Seksdate

Door datingcoach Daan de Ram

Zin in een seksdate? Pas op met alle seksdating sites die er zijn. De meeste date sites beweren gratis te zijn, maar zodra je je aanmeldt ga je berichtjes ontvangen van schone dames die maar één doel hebben, en dat is geen seksdate! Zij (vaak zijn het bots – automatische programma’s) zijn ervoor om te zorgen dat jij gaat betalen.

Vaak is het ook nog zo dat als je je aanmeldt je je automatisch voor vijf sites inschrijft, waarvoor het geld meteen van je rekeningnummer wordt afgeschreven. En zie dan maar eens je geld terug te krijgen – want wie zit er te wachten op een juridisch conflict met een seksdate site? Er zullen vast ook sites zijn die legitiem zijn (ik ken ze niet), maar als je een seksdate wilt raadt ik je andere wegen aan.

Je kunt naar seksfeesten gaan of naar plekken waar veel mensen komen die uit zijn op seks. Ook hetero’s vinden andere hetero’s in gaybars. Je moet dan wel geen homofoob zijn, anders ben je daar weer snel weg. De meest natuurlijke manier is om iemand gewoon te ontmoeten en vanaf het begin duidelijk te maken dat je uit bent op een friends with benefits relatie.

Overigens kun je ook makkelijk dit soort contacten opdoen via normale (dus geen seksdate) datingsites. Daar zitten ook veel mensen op die uit zijn op een avontuurtje. Wanneer je eerste afspraak thuis is is het vaak ook wel duidelijk: dit is een seksdate.

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: