Vrouwen versieren vanuit overvloedsdenken

07 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Het overvloedsconcept en vrouwen versieren

Weinig concepten zijn zo van invloed op je succes met vrouwen als het overvloedsdenken. Maar voordat ik het ga hebben over vrouwen versieren, zoals ik wel vaker doe, ga ik je eerst het verhaal van de snoepwinkel vertellen.

Beeld je eens in toen je nog kind was en voor het eerst in een snoepwinkel belandde. Mij is het echt overkomen. Ik had een vriendje wiens ouders een snoepwinkel hadden. Ik ging bij hun logeren en mocht uit de winkel pakken wat ik wilde. Welcome to the candyshop!

Meestal is het zo dat je wordt verteld dat je maar één lolly mocht hebben en twee kikkertjes. Daar moest je het een hele week mee doen. Op zich een gezonde zaak. Er is echter één probleem. Door dit soort regels is bij jou een mindset ontstaan dat je alles is waar je recht op hebt. Een handjevol snoepje is genoeg voor jou.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De boodschap van de snoepwinkel

Laten we er eens anders naar kijken. Welke boodschap had men jou ook mee kunnen geven, in plaats van ‘dit is genoeg voor jou’. Misschien wel ‘ooit kun je zelf beslissen wat je koopt, als je er maar hard voor werkt’. Want wat is de realiteit? Met genoeg wilskracht ben je zelfs in staat om de snoepwinkel over te nemen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het klinkt als een ultieme droom – prachtige vrouwen in overvloed die je voor het uitkiezen hebt. Een mooie droom, een utopie. Maar is dat ook zo? Ik denk niet alleen dat een overvloed aan mooie vrouwen ìs die je kunt versieren. Ik denk ook dat het een mindset is die de naturals onderscheidt van de niet naturals – en een mindset die je derhalve moet ontwikkelen.

Veel mannen gaan zich realiseren dat ze bezig zijn met de nobele kunst van het vrouwen versieren om af te rekenen met hun innerlijke obstakels die we ervaren bij interacties met vrouwen. Ik heb het dan over voldoende eigenwaarde, angst om jezelf echt te laten zien of angst om haar te verliezen.

De consequenties van schaarste denken

Er zijn slechts twee mogelijkheden – ofwel je denkt vanuit schaarste of vanuit overvloed. Dat heeft enorme consequenties. Schaarstedenken werkt namelijk verlammend. In plaats dat je actiegericht wordt, vanuit de gedachte ‘ik kan toch niet falen’, gaat men in zijn hoofd zitten.

En in je hoofd zitten, lieve lezers, kan heel prettig zijn. Het brengt je alleen nergens. Ik zeg niet dat niet goed is om ergens eens goed over na te denken, zeker wel. Maar een gram praktijk is een kilo aan theorie waard.
En de rare gedachtes die we allemaal hebben, helpen ons veelal geen ene moer. Ze is te bitchy, ze zal wel oppervlakkig zijn, ze zal wel niet op mannen zoals ik vallen, ze zal wel dit of dat gewend zijn. Allemaal mindfucks.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Als er geen feedback loop (terugkoppeling) ervaart, waarbij wat je denkt ook daadwerkelijk uittest, weet je niets – en blijf je alleen maar in je hoofd zitten. Je bouwt zo ook niet aan het gevoel dat je op jezelf kunt vertrouwen. Aan het gevoel dat jij in staat bent om datgene dat op je pad komt op te lossen.

En als je geen terugkoppeling ervaart omdat je niet gewend bent om actie te nemen wordt ook je wilskracht niet getraind. Onthoud dat bij een afwijzing van een vrouw een nee, niet perse een nee betekent. Vrouwen houden er van om veroverd te worden – ze willen dat je er moeite voor doet.

Het zit echt in hun natuur om niet te makkelijk over te komen. Zo zijn ze ook sociaal geconditioneerd. Kortom, leer om door te zetten en geef nóóit op!

Leven van binnenuit

Wij vinden het ontzettend gaaf om als onze deelnemers zich ontwikkelen tot succesvolle mannen die leven vanuit een abundance mindset. Wat houdt dat in? Nou, dat je als man een 100 % geloof en overtuiging hebt om in een situatie een overvloed aan opties te hebben van vrouwen waar jij mee wilt daten. Aantrekkelijke vrouwen hebben we het over, volledig naar jouw smaak. En jij kan er met gemak over beschikken.

Het is heel belangrijk dat je het onderscheid kunt maken tussen wat jouw daarwerkelijke intentie is, gaan voor wat je echt wilt. Van binnenuit, waarbij je je bevrediging haalt uit het feit dat het van binnenuit komt! Dat je geniet dat jij de power hebt om alles gelijk te schakelen, zodat je woorden, daden en gedachten allemaal op één lijn zitten. Dat leidt tot congruentie die impact heeft op de wereld om je heen, inclusief die mooie vrouwen.

Overvloedsdenken leidt tot waarde geven

Je zit nog steeds te lezen op ons blog en dat siert je. Oprechte complimenten! Maar het is nu tijd voor actie!

Een man die leeft met vanuit overvloedsdenken verdiept zich niet alleen in beter worden met vrouwen. Hoewel superbelangrijk is het slecht één element! Op het moment dat je ten allen tijde waarde wil geven aan jouw omgeving – dan dien je ook de andere aspecten op orde te hebben.

Ben je blij met de baan die je hebt? Ervaar je daar passie bij? Sport je genoeg of überhaupt. Fysieke en mentale gesteldheid liggen in elkaars verlengde namelijk. Wat zijn je hobby’s? Heb je die niet, kom er dan achter wat je passies zijn – wat jou energie geeft!

Ga er op uit, ‘s avonds en overdag. Spreek vrouwen aan en zorg dat je hun telefoonnummers krijgt. Zorg dat je blijft gaan totdat je hier goed in bent geworden. Als je merkt dat je geen vooruitgang maakt, of het proces wilt versnellen, boek dan een coachingsessie.

Nieuwe overvloedsrealiteit

Uiteindelijk heb je een situatie gecreëerd waarbij jij een vrouw meeneemt in jouw (positieve) realiteit. Dat is omdat je jouw zaakjes prima voor elkaar hebt. En daarmee bedoel ik op de eerste plaats qua mindset. En dat je dus een bron van positieve emoties bent voor haar. Dat, beste vrienden, heeft een zeer grote aantrekkingskracht op haar. Geniet ervan!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl19 Eerste date tips voor de perfecte date [Complete gids]
Pijl11 Pickup Artist (PUA) Methodes die WEL werken in Nederland
Pijl9 Tinder & Online dating profiel foto tips: Meer matches & reacties
Pijl29 Originele Date Ideeën en Activiteiten in Rotterdam + Dating Tips

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Loes (commithappiness.nl)
Hoi hoi,

Hoewel ik niet uit ben op vrouwen versieren, wil ik je even bedanken voor de inspiratie die je me met dit artikel hebt gegeven! \"Met genoeg wilskracht kun je de snoepwinkel overnemen\" Wat een geweldige levensinstelling :D

Ik wil er nog wel even aan toevoegen dat soms een nee bij een vrouw ook echt NEE is.
Niets is zo onaantrekkelijk en afkeurenswaardig als mannen die je grenzen niet respecteren...

groetjes Loes

Plaats een Reactie