innerlijke rust uit, je hoeft niet zo nodig.

Let op je voeten

Sta stevig op je voeten. Zet je schoenen iets uit elkaar. De juiste afstand is de breedte van je schouders. Zo ver mogen je voeten uit elkaar staan.

Claim je ruimte!

Wanneer je een set aanspreekt loop je recht op ze af om zo vorm een cirkel te vormen. Je wilt in het denkbeeldige midden komen te staan in plaats van aan de zijkant.

Pas later wil je dat jij samen met de dame die je interesse heeft een eigen "cirkel" vormen. Een andere optie om zij aan zij te staan, in een denkbeeldige "v" waarbij je samen naar iets anders kijkt.

En last but not least: Houd altijd oogcontact!

Vanaf het eerste moment, moet je het oogcontact vasthouden. Vrouwen vinden het heerlijk wanneer je ze direct aankijkt. Pas op dat je niet gaat staren.

Je mag best spelen met waar je ogen op laat rusten. Het gaat erom dat het oogcontact rustig is en vast.

Ken de regels voordat je ze breekt

Non verbale communicatie is super belangrijk voor een goede approach en een nog beter vervolg. Hoe beter jij jouw lichaamstaal gebruikt hoe prettiger een vrouw dat vindt.

Oefen bovenstaande punten tijdens je warmups. De volgende keer dat je uit gaat, kan je hiermee gaan spelen en zien welk effect jouw lichaamstaal op de vrouwen heeft die je aanspreekt.

Na een tijdje merk je wel een WAANZINNIG effect je lichaamstaal heeft op haar. Je gaat ook beter waarnemen wat ZIJ met haar lichaam COMMUNICEERT.

Laat iemand je feedback geven op je lichaamstaal tijdens approaches. Het kan van ONSCHATBARE waarde zijn.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZe wil rustig aan doen? 7 Tips om dat razendsnel op te lossen
PijlZe heeft geen gevoelens voor me: 10 Tips om dat om te draaien
PijlOnbeantwoorde liefde? 6 Tips om je snel beter te voelen
Pijl19 eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden in een man

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie