Vrouwen versieren op school

23 Sep 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Hoe vrouwen te versieren op school

Het begin van het academische jaar komt eraan en de lessen in de universiteit gaan weer van start. Tijd om nieuwe mensen te leren kennen, om te flirten met mooie – en slimme – vrouwen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je je het beste die ene leuke mede studente of klasgenoot kunt versieren.

Iedere start van een studiejaar verloopt hetzelfde. De eerste dagen zijn altijd een beetje onwennig. Nieuwe studenten zijn wat zoekende en voelen zich wat onzeker. Iedereen is wat stil en nerveus. Gevolg, de meeste mannen in de aula komen dan saai over. Belangrijk is daarom dat jij zorgt dat jij in ieder geval niet saai overkomt.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen versieren op school: zorg ervoor dat jij wel opvalt

Je hebt het vast al eens mee gemaakt. Je ziet een mooi meisje zitten in de aula en naast haar zijn een aantal plaatsen vrij. Je wilt in haar buurt gaan zitten maar besluit toch om een plaats vrij te laten want je wilt het veilig spelen. Je wilt dat ze verkeerd over je gaat denken. Door iets halfbakken te doen is dat nu net hetgeen wat er gebeurd.

Vrouwen voelen namelijk aan wanneer je niet helemaal eerlijk bent tegenover jezelf. Je wilt eigenlijk naast haar gaan zitten maar doet dat niet. Op dat moment ben je dus niet eerlijk. Handel vanuit je intenties en ga gewoon direct vlak naast haar zitten.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Je denkt nu waarschijnlijk, komt dit niet vreemd over? Ja, het komt inderdaad vreemd over - als je niet onmiddellijk iets tegen haar zegt.

Wat moet je dan zeggen als je naast dat mooie meisje gaat zitten? Een voorbeeld van wat je zou kunnen zeggen is: “Jij ziet eruit alsof je goed notities neemt. Dat is mooi, dan hoef ik niet meer te noteren.”. Je zegt dit met een glimlach en het meisje weet dan dat je aan het grappen bent. Op deze manier kom je niet saai over en zorg je ervoor dat ze je onthoudt.

Dit wil niet zeggen dat jij exact hetzelfde moet zeggen – over aantekeningen maken. Ik zou dit zeggen omdat ik het grappig vind. Zeg iets dat jij zelf grappig vindt.

Er is niets ergers dan als je elkaar jaren later tegen zou komen, en ze zou niet meer weten wie je bent. Een grijse muis, je het geen indruk gemaakt, je bent niet memorabel – letterlijk: gedenk-waardig.

Ga dus niet aan haar vragen of je een taak moet maken tegen volgende les terwijl je dat eigenlijk al wist. Vrouwen voelen het aan wanneer je niet eerlijk bent in je intenties.

Als jij iets echt grappig of leuk vindt dan zal zij dat ook vinden. Je zorgt er niet voor dat je herinnerd wordt door het veilig te spelen en binnen je comfort zone te blijven. Je moet jezelf pushen zodat je doet wat je eigenlijk diep vanbinnen echt wil doen.

Vrouwen versieren op school: daag haar uit

Eerlijk zijn tegenover jezelf wil ook zeggen dat je niet met alles akkoord moet gaan wat zij zegt, omdat je denkt dat ze je dan leuker vindt. Veel mannen zijn geneigd om hun mening aan te passen aan dingen die zij leuk vindt - NIET doen!

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het is de bedoeling dat jij haar uitdaagt. Jij moet niet de hele tijd met alles komen en haar entertainen alsof je een circusaapje bent. Zij moet jouw aandacht verdienen en ook jou entertainen. Dit betekent niet dat je haar moet behandelen als een stuk vuil, je kan dit ook op een speelse manier doen.

Bijvoorbeeld als jij haar vraagt “Wat is het gekste dat je in je leven al gedaan hebt?” en zij antwoordt “Ik weet het niet”. Dan kan je antwoorden “Jij bent zoooo saai.”, terwijl je glimlacht.

Op deze manier weet ze ook dat je eerlijk bent en niet gewoon alles leuk vindt wat zij doet, in de hoop dat ze jou dan leuk vindt.

Twee geweldige tips om vrouwen te versieren op school

1) Vaak kan je in de klas niet echt een conversatie voeren omdat je stil moet zijn of niet luid kan praten. Een geweldige methode die je kan gebruiken in de klas is het doorgeven van briefjes. Meisjes vinden dit geweldig en het is niet iets dat een andere kerel gemakkelijk zal doen. Als je dit doet ben je al anders dan de rest.

2) Ga een paar minuten voordat de les begint al naar de klas, als er dan een mooi meisje is ga je pal naast haar zitten. Je begint dan al een gesprek voordat de les is begonnen. Gooi je opmerking over notities maken eruit, of dat je bij haar gaat afkijken omdat ze er slim uitziet – of wat jij ook maar grappig vindt.

Veel succes – zorg dat je wat leert en zorg dat je wat leuke vrouwen leert kennen! De tijd op school of de universiteit is de leukste die er is – zeker als het aankomt op flirten en vrouwen versieren.

Heb jij ideeen over vrouwen versieren op school? Laat ze hieronder achter.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Redenen Waarom Je Eeuwig Vrijgezel Bent
PijlHoe zie je dat iemand verliefd is op jou? 5 Heldere signalen
PijlCursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties
Pijl35 Spannende Date Activiteiten: Hoe je een ONVERGETELIJKE date hebt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Maarten
Leuk artikel, ik heb goed gemerkt dat de indruk die je in het begin van het jaar maakt erg belangrijk is. De start van het jaar was voor iedereen vreemden nieuw, mensen staan in deze tijd meer open voor contact. De tip om niet saai over te komen heeft mij goed geholpen, ik ben al een paar keer op date geweest met vrouwen die ik in het begin van het jaar heb leren kennen.

Bij mij op school loopt een meisje rond dat ik erg aantrekkelijk en leuk vind. Ze zit in pauze’s en tussenuren vaak aan tafel met vriendinnen. Meerdere malen was er een plek naast haar vrij waar ik kon gaan zitten. Het probleem is dat haar vriendinnen bij haar aan tafel zitten, daardoor durf ik er niet bij te gaan zitten. Ook in college’s is ze meestal met haar vriendinnen. Ik wil erg graag met haar in contact komen, hoe kan ik dit het beste aanpakken?
Nico
Het beste manier om dit probleem aan te pakken is denk ik opletten als ze een keer alleen is. Als dat gebeurt moet je ingrijpen. Raap jezelf bij elkaar en stap op haar af. Begin een gesprek met haar en wie weet kun je samen met haar gaan lunchen. Grote kans dat het niet bij deze ene keer blijft!
Succes,
Nico

Plaats een Reactie