Hoe Versier Je Een Vrouw Als Je Niet Durft Vrouwen Te Versieren

27 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Overal Vrouwen Versieren Kan Als Je Leert Hoe

‘Hoe versier je een vrouw’, dit is iets waar deze website maar ook de afgelopen jaren van mijn leven aan toegewijd zijn. In deze blog zal ik een zo helder mogelijk antwoord voor je geven, maar onthoud dat vrouwen leren versieren iets is wat tijd in beslag neemt. Aan het eind van deze blog weet je:

Deze site is volledig toegeweid aan mannen die beter willen worden of niet weten hoe je een vrouw versiert. We leren je daarom een heel scala van de universeel aantrekkelijke eigenschappen van een man, denk hier aan bijvoorbeeld positieve dominantie, plezier hebben en hoe je leiding moet nemen.

Veel mensen die bij ons een training volgen groeien enorm in al deze eigenschappen. Ze durven beter op een vrouw af te stappen en ze worden leuker als persoon. Waar ik de mannen altijd voor waarschuw is dat ze wel echt blijven en niet alleen de trucjes toepassen.

Daarom is het meest essentiële wat betreft leren hoe je een vrouw versiert is dit:

 Be somebody you respect.

Ik heb het in het Engels geschreven omdat dat cooler klinkt. Maar in het Nederlands is het ook waar: wees iemand waar jij respect voor hebt. Zorg dat jij iemand bent waar je tegenop zou kijken. Zorg dat als jij jezelf zou tegenkomen je denkt: “Wow dit is een cool persoon, met zo iemand wil ik graag omgaan!”.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hoe Je Een Vrouw Versiert Als Je Haar Nog Niet Kent

Laten we naar de praktijk gaan. Ik weet niet waar jij vrouwen leert kennen maar ik ga nu uit van het nachtleven. Het antwoord op de vraag ‘Hoe versier je een vrouw’ komt hier neer op één ding:

Actie ondernemen.

Dat klonk wél cool in het Nederlands. En het is bijna heilig, zo waar is het. Het laatste wat jij s’avonds wil is aan de kant staan en niks doen. Als je dit doet word je langzaam meer en meer in je hoofd getrokken. Daar stel je dan nog 10.000 keer de vraag ‘hoe versier ik een vrouw’, maar je gaat er niet achter komen.

Dat komt omdat het in actie zit. Je wil doen, niet denken. Het eerste wat jij dus doet als jij je schoolfeest, kroeg of club binnenkomt is het volgende: meteen spreek je iemand aan.

Het maakt niet uit of het een man of een vrouw is. Vrouwen versieren komt later wel! Je moet eerst opwarmen, laat dat spraakwater lopen en zorg dat je niet die sukkel bent die in zijn eentje aan de bar plakt.

Mannen zijn gemakkelijker aan te spreken als vrouwen. Maak een paar korte gesprekjes, je openingszin kan zijn: ‘hey hoe is het, heb je het naar je zin?’. Mannen worden niet zo vaak aangesproken dus ze reageren vaak op een toffe manier. Hoe het kort en blijf niet plakken.

Spreek ook vrouwen aan. Hoe je een vrouw versiert is hetzelfde als hoe je een man te vriend maakt, alleen het resultaat is anders ;) Spreek haar aan met iets simpels, vrouwen houden niet van rare openingszinnen. Het volgende is prima:

“Hey jij lijkt me wel cool, mijn naam is …”

“Hey! Wie ben jij?”

Hoe Versier Je Een Vrouw Na De Openingszin

Oké je bent lekker bezig. Je bent al aan het socializen en bent klaar om te leren hoe je een vrouw versiert. De volgende dingen wil je in ieder geval niet doen:

Doe dit niet. Wat je wel wil doen is het volgende:

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVrouwen versieren in de sportschool: 8 Geaccepteerde manieren
Pijl "Dit Zijn De 6 Kenmerken Van Echte Liefde" - Liefdesexpert
Pijl8 Redenen waarom vrouwen afstandelijk doen + 8 Tips
PijlOmgaan met vrouwen: 13 Tips om ze te verleiden

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie