Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Verliefd / ik zoek een vriendin

Ik zoek een vriendin

05 Apr 2014, door Arnoud in Verliefd

Ik zoek een vriendin

Help, ik zoek een vriendin!

Hoe gaaf zou het zijn om iemand te vinden die perfect bij je past. Geweldig toch! Maar dat gaat helaas niet gebeuren als in een of andere Hollywood filmscène. Je kunt beter het heft in eigen hand nemen als je een vriendin zoekt. In deze blogpost geef ik daarom een praktisch stappenplan dat je zal helpen om je ideale vriendin aan te trekken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Let erop dat ik het heb over je ideale vriendin aantrekken in plaats van simpelweg ‘ik zoek een vriendin’. Waar ik namelijk in geloof is ‘pull-marketing’ in plaats van ‘push’. Niet te verwarren met passiviteit, want ik zie wel degelijk de waarde in van marketing. Je dient zelf kansen te creëren. Het is net als een bedrijf, een getraind lichaam of een super maaltijd: het ontstaat allemaal niet vanzelf!

De kernvraag is dus of jij bereid bent te doen wat nodig is. Als dat zo is lees dan door. Hier zijn de stappen in een notedop. Overigens gelden precies dezelfde stappen wanneer je een vrouw bent en een vriend zoekt.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Ik zoek een vriendin stappenplan, stap 1: Weet wat je wilt en wat je niet wilt

Het is eigenlijk heel logisch: veel mensen krijgen niet wat ze willen omdat … ze niet weten wat ze willen…! Iemand kan wel zeggen ‘Oh ik wil graag zo en zo een vrouw. Ik wil een relatie die zus en zo is’. Maar er zit zo weinig emotie bij en het is vaak zo vaag dat niemand er enig gevoel bij krijgt.

TIP: Ben ik lelijk? Vind hier het definitieve antwoord (+ 5 Simpele tips)

Wat jij wilt dient je razend enthousiast te maken, anders gaat er iets mis. Jouw beeld van je relatie dient je kippevel te geven. Als dit niet het geval is mis je de emotionele power die zorgt voor de magnetische werking die je nodig hebt. Hopen is iets iets anders dan een vurig verlangen. Dagdromen iets anders dan een gevoel dat je motiveert.   

Focus hierbij op het gevoel dat de eigenschappen van je partner je zullen geven. Je mag heel specifiek worden maar dat beperkt wel je opties. Als jij zegt dat ze minimaal zo lang moet zijn mag je je afvragen of haar lengte jou nu zo gelukkig gaat maken, of dat dat meer bijzaak is. Bedenk je dus wat je wilt - en wat je niet wilt, de “deal breakers”. Formulier deze, in gedachten of op papier, in positieve bewoordingen.

“Geen leugenaar” wordt dan een “integer persoon”. Evenzo vervang je “niet dik” door “gezond en fit”. Om verder te gaan een “aan de televisie gekluisterde saaie doos” wordt “heeft passie en een doel in haar leven”. En, niet onbelangrijk, “niet lui in bed” wordt “een vrouw die van seks houdt”.

Nu komt het echte lastige. Je dient je er namelijk ook aan te houden als je serieus op zoek bent naar een vriendin. Dat wil zeggen dat als je met een vrouw staat te flirten en je wordt je bewust van een deal breaker, dan dien je ook je figuurlijk afstand te nemen. Wanneer je je eigen grenzen en standaarden niet respecteert geef je een signaal af aan ‘de wereld’ en aan jezelf dat je niet serieus bent.

TIP: Complimenten voor vrouwen: 5 Tips om haar dag te maken

In termen van de ‘wet van aantrekkingskracht’, blijf je dan mensen aantrekken die niet voldoen aan jouw standaarden. Ik zeg niet dat je resoluut moet weglopen (tenzij je gevoel dat aangeeft), of dat je niet open moet staan voor een one night stand (tenzij dat een patroon is voor jou dat je wilt veranderen). Het wil gewoon zeggen dat als je op zoek bent naar een vriendin voor iets serieus, dat je nooit met minder genoegen moet nemen.

Ik zoek een vriendin stappenplan, stap 2: word zelf de ideale partner

Als jij jouw perfecte ‘10’ wilt aantrekken en daten – dan die jij hetzelfde voor haar (of hem) te worden. Niet te verwarren met je persoonlijkheid aanpassen voor haar. Het gaat erom de beste versie van jezelf te worden, die voldoet aan je eigen standaarden en verwachtingen. Als je een waanzinnig gave vriendin in je leven wilt dan zul je zelf een waanzinnig gaaf persoon moeten worden.

Als je zelf een negatieve mindset hebt, geen doel in je leven, geen passie, geen gespierd lichaam hebt en weet ik wat en hoopt een supermooie vrouw met een supertof karakter te daten, dan is dat een fantasie. Je dient dan een reality check te doen: hoe je overkomt, je houding en gedrag worden gereflecteerd in de wereld om je heen. De wereld die jij grotendeels gecreëerd hebt.

Als je bezig bent deze persoon te worden, super! Maar als je jezelf ontwikkelt, ontwikkel jezelf dan voor jou – niet voor iemand anders. Ontwikkel jezelf omdat je gezonder, fitter, meer liefdevol, integer, succesvol en gelukkig wil worden voor jezelf en niemand anders. Ik heb het dus over echte zelfontwikkeling.  

TIP: 7 Zoentips: Hoe moet je zoenen met volle overtuiging

Ik zoek een vriendin stappenplan, stap 3: focus, visualiseer en waardeer

Houd het beeld van ideale vriendin voordurend voor ogen. Je denkt heel de dag sowieso aan van alles, vaak ook nutteloze herhalingen van slechte scenario’s (zorgen maken heet dat). Je kunt daarom maar beter denken aan wat je wel wilt. Stel je daarbij niet alleen voor hoe je vriendin eruit ziet, maar belangrijker nog, hoe het voelt om met haar samen te zijn.

Je wilt alvast dankbaar zijn dat je die vriendin hebt, ook al is dat nog niet zo. Dit voelt waarschijnlijk raar, en is het contra-intuïtieve van de ‘wet van aantrekkingskracht’. Waardeer alvast de eigenschappen van je vriendin, door deze te koppelen aan de eigenschappen die je ziet bij mensen uit je eigen leven - of bij jezelf. Dit maakt het makkelijker om een gevoel erbij te hebben.

Bijvoorbeeld, als je een vriendin wilt met een strak lijf zorg dan dat je waardering hebt voor mensen met getrainde lichamen. Complimenteer deze mensen, verbaal of in gedachten. Nog beter is om te zorgen dat je zelf een getraind lichaam krijgt en dat je daar dankbaar voor bent!

Een krachtige manier is om jezelf te visualiseren samen met je vriendin alsof het al een feit is. Voel hoe het is om naast haar wakker te worden, hoe ze ruikt, hoe het is als jullie samen ergens naar toegaan, seks hebben en niet van elkaar kunnen afblijven.

Ik zoek een vriendin stappenplan, stap 4: ga er 100% voor

Critici van ‘de wet van aantrekkingskracht’ wijzen er altijd op dat het je niet gaat helpen als je heel de dag alleen maar gaat dagdromen. Als je je verstopt in je eigen fantasiewereld. En dat klopt! Je dient actie te nemen wil je je kansen om een vriendin te vinden drastisch te vergroten. 

Het kan zijn dat de omgeving waar je woont, of waar je veel tijd doorbrengt niet optimaal zijn als je een serieuze vriendin zoekt. Nu valt dat in Nederlands gelukkig meestal wel mee, omdat je in een half uur tot een uur vaak welk ergens bent waar tal van leuke vrouwen zijn. Maar als dat niet het geval is dien je actie te nemen en misschien ergens anders te gaan wonen.

Verhuizen kan een beetje extreem klinken, maar het is nu eenmaal een feit dat het in Amsterdam barst van de leuke en vrijgezelle vrouwen en in lutjebroek niet. Vaak is dat echter niet het echte probleem. Dat is eerder dan mannen veels te weinig ondernemen.

Ze sluiten zich niet aan bij een sportvereniging, ze gaan niet uit, ze maken geen nieuwe vrienden en ze gaan niet op reis. Alles is beter dan thuis blijven als je een vriendin wilt vinden.

Pas dit stappenplan dus toe en neem actie. Je zult verrassende resultaten ervaren. Houd me op de hoogte, ik ben benieuwd!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

#MeToo Discussie in Nederland: Datingcoach is kwaad om de gevolgen
Open relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie
Datingcoach Daan de Ram Deelt 10 Beste Tips (flirtzinnen in tip 8)
Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)