Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

25 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen begrijpen: 5 flirt inzichten

Het kan frustrerend zijn voor mannen wanneer ze een vrouw niet begrijpen. Ik ben zelf een vrouw, maar ik snap dat mannen ons soms rare wezens vinden. Ja, we zijn gecompliceerd. Ja, we kunnen in een uur zes keer van gedachten veranderen over wat we willen doen en ja, we verwachten veel van jullie mannen. Daarom zet ik hier vijf inzichten over vrouwen op een rijtje, om het leven makkelijker te maken.

Flirt inzicht #1. mannen moeten altijd de eerste stap zetten

Hoe graag wij vrouwen ook geëmancipeerd willen zijn, in sommige dingen zijn we dat liever niet. We vinden het leuk als een man de deur voor ons openhoudt, ook al kunnen we dat zelf. We willen dat een man soms de rekening betaalt, ook al verdienen we ons eigen geld. En we willen zeker dat een man op ons afstapt.

Hoe leuk we een man ook vinden, het is in de natuur zo bepaalt dat de man jaagt en dat willen we ook. Het maakt dat we ons gewild voelen. Denk dus niet dat een vrouw je niet ziet zitten als je veel oogcontact met d’r hebt vanaf de andere kant van de kroeg. Ze wil gewoon dat jij de eerste stap zet.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Flirt inzicht #2. soms zijn we alleen op zoek naar bevestiging

Er zijn soms momenten waarop we gewoon wat aandacht willen. Jij denkt waarschijnlijk dat je gaat scoren omdat een vrouw al uren met je flirt en praat, maar dat kan ze ook alleen maar doen om zich beter te voelen. Wordt dus niet meteen enthousiast, het hoeft niks te betekenen. Geloof je het niet?

Kijk dan eens op instagram naar alle vrouwen die foto’s van zichzelf posten en erbij zetten: ‘just woke up, look like shit’ of zoek eens naar #nomakeup. Ook selfies als vrouwen ‘net’ wakker zijn of na het sporten zijn niet zo spontaan als het lijkt. We kunnen zomaar 20 minuten bezig zijn om zo’n ‘oh ik ben onbedoeld sexy’ foto te maken met als doel van jou te horen dat we er goed uit zien.

Flirt inzicht #3. vrouwen zijn onvoorspelbaar

Waarschijnlijk is dit niets nieuws voor je. Laat het me toelichten waarom dit zo is. Vrouwen handelen vanuit gevoel en mannen vanuit verstand. Dit verklaart dat je een geweldige date kan hebben gehad of geweldige seks, maar dat ze toch niet terugbelt. Het kan best zo zijn dat een vrouw ‘iets’ mist.

En dat ‘iets’ kunnen we niet uitleggen, ook al zou dat de wereld een stuk makkelijker maken. Dat ‘iets’ zorgt er vaak ook voor dat vrouwen op zoek gaan naar iets anders. Het kan best dat je een fatsoenlijke, slimme, goed bedoelende man bent, maar dat we op zoek gaan naar spanning en daarom gaan voor een avontuurtje met een badboy.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Flirt inzicht #4. seks is belangrijk

Je denkt misschien dat vrouwen niet zoveel om seks geven als mannen, maar oh dat doen we wel. Dat misverstand moet voor eens en voor altijd uit de wereld worden geholpen. Misschien houden we er zelfs meer van dan mannen. Wij beleven seks alleen op een andere manier en dat maakt het voor de man lastiger. Voor een man is het vrij simpel. Neukt ze lekker en kan ze goed pijpen? Jackpot!

Voor vrouwen werkt het alleen iets anders. Wij vinden veel dingen belangrijk. Zoenen, aanrakingen, voorspel, hardheid, geluid en aandacht. En nee heren, size doesn’t matter. Natuurlijk roepen we wel altijd dat we een man met een tarzan willen, maar als je alle eerder genoemde dingen goed doet, dan maakt de maat niet uit. It’s not the size of the boat, it’s how it floats on the river ;)

Flirt inzicht #5. Vaak weten we gewoon niet wat we willen

Het frustrerende aan het handelen vanuit emotie is dat we soms gewoon niet weten wat we willen en daar niks aan kunnen doen. Neem het ons niet kwalijk. Toon juist begrip voor de situatie. Heb je een leuke date gehad met een vrouw en een paar dagen later nog niks gehoord? Stuur haar gewoon het volgende berichtje: “Hee ik weet dat we een leuke avond hebben gehad, maar ik snap dat je een vrouw bent en dat maakt het ingewikkeld.

Ik zal het dus niet persoonlijk opvatten dat ik niks meer van je heb gehoord, waarschijnlijk weet je gewoon niet wat je wil en dat geeft niet. Ik maak het je makkelijk. Ik weet wel wat ik wil. Jou. Hier. Nu. Naakt. ” Ik durf te wedden dat ze een uur later, wat zeg ik?, een half uur later! bij je in bed ligt. Probeer het, en laat me hieronder weten hoe het je is vergaan.

Deze vijf inzichten maken het hopelijk iets makkelijker om het andere geslacht te begrijpen wanneer je flirt. Al met al blijft het gewoon een spel. Je moet gewoon de ‘regels’ leren en dan komt de magie vanzelf. Succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOnzekerheid Overwinnen: Schop je angst zijn kont in 17 Tips
Pijl45 Spannende vragen om mee te flirten (date & relatie)
Pijl13 Signalen dat ze je niet ziet zitten + Zo krijg je haar interesse
Pijl5 Versiertrucs Voor Mannen Waar Vrouwen KEIHARD Voor Vallen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie