Single vrouwen - een aantal misverstanden

05 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Single vrouwen

Af en toe kom ik dergelijke single dames wel eens tegen die op zoek zijn. Ik ben single en in de dertig maar om heel eerlijk te zijn heb ik zelf niet zo last van die angst. Op ieder potje past een dekseltje, dat is onvermijdelijk. Er is hele wereldbol vol met leuke mannen. Maar er bestaat onder mannen een aantal fabels over single vrouwen die ik wil ontkrachten. Laat je niet door misleiden door deze fabels want je zou zo maar een leuke single vrouw kunnen mislopen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Single vrouwen fabel #1. Single vrouwen kunnen makkelijk regelen

Er is een misverstand onder mannen dat seks makkelijk te regelen is voor mannen. Dat vrouwen seks kunnen hebben waar en wanneer ze maar willen. Gewoon een sexy outfit aantrekken, mooie lingerie en we kunnen scoren. Misschien is dat wel zo, maar we willen niet iedere man en laat staan dat we met iedere man seks willen. Je leest overigens op dit blog hoe jij die man wordt waarmee zij wel seks wil hebben.

Single vrouwen fabel #2. Single vrouwen willen meteen kinderen

De grootste nachtmerrie van iedere man; na een one night stand erachter komen dat je een dame zwanger hebt gemaakt. Je wilt niets met deze dame, laat staan een kind. Maar bekijk het ook eens andersom. Denk je nou echt dat wij van iedere man een kind willen? Verre van. Die vader van onze toekomstige kinderen moet aan tal van voorwaarden voldoen en daar is een dame niet 1-2-3 achter. Dus maak je geen zorgen; een vrouw zal echt niet morgen een kind van je willen.

Single vrouwen fabel #3. Single vrouwen willen altijd een relatie

Denk niet meteen dat er iets mis is met een vrouw die hunkert naar een relatie. Een vrouw met eigenwaarde is en zal kritisch blijven. Ze wil niet met iedereen een relatie. Dat ze interesse toont, flirt of zelfs seks met je heeft wil niet zeggen dat ze ook een relatie met je wil. Ze wil je beter leren kennen en heeft daar haar bedenktijd voor nodig.

Dat ze haar intenties laat blijken is alleen maar eerlijk. En dat wil overigens niet zeggen dat ze, terwijl ze op zoek is niet af en toe geniet van wat het single leven te bieden heeft.

Single vrouwen fabel #4. Single carrièrevrouwen geven altijd hun carrière voorrang

Regelmatig hoor ik verhalen van vriendinnen van vriendinnen. Ze is een succesvolle carrièrevrouw, maar nog steeds single en baalt daar enorm van. Ze heeft al vaak te horen gekregen dat mannen haar te sterk vinden. Natuurlijk kan het indrukwekkend zijn als een dame genoeg zelf verdient om in een geile Audi A8 te rijden, een hoge hypotheek heeft en non stop vakanties kan boeken.

Maar een vrouw blijft een vrouw. Oftewel; wij houden ervan om voor anderen te zorgen, en om ons een klein meisje te voelen in de armen van een stoere man. Laat je dus niet afschrikken als die carrièretijger zo zelfstandig overkomt; het is alleen maar werk en niet de totale persoon.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl12 Tips Om Je Crush Te Versieren Zonder Afwijzing
PijlZe belt niet terug? 7 Redenen + 7 tips om haar te versieren
PijlVrouwen Versieren op WhatsApp: 10 Tips van Daan de Ram
PijlWaar kijken vrouwen naar bij mannen: Het zijn deze 22 dingen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Kaylee
Ik ben al jaren single en heel zelfstandig. Ik merk inderdaad dat mannen dat imponerend vinden en daardoor na een date niks meer van zich laten horen. Erg jammer. Goed stuk, hopelijk beseffen mannen zo dat carri├Ęrevrouwen juist ook graag veroverd willen worden door een leuke man en gewoon openstaan voor verliefdheid.

Plaats een Reactie