Via Sms Een Date Regelen?

04 Aug 2012, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Tips over sms'en

Over sms'en gaan veel verschillende verhalen de ronde. De ene zegt dat je nadat je haar nummer hebt gekregen eerst 2 weken radiostilte moet houden om non-needyness te uiten.De andere zegt dat je direct moet sms’en. Weet jij het nog?

Ik ga je nu vertellen hoe je gegarandeerd succes kunt hebben met 'sms-game'. Een methode die ik zelf regelmatig heb gebruik en die zeer succesvol is.

Je hebt het vast wel eens gehad. Je krijgt haar nummer, en dan? Ze was echt leuk dus je wilt het niet verknallen, maar wat ga je doen? Een aantal vragen houden je bezig:

• Wat is beter? Sms'en of bellen?
• Moet ik haar nu direct sms’en of pas over een tijdje?
• Met welke regelmaat moet ik haar smsjes sturen?
• Wat moet ik zeggen in een sms?
• Hoe ga ik haar vragen elkaar weer te zien zonder needy over te komen?
• Wanneer ga ik met haar afspreken?

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ik ga je nu antwoord geven op deze vragen.

Hoe wil je dat ze je ziet?
Allereerst is het goed om stil te staan bij hoe je wilt dat zij jou ziet en wat ze bij je voelt. En wat voor sms-gedrag je moet vertonen om die emoties bij haar los te maken.

• Non-neediness. Dit zorgt ervoor dat ze jou juist meer wil.
• Fun en energie. Je wil dat ze energie en adrenaline krijgt van jouw smsjes.

De tweede is misschien nog wel het meest belangrijk. De truc met sms’en is dat je vooral niet moet verknallen wat je al in real-life hebt opgebouwd.

Het is immers een brug naar een volgende ontmoeting met haar. Ze heeft al een positieve indruk van je, dus je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat ze die energie vast houdt en zin krijgt om je weer te zien.

Smsen of bellen?

Wanneer je je super zelfverzekerd voelt kan je altijd bellen. Het kan een goede indruk op haar maken en haar op een goede manier overweldigen. Het kan echter ook juist enorm mis gaan op erg veel vlakken.

Sms biedt andere mogelijkheden. Sms is mysterieuzer en je kunt grappige energieverhogende dingen doen. Daarnaast heb je alle tijd om je sms'jes perfect vorm te geven.

Maar pas dus op, er zijn meiden die een hekel hebben aan sms’en, omdat ze het van meer lef vinden getuigen of meer connectie met je voelen als je belt. Die inschatting zal je zelf moeten maken.

Direct smsen of pas over een week?

Het beste is om haar direct te sms'en. En dan bedoel ik ook direct, 5 minuten nadat je haar nummer hebt gekregen en jullie uit elkaar zijn. Ze zit nog helemaal in de energie die jij hebt gecreëerd en je zet zo gelijk de toon voor het sms contact. Niemand doet dat, direct smsen, dus hoe leuk is het als je dat juist wel doet!

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Sms dan niet "ik vond het heel leuk met je", dat is killing. Maar sms bijvoorbeeld: "ineens weet ik waar je me aan herinnert, Gerda Haverton!" kortom iets bizars waar ze wel op moet reageren. Reageer dan pas weer ‘s ochtens de volgende dag.

Met welke regelmaat?

Onthoud, je wilt de energie hoog houden die je reeds gecreëerd hebt, dus zorg dat dat niet verzwakt. Ga uit van 1x a 2x per dag, bijvoorbeeld ’s ochtens een keer en ’s avonds.

Als je dat als regel aanhoudt zal ze regelmatig een dag op je reactie moeten wachten wat vanuit non-neediness prima is. Af en toe direct reageren op een sms van haar is ook niet erg, maar hou het incidentieel.

Wat moet ik zeggen in een sms?

Ah, het allerbelangrijkste van je sms: de inhoud! Wat echt desastreus is is casual smsen: wat heb je vandaag gedaan? Hoe is het met je? Etc. Wat wil je immers bereiken met zulke sms'jes. Ze krijgt daar heus geen energie van!

Je moet momentum creëren in je sms'jes. Zorg dat ze niet kan wachten op je reacties. Creëer spanning.

Succesvol voorbeeld:

Wat is je favoriete kleur? O wee als je rood zegt

Dit is een kort smsje waarbij je nieuwsgierig wordt. Tevens geef je haar een handvat om spannend terug te smsen. Namelijk door rood te noemen, waarna je daarop door kan gaan. Bijv:

Ik ben een weerwolf en die haten rood. Dus nu moet ik je opeten

Waar ze waarschijnlijk om moet gniffelen. Het wordt bijna een rollenspel waar je oneindig mee door kunt gaan en wat haar superveel energie geeft. Ze zal niet kunnen wachten je sms'jes weer te lezen.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Hou je smsjes verder lekker kort. Niet teveel smiley´s maar doelbewust en solide.

In de onderstaande video zie je datingcoach Daan de Ram je de beste psychologische truc geven om haar uit te krijgen op een date:

En dan ook belangrijk...

Hoe spreek ik weer met haar af?

Wat werkelijk briljant werkt is om het afspreken onderdeel te maken van de door jullie gecreëerde sms-wereld. Dus in het voorbeeld hierboven zeg je bijvoorbeeld:

Komende vrijdagavond is het volle maan. Wil je me in een weerwolf zien veranderen? 20:00 bij Bar Hola.

Ze begrijpt hieruit dat je een afspraak wilt maar het is geen harde confronterende vraag. Misschien twijfelt ze zelfs of je wel echt serieus bent wat je weer kunt gebruiken om haar te pesten.

Ongetwijfeld dat ze reageert: Oeh dat lijkt me supereng, maar vooruit, ik zal er zijn! En je afspraak is een feit. Of, zoals ik ook wel eens heb meegemaakt: Komende vrijdag kan ik niet, maar zaterdag 20:00 kan wel! Ben je dan ook nog weerwolf?

Wanneer spreek ik met haar af?

Ga uit van een week. Genoeg tijd om haar urge om jou te willen zien te maximaliseren en om niet te needy te zijn. Als je langer wacht verzwakt het momentum weer, dus in ieder geval binnen twee weken!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZoenen op de eerste date? 6 Tips van een Datingcoach
PijlFacebook Dating Review: Dating expert legt uit waarom Tinder oud begint te worden
PijlVreemdgaan Herkennen: 15 Signalen die Overspel Verraden
Pijl12 Must-Have tips van een datingcoach bij geen succes met vrouwen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jozef
Thx voor de tips
giel
HOI,IK BEN GIEL EN WIE WIL ER MET MIJ SAMEN ZIJN EEN MAN OF EEN VROUW DAT MAAKT MIJ NIET UIT ALS HET MAAR GEZELLIG IS SAMEN, REAGEER SNEL WANT IK WACHT OP JOU..........GIEL....
Arjan
SMSen vind ik het moeilijkste stuk van versieren denk ik haha

Plaats een Reactie